Skip to main content

Terug naar Caribische bestemmingen

Eilanden van het mooie water

Vakantie Guadeloupe

Een vakantie Guadeloupe betekent een reis naar verschillende eilanden, maak kennis met de veelzijdige, vlindervormige archipel. Tropisch regenwoud, een actieve vulkaan, majestueuze watervallen, parelwitte zandstranden en overheerlijke rum zijn slechts een paar voorbeelden van wat je mag verwachten van een vakantie Guadeloupe.

Misschien ken je Guadeloupe wel als diens alter ego Saint Marie uit de komische politieserie Death in Paradise! Guadeloupe is een stukje Frankrijk in de Caraïben, maar dan met alle voordelen uit Europa. Denk bijvoorbeeld aan praktische zaken als internetten uit je databundel, betalen met de Euro en perfecte wegen. Uiteraard mogen goede wijn, croissants en stokbroden niet ontbreken. Hier boek jij jouw vakantie Guadeloupe!

Voorbeeldreizen GuadeloupeKom meer te weten

Natuur, strand, zee & eilandhoppen

Zoveel verschillende werelden op één bestemming

Een vakantie Guadeloupe is een veelzijdige reis naar meerdere eilanden. Basse-Terre met de weelderige natuur, Grande-Terre met de witte zandstranden, Les Saintes met idyllische baaien, Marie-Galante met ’s werelds beste rum en La Désirade als tropisch wandelparadijs. Beleef onze rondreis Guadeloupe en verblijf op alle eilanden!

Guadeloupe is gemaakt om te gaan eilandhoppen. De eilanden in de archipel zijn snel per ferry te bereiken, omdat ze zo dichtbij elkaar liggen. Als je er niet genoeg van kunt krijgen, dan adviseren we je om een vakantie Guadeloupe te combineren met het eveneens Frans Caraïbische eiland Martinique. Gegarandeerd een geweldige vakantie naar de Franse Antillen. Heb je ook al eens aan een geheel verzorgde zeilvakantie vanaf Guadeloupe gedacht? De mogelijkheden zijn eindeloos, wij regelen het voor je!

Ik wil reisvoorbeelden zien!Ontvang een reisvoorstel
Guadeloupe

Vakantie Caribische eilanden

Onze reisvoorbeelden
naar Guadeloupe

  • Geheel vrijblijvend
  • Persoonlijk reisvoorstel
  • Jouw vakantie Guadeloupe op maat
  • Contact binnen 1 dag
vakantie Guadeloupe

Jouw persoonlijke wensen uitgewerkt

Ontvang een reisvoorstel voor jouw Caribische eiland vakantie Guadeloupe

Stap 1 van 3

DD dash MM dash JJJJ
DD dash MM dash JJJJ

Stap 1 van 2

DD dash MM dash JJJJ
DD dash MM dash JJJJ
  • Geheel vrijblijvend
  • Persoonlijk reisvoorstel
  • Jouw vakantie Guadeloupe op maat
  • Contact binnen 1 dag

Raak geïnspireerd

Blogs over Guadeloupe

mooiste stranden van de Caribbean Marie Galante Plage Feuillere

De 10 mooiste stranden van de Caribbean

Geschreven door Strandvakantie Caribbean, Anguilla, Aruba, Britse Maagdeneilanden, Guadeloupe, Martinique, Saint Barth, Saint Lucia, Saint Vincent en de GrenadinesNo Comments

Een parelwit strand met poederzacht zand met wuivende palmbomen verstopt in een idyllische baai gelegen aan een kristalheldere turquoise gekleurde zee. Is dat ook jouw gedachte bij een droomstrand? Lees dan gauw verder en ontdek Bay Travel’s top 10 mooiste stranden van de Caribbean.

Read More

De route naar jouw Caraïbische eiland vakantie

Zo nemen we je
mee op reis naar de Caribbean

eiland icoon

Stap 1

Dromen & inspiratie

We bieden de grootste selectie eilanden in de Caribbean, allemaal uitgekozen door onze reisexpert Mattijs en persoonlijk door hem bezocht. Laat je inspireren door onze voorbeeldreizen en droom lekker weg. Het zaadje is geplant en het zal niet lang duren voordat die palmboom gaat groeien. Jouw vakantie naar de Caribbean is in zicht!

reisplan icoon

Stap 2

Vakantie plannen

Persoonlijke aanpak, snelle service en op maat samengestelde vakanties naar het Caribisch gebied is wat we jou beloven. Tijdens de kennismaking wordt het logistieke plaatje van reis naar de Caribbean in kaart gebracht. Wanneer gaat de vakantie plaatsvinden? Hoe lang is de reisduur? Hoe kom je er? En zal de ervaring matchen aan de verwachting of zal deze worden overtroffen? Laat het maar aan Bay Travel over.

ticket icoon

Stap 3

Reisplan op maat

Bij Bay Travel willen we dat het samenstellen van jouw vakantie naar de Caribbean voelt als een geluksmomentje, iets waar je blij van wordt en waar je helemaal naartoe leeft. We bieden alle accommodaties aan die je je maar kunt voorstellen, van luxe boutique hotel tot stoere boomhut en van waterbungalow tot privé villa.

cocktail icoon

Stap 4

Genieten!

Het moment is daar om te kunnen gaan genieten van de vakantie naar de Caribbean die Bay Travel voor jou tot in de puntjes heeft geregeld en verzorgd. Je hebt vakantie! Geniet van alle bezienswaardigheden onderweg, verzamel zoveel als mogelijk mooie herinneringen en unieke ervaringen, zodat je straks uitgerust en met een glimlach op je gezicht weer thuiskomt.