Skip to main content

Raak geïnspireerd

Blog over
de Caribbean

In deze blog over de Caribbean houden we onze Caribische reiservaringen en informatieve artikelen over de eilanden voor je bij. De artikelen over de Caribbean zijn geschreven door Caribbean Travel Designer Mattijs. Hij neemt je mee op reis naar zijn favoriete gebied.

Stel je voor… een touroperator met alle creativiteit van een kleinschalig reisbureau, gecombineerd met een uitgebreide selectie aan Caraïbische bestemmingen. Een reisorganisatie die jou alles uit handen neemt en alles voor je regelt, maar jou niet uit het oog verliest. We zorgen in deze blog over de Caribbean voor genoeg inspiratie zodat jij alleen nog maar hoeft weg te dromen bij de ultieme eiland vakantie die wij graag voor jou verzorgen.

Bekijk onze blogsBekijk onze reizen naar de Caribbean

Interessante verhalen, tips en weetjes

Blog over de Caribbean

mooiste stranden van de Caribbean Marie Galante Plage Feuillere

De 10 mooiste stranden van de Caribbean

Geschreven door Strandvakantie Caribbean, Anguilla, Aruba, Britse Maagdeneilanden, Guadeloupe, Martinique, Saint Barth, Saint Lucia, Saint Vincent en de Grenadines No Comments

Een parelwit strand met poederzacht zand met wuivende palmbomen verstopt in een idyllische baai gelegen aan een kristalheldere turquoise gekleurde zee. Is dat ook jouw gedachte bij een droomstrand? Lees dan gauw verder en ontdek Bay Travel’s top 10 mooiste stranden van de Caribbean.

Read More