Luxe vakantie in de Caribbean

Als budget een minder belangrijke rol speelt en je ongegeneerd van een luxe vakantie in de Caribbean wilt genieten plus van al het moois wat de Caribische eilanden te bieden hebben.

Thema

Luxury & Exclusive

Onze definitie van een luxe vakantie is het opdoen van unieke ervaringen en bijzondere belevingen die door het uitzonderlijke karakter een hoger prijskaartje kent. Denk hierbij aan een verblijf in het allerbeste hotel op Sint Maarten, Saint Lucia of Barbados. Ga eilandhoppen naar de exclusieve Britse Maagdeneilanden en ervaar dat het ene resort nog mooier is dan je bij het vorige hotel voor mogelijk hield. Of huur je eigen villa met butler service. De mogelijkheden zijn eindeloos voor een luxe vakantie in de Caribbean.

Luxe

Luxe hotels, resorts en zeiljachten in de Caribbean

Wij begrijpen als geen ander dat het belangrijk is om je zo nu en dan heerlijk in de watten te laten leggen. Volledig onbezorgd op luxe vakantie waarbij alles voor je geregeld wordt. Van het uitgebreide reisplan tot de privéchauffeur die je op staat te wachten op de luchthaven, van de onbegrensde service in het hotel tot een onbetaalbaar uitzicht.

Verblijf in exclusieve accommodaties op de mooiste Caribische eilanden. Stap aan boord van je privé jacht om de Caraïbische Zee en diens eilanden te ontdekken. Kies voor de beste, luxe vijfsterren resorts in de Caribbean. Huur je eigen luxe villa met privézwembad, zeezicht en een privé kok die heerlijke maaltijden op sterrenniveau bereidt. Niks is te gek, Bay Travel regelt die luxe vakantie voor je!

Bekijk onze 'Luxury & Exclusive – Luxe vakantie in de Caribbean' reizen

Reizen
Hieronder hebben we onze ‘Luxury & Exclusive – Luxe vakantie in de Caribbean’ reizen voor jou gesorteerd.
Maak je op voor een verblijf bij het meest luxe en exclusieve hotel van Sint Maarten. Trakteer jezelf op een waar stukje paradijs in een van de beste luxe resorts in de Caribbean. Direct gelegen aan het prachtige witte zandstrand van Baie Longue, aan de Franse kant van het eiland. Daar waar schitterende witte gebouwen afsteken tegen de azuurblauwe kleur van de Caribische Zee. Ervaar het toppunt van pure verfijning en elegantie.
€ 3.867 p.p.
Maak je op voor een verblijf bij een van de meest luxe en exclusieve hotels van Anguilla. Laat de drukte even voor wat het is en betreedt dit paradijselijke eiland met een van de beste luxe resorts in de Caribbean. Direct gelegen aan de prachtige witte zandstranden aan de zuidwestkust van het eiland. Schitterende witte gebouwen begroeid met kleurrijke tropische bloemen steken prachtig af tegen de azuurblauwe kleur van de Caribische Zee. Pure verfijning en elegantie in de zuiverste vorm.
€ 5.194 p.p.
Combineer comfort, ontspanning en plezier met een authentieke beleving tijdens een vakantie Sint Eustatius. Voeg daar een vleugje avontuur en cultuur bij. Dit resulteert in een luxe ervaring op het unieke Caribische eiland Sint Eustatius. Hier wachten luxueuze suites, een oase van onberispelijke tuinen en fenomenaal uitzicht op de Caribische Zee op jou bij het splinternieuwe vijfsterrenhotel Golden Rock Resort.
€ 2.824 p.p.

Ontvang een vrijblijvend persoonlijk reisvoorstel voor jouw vakantie in de Caribbean

Boek veilig en vertrouwd

Op dit moment is onze gemiddelde wachttijd:
3 werkdagen
Boek veilig en vertrouwd 

Op dit moment is onze gemiddelde wachttijd:

3 werkdagen

Persoonlijke informatie

Reisinformatie

Contactinformatie

Boek veilig en vertrouwd 

Op dit moment is onze gemiddelde wachttijd:

3 werkdagen