Skip to main content

Terug naar reisthema’s

Romantiek & Chique

Huwelijksreis
in de Caribbean

Samen romantisch met je voetjes in het zand de zon in zee zien zakken? Zoek je een idyllische baai in de Caribbean om je geliefde ten huwelijk te vragen? Wil je een romantische huwelijksreis naar de Caribische eilanden? Wij regelen het.

Onze liefdevol geselecteerde romantische en luxueuze boutique hotels in het Caribisch gebied geven jouw huwelijksreis, verlovingsreis of romantische reis een extra dimensie. Vier de liefde in de Caribbean, op eilanden als Saint Lucia, Martinique, Guadeloupe, Sint Maarten of Saint Barth. Op zoek naar de meest romantische plekjes op de Caraïbische eilanden? Wij hebben ze voor je gevonden!

Kom meer te wetenNaar de voorbeeldreizen
huwelijksreis in de caribbean Couple hot tub
huwelijksreis in de caribbean Martinique romantisch bloem

Vier de liefde…

Huwelijksreis of verlovingsreis in de Caribbean

Je hoeft niet in sprookjes te geloven om jouw romantische huwelijksreis werkelijkheid te laten worden. Bay Travel kent de meest idyllische baaien en stranden voor een onvergetelijk huwelijksaanzoek en de meest prachtige hotels op de mooiste Caribische eilanden om te genieten van je huwelijksreis of om jullie liefde voor elkaar te vieren.

Droom je van een huwelijksreis op een idyllisch eiland in Caribisch gebied? Misschien ben je op zoek naar een romantische vakantie, even weg van alles en iedereen? Als ervaringsexpert in romantische reizen op maat regelen wij met liefde en passie jouw luxe huwelijksreis of romantische vakantie voor je.

Ik wil reisvoorbeelden zien!Ontvang een reisvoorstel
Reisthema Romantiek & Chique huwelijksreis

Vakantie Caribische eilanden

Bekijk onze ‘Romantiek & Chique’ reizen

  • Geheel vrijblijvend
  • Persoonlijk reisvoorstel
  • Jouw huwelijksreis op maat
  • Contact binnen 1 dag

Jouw persoonlijke wensen uitgewerkt

Ontvang een reisvoorstel voor jouw huwelijksreis in de Caribbean

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 3

DD dash MM dash JJJJ
DD dash MM dash JJJJ

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 2

DD dash MM dash JJJJ
DD dash MM dash JJJJ

Raak geïnspireerd

Blogs over huwelijksreizen in de Caribbean

De route van jouw vakantie naar de Caribische eilanden

Zo nemen we je mee op reis naar de Caribbean

eiland icoon

Stap 1

Dromen & inspiratie

We bieden de grootste selectie eilanden in de Caribbean, allemaal uitgekozen door onze Caribbean Travel Designer Mattijs en persoonlijk door hem bezocht. Laat je inspireren door onze voorbeeldreizen en droom lekker weg. Het zaadje is geplant en het zal niet lang duren voordat die palmboom gaat groeien. Jouw vakantie naar de Caribbean is in zicht!

reisplan icoon

Stap 2

Vakantie plannen

Persoonlijke aanpak, snelle service en op maat samengestelde vakanties naar het Caribisch gebied is wat we jou beloven. Tijdens de kennismaking wordt het logistieke plaatje van reis naar de Caribbean in kaart gebracht. Wanneer gaat de vakantie plaatsvinden? Hoe lang is de reisduur? Hoe kom je er? En zal de ervaring matchen aan de verwachting of zal deze worden overtroffen? Laat het maar aan Bay Travel over.

ticket icoon

Stap 3

Reisplan op maat

Bij Bay Travel willen we dat het samenstellen van jouw vakantie naar de Caribbean voelt als een geluksmomentje, iets waar je blij van wordt en waar je helemaal naartoe leeft. We bieden alle accommodaties aan die je je maar kunt voorstellen, van luxe boutique hotel tot stoere boomhut en van waterbungalow tot privé villa.

cocktail icoon

Stap 4

Genieten!

Het moment is daar om te kunnen gaan genieten van de vakantie naar de Caribbean die Bay Travel voor jou tot in de puntjes heeft geregeld en verzorgd. Je hebt vakantie! Geniet van alle bezienswaardigheden onderweg, verzamel zoveel als mogelijk mooie herinneringen en unieke ervaringen, zodat je straks uitgerust en met een glimlach op je gezicht weer thuiskomt.