Skip to main content

Wat voor vakantie zoek jij?

De reisthema’s van Bay Travel

Als een moderne ontdekkingsreiziger proberen we middels reisthema’s een rode draad te vinden tussen onze Caribische bestemmingen. We bestuderen deze eilanden, en op basis van onze ervaring begeleiden we jou naar het Caribische eiland van je dromen.

Hierbij vinden we het belangrijk dat jouw interesse in bijvoorbeeld natuur, cultureel erfgoed, geschiedenis, en de fijne dingen des levens zoals prachtige hotels, parelwitte zandstranden, lekker eten en goede wijn, centraal staan. Maak het jezelf gemakkelijk en ontdek onze reisthema’s. Laat je inspireren door de mogelijkheden. Een romantische huwelijksreis, een onvergetelijke zeilvakantie of een relaxte strandvakantie. Niets is voor ons te gek, wij begrijpen waar jij naar op zoek bent.

Bekijk onze reisthema'sBekijk reizen per eiland
reisthema's van Bay Travel Martinique Anse Couleuvre

Individuele rondreizen naar de Caribbean

De reisthema’s van Bay Travel

Reisthema Luxury & Exclusive luxe reizen
Luxury
& Exclusive
bay travel luxury & exclusive cap juluca a belmond hotel
Luxury & Exclusive

Als budget een minder belangrijke rol speelt en je ongegeneerd wilt genieten van al het moois wat de Caribische eilanden te bieden hebben. Verblijf in vijfsterren hotels of luxueuze resorts. Volledig onbezorgd op vakantie naar de Caribbean waarbij alles voor je geregeld wordt, zonder omkijken.

Reisthema Boutique & Chique boutique hotels
Boutique
& Chique
Boutique & Chique boutique hotels Caraiben
Boutique & Chique

Met onze selectie luxueuze, eigenzinnige en stijlvolle boutique hotels in het Caribisch gebied geven we jouw reis een vleugje boutique en chique. Haal meer uit een hotel dan enkel de overnachting en kies voor een unieke vakantie met de mooiste boutique hotels in de Caribbean.

Reisthema Hop & Discover eilandhoppen
Hop
& Discover
vakantie naar Sint Maarten SXM KLM
Hop & Discover

Op vakantie is elke dag weer een nieuwe start. Wij  helpen jou om al het moois van gecombineerde verschillende Caribische eilanden met eigen ogen te zien. Reizen opent je ogen en eilandhoppen in de Caribbean verrijkt je leven.

Reisthema Friends & Family
Friends
& Family
friends family gezinsreis familiereizen vriendenreizen Caribbean
Friends & Family

Sommige van onze Caribische bestemmingen lenen zich uitstekend voor een familiereis, een gezinsreis of een vriendenreis. Bij een reis met het gezin wil je vanwege de kinderen vast een directe vlucht. En bij die Caribische vakantie met vrienden is een villa uitermate geschikt.

logo strandhotel
Bay
& Beach
strandvakantie Anguilla Saint Barth Sint Maarten Shoal Bay mooiste stranden van de Caribbean bay & beach
Bay & Beach

Wil je de mooiste stranden van de Caribbean bezoeken? Ben je een zonaanbidder en hou je van het zachte zand tussen je tenen en het geluid van ritselende palmbladeren? Leg je zwemspullen, zonnebril en zonnebrand maar vast klaar, wij regelen die eiland vakantie voor je.

Reisthema Natuur & Eco natuur rondreis
Natuur
& Eco
Natuur & Eco Guadeloupe Cascade aux Ecrevisse thema natuur rondreis
Natuur & Eco

Wil je de Caribbean bezoeken en adembenemende stranden, tropisch regenwoud, imposante watervallen en actieve vulkanen ontdekken? We bieden alle accommodaties aan die passen bij dit thema, van boomhut tot lodge en van waterbungalow tot je eigen bubbel.

catamaran icoon
Sail
& See
caribbean Zeilvakantie Guadeloupe Dominica eiland vakantie Marie Galante sail & see
Sail & See

Een onvergetelijke zeilvakantie langs Caribische eilanden per luxe catamaran. Verblijf aan boord van een luxueuze catamaran en ontdek elke dag nieuwe eilanden. Leun achterover en geniet van een geheel verzorgde zeiltocht in de Caribbean, inclusief eten en drinken. Dit noemen wij eilandhoppen op z’n best.

Reisthema Romantiek & Chique huwelijksreis
Romantiek
& Chique
huwelijksreis in de caraiben Saint Lucia romantiek
Romantiek & Chique

Zoek je een idyllische baai in de Caribbean om je geliefde ten huwelijk te vragen? Wil je een romantische huwelijksreis naar de Caribische eilanden? Samen romantisch met je voetjes in het zand de zon in zee zien zakken? Wij regelen het.

  • Geheel vrijblijvend
  • Op maat uitgewerkt
  • Jouw vakantie Caribbean op maat
  • Persoonlijk contact

De route van jouw vakantie naar de Caribische eilanden

Zo nemen we je mee op reis naar de Caribbean

eiland icoon

Stap 1

Dromen & inspiratie

We bieden de grootste selectie eilanden in de Caribbean, allemaal uitgekozen door onze Caribbean Travel Designer Mattijs en persoonlijk door hem bezocht. Laat je inspireren door onze voorbeeldreizen en droom lekker weg. Het zaadje is geplant en het zal niet lang duren voordat die palmboom gaat groeien. Jouw vakantie naar de Caribbean is in zicht!

reisplan icoon

Stap 2

Vakantie plannen

Persoonlijke aanpak, snelle service en op maat samengestelde vakanties naar het Caribisch gebied is wat we jou beloven. Tijdens de kennismaking wordt het logistieke plaatje van reis naar de Caribbean in kaart gebracht. Wanneer gaat de vakantie plaatsvinden? Hoe lang is de reisduur? Hoe kom je er? En zal de ervaring matchen aan de verwachting of zal deze worden overtroffen? Laat het maar aan Bay Travel over.

ticket icoon

Stap 3

Reisplan op maat

Bij Bay Travel willen we dat het samenstellen van jouw vakantie naar de Caribbean voelt als een geluksmomentje, iets waar je blij van wordt en waar je helemaal naartoe leeft. We bieden alle accommodaties aan die je je maar kunt voorstellen, van luxe boutique hotel tot stoere boomhut en van waterbungalow tot privé villa.

cocktail icoon

Stap 4

Genieten!

Het moment is daar om te kunnen gaan genieten van de vakantie naar de Caribbean die Bay Travel voor jou tot in de puntjes heeft geregeld en verzorgd. Je hebt vakantie! Geniet van alle bezienswaardigheden onderweg, verzamel zoveel als mogelijk mooie herinneringen en unieke ervaringen, zodat je straks uitgerust en met een glimlach op je gezicht weer thuiskomt.