Skip to main content

Terug naar reisthema’s

Friends & Family

Vrienden-, gezins-, en familiereizen
in de Caribbean

Sommige van onze Caribische bestemmingen lenen zich uitstekend voor familiereizen, gezinsreizen of een vriendenreizen. Bij een reis met het gezin wil je vanwege de kinderen vast een directe vlucht. En bij die Caribische vakantie met vrienden is een villa uitermate geschikt.

Wij brengen je naar Caribische eilanden waar je met het gezin heerlijk kunt ontspannen bij een strandresort, waar er genoeg vermaak is voor de kinderen én de ouders. Bij familiereizen of vakantie met vrienden is wellicht wat meer privacy en quality time gewenst, wij regelen daarom graag jouw persoonlijke villa met zwembad en zeezicht of je eigen zeilboot met schipper en kok.

Kom meer te wetenNaar de voorbeeldreizen
friends family gezinsreis familiereis vriendenreis Caribbean zeilvakantie Britse Maagdeneilanden
friends family gezinsreis familiereis vriendenreis Caribbean

Herinneringen maken

Quality time met je gezin, familie of vrienden op de Caribische eilanden

Het leven is al druk genoeg, de tijd vliegt voorbij. Daarom is tijd doorbrengen met je gezin, je familie en je vrienden ontzettend waardevol. Op vakantie naar de Caribische eilanden heb je tijd voor elkaar en maak je nieuwe, fijne herinneringen.

Wij kennen de leukste plekjes in de Caribbean voor de beste familiereizen. We hebben de mooiste villa’s in ons assortiment. Heb je er al eens gedacht om een vriendenreis in de Caribbean te organiseren met je eigen jacht inclusief schipper en kok? De ultieme manier om een onvergetelijke reis te ervaren. Voor het drukke gezin hebben we de perfecte accommodaties waarbij zowel aan de ouders als de kinderen is gedacht.

Ik wil op strandvakantie!Ontvang een reisvoorstel
Reisthema Friends & Family

Vakantie Caribische eilanden

Bekijk onze ‘Friends & Family’ reizen

  • Geheel vrijblijvend
  • Persoonlijk reisvoorstel
  • Jouw vakantie Caribbean op maat
  • Contact binnen 1 dag

Jouw persoonlijke wensen uitgewerkt

Ontvang een reisvoorstel voor jouw Caribische familievakantie

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 3

DD dash MM dash JJJJ
DD dash MM dash JJJJ

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 2

DD dash MM dash JJJJ
DD dash MM dash JJJJ

Raak geïnspireerd

Blogs over vrienden-, gezins- en familiereizen naar de Caribbean

De route van jouw vakantie naar de Caribische eilanden

Zo nemen we je mee op reis naar de Caribbean

eiland icoon

Stap 1

Dromen & inspiratie

We bieden de grootste selectie eilanden in de Caribbean, allemaal uitgekozen door onze Caribbean Travel Designer Mattijs en persoonlijk door hem bezocht. Laat je inspireren door onze voorbeeldreizen en droom lekker weg. Het zaadje is geplant en het zal niet lang duren voordat die palmboom gaat groeien. Jouw vakantie naar de Caribbean is in zicht!

reisplan icoon

Stap 2

Vakantie plannen

Persoonlijke aanpak, snelle service en op maat samengestelde vakanties naar het Caribisch gebied is wat we jou beloven. Tijdens de kennismaking wordt het logistieke plaatje van reis naar de Caribbean in kaart gebracht. Wanneer gaat de vakantie plaatsvinden? Hoe lang is de reisduur? Hoe kom je er? En zal de ervaring matchen aan de verwachting of zal deze worden overtroffen? Laat het maar aan Bay Travel over.

ticket icoon

Stap 3

Reisplan op maat

Bij Bay Travel willen we dat het samenstellen van jouw vakantie naar de Caribbean voelt als een geluksmomentje, iets waar je blij van wordt en waar je helemaal naartoe leeft. We bieden alle accommodaties aan die je je maar kunt voorstellen, van luxe boutique hotel tot stoere boomhut en van waterbungalow tot privé villa.

cocktail icoon

Stap 4

Genieten!

Het moment is daar om te kunnen gaan genieten van de vakantie naar de Caribbean die Bay Travel voor jou tot in de puntjes heeft geregeld en verzorgd. Je hebt vakantie! Geniet van alle bezienswaardigheden onderweg, verzamel zoveel als mogelijk mooie herinneringen en unieke ervaringen, zodat je straks uitgerust en met een glimlach op je gezicht weer thuiskomt.