Skip to main content

Raak geïnspireerd

Blog over
de Caribbean

In deze blog over de Caribbean houden we onze Caribische reiservaringen en informatieve artikelen over de eilanden voor je bij. De artikelen over het Caribisch gebied zijn geschreven door Caribbean Travel Designer Mattijs. Hij neemt je mee op reis naar zijn favoriete gebied.

Stel je voor… een touroperator met alle creativiteit van een kleinschalig reisbureau, gecombineerd met een uitgebreide selectie aan Caribische bestemmingen. Een reisorganisatie die jou alles uit handen neemt en alles voor je regelt, maar jou niet uit het oog verliest. We zorgen op deze pagina voor genoeg inspiratie zodat jij alleen nog maar hoeft weg te dromen bij de ultieme Caribische eilanden vakantie die wij graag voor jou verzorgen.

Bekijk onze blogsBekijk onze reizen naar de Caribbean

Interessante verhalen, tips en weetjes

Blog over het Caribisch gebied

mooiste stranden van de Caribbean Marie Galante Plage Feuillere

De 10 mooiste stranden van de Caribbean

Geschreven door Blog over de Caribbean, Anguilla, Aruba, Britse Maagdeneilanden, Guadeloupe, Martinique, Saint Barth, Saint Lucia, Saint Vincent & The Grenadines, Strand No Comments

Een poederzacht parelwit zandstrand, wuivende palmbomen verstopt in een idyllische baai gelegen aan de kristalhelder turquoise gekleurde zee. Is dat ook jouw gedachte bij een droomstrand? Lees dan gauw verder en ontdek Bay Travel’s top 10 mooiste stranden van de Caribbean.

Read More