Skip to main content

Terug naar reisthema’s

Boutique & Chique

Boutique hotels
in de Caribbean

Wil jij meer uit een hotel halen dan enkel de overnachting en ben je op zoek naar die ene unieke reis naar de Caribische eilanden?

Met onze selectie luxueuze, eigenzinnige en stijlvolle boutique hotels in de Caribbean geven we jouw reis een vleugje boutique en chique. Genieten in stijl en elegantie noemen wij dat.

Kom meer te wetenNaar de voorbeeldreizen
Reisthema boutique hotels in de Caribbean Boardwalk Aruba
Reisthema boutique hotels in de Caraiben La Suite Villa

Ontdek de mooiste boutique hotels in de Caribbean…

Elegantie
en verfijning

De kleinschaligheid van boutique hotels zorgt er voor dat er maximale aandacht over is voor de gast. Service wordt niet geboden omdat dit noodzakelijk is, maar omdat de medewerkers van een boutique hotel haar gasten een unieke ervaring wil laten beleven. Bay Travel heeft unieke parels voor jou geselecteerd op de mooiste Caribische eilanden.

Boutique hotels in de Caribbean zijn vaak modern en eigentijds ingericht, met een knipoog naar historische details. De accommodaties kenmerken zich door een eigen, persoonlijke stijl. Dit maakt elk boutique hotel uniek en smaakvol. Kenmerken als een luxueuze sfeer, intieme service en unieke stijl. Voor mensen die meer uit een hotel willen halen dan enkel de overnachting.

Ik wil reisvoorbeelden zien!Vraag reisvoorstel aan
Reisthema Boutique & Chique boutique hotels

Vakantie Caribische eilanden

Bekijk onze ‘Boutique & Chique’ reizen

  • Geheel vrijblijvend
  • Persoonlijk reisvoorstel
  • Jouw vakantie Caribbean op maat
  • Contact binnen 1 dag

Jouw persoonlijke wensen uitgewerkt

Ontvang een reisvoorstel voor de mooiste boutique hotels in de Caribbean

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 3

DD dash MM dash JJJJ
DD dash MM dash JJJJ

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 2

DD dash MM dash JJJJ
DD dash MM dash JJJJ

De route van jouw vakantie naar de Caribische eilanden

Zo nemen we je mee op reis naar de Caribbean

eiland icoon

Stap 1

Dromen & inspiratie

We bieden de grootste selectie eilanden in de Caribbean, allemaal uitgekozen door onze Caribbean Travel Designer Mattijs en persoonlijk door hem bezocht. Laat je inspireren door onze voorbeeldreizen en droom lekker weg. Het zaadje is geplant en het zal niet lang duren voordat die palmboom gaat groeien. Jouw vakantie naar de Caribbean is in zicht!

reisplan icoon

Stap 2

Vakantie plannen

Persoonlijke aanpak, snelle service en op maat samengestelde vakanties naar het Caribisch gebied is wat we jou beloven. Tijdens de kennismaking wordt het logistieke plaatje van reis naar de Caribbean in kaart gebracht. Wanneer gaat de vakantie plaatsvinden? Hoe lang is de reisduur? Hoe kom je er? En zal de ervaring matchen aan de verwachting of zal deze worden overtroffen? Laat het maar aan Bay Travel over.

ticket icoon

Stap 3

Reisplan op maat

Bij Bay Travel willen we dat het samenstellen van jouw vakantie naar de Caribbean voelt als een geluksmomentje, iets waar je blij van wordt en waar je helemaal naartoe leeft. We bieden alle accommodaties aan die je je maar kunt voorstellen, van luxe boutique hotel tot stoere boomhut en van waterbungalow tot privé villa.

cocktail icoon

Stap 4

Genieten!

Het moment is daar om te kunnen gaan genieten van de vakantie naar de Caribbean die Bay Travel voor jou tot in de puntjes heeft geregeld en verzorgd. Je hebt vakantie! Geniet van alle bezienswaardigheden onderweg, verzamel zoveel als mogelijk mooie herinneringen en unieke ervaringen, zodat je straks uitgerust en met een glimlach op je gezicht weer thuiskomt.

Raak geïnspireerd

Blogs over boutique hotels in de Caribbean