Eilandhoppen in de Caribbean

Nieuwsgierig naar dat ene eiland aan de horizon? Ga eilandhoppen: combineer verschillende Caribische eilanden en ervaar het gevoel van meerdere vakanties tegelijk.

Thema

Hop & Discover

Ga bijvoorbeeld op luxe zeilvakantie en ontdek dagelijks nieuwe Caribische eilanden, leg aan in de mooiste baaien, maak nieuwe vrienden, geniet van de ondergaande zon in de Caribische Zee terwijl je de dag afsluit met een heerlijk diner en goed glas wijn. Of ga eilandhoppen naar de ABC eilanden en ervaar de eigen karakters van Aruba, Bonaire & Curaçao. Bij Bay Travel willen we de beste specialist zijn voor jouw Caribbean eilandhop vakantie.

Discover

Ga eilandhoppen & ontdek de Caribbean

Reizen opent je ogen en eilandhoppen verrijkt je leven. Op vakantie is elke dag weer een nieuwe start. Het is jouw keuze wat je ervan maakt. Wij willen jou helpen om al het moois van verschillende gecombineerde Caribische eilanden met eigen ogen te zien.

De Caribische eilanden zijn allen ontzettend veelzijdig en toch zo verschillend. Wat dacht je bijvoorbeeld van de combinatie Sint Maarten en Saint Barthélemy met een luxe ferry of klein vliegtuig? Of gedurende een week een volledig verzorgde zeilvakantie naar de Britse Maagdeneilanden? Liever Guadeloupe en Martinique combineren? Het is niet langer een droom, Bay Travel maakt eilandhoppen in de Caribbean werkelijkheid.

Bekijk onze 'Hop & Discover – Eilandhoppen in de Caribbean' reizen

Reizen
Hieronder hebben we onze ‘Hop & Discover – Eilandhoppen in de Caribbean’ reizen voor jou gesorteerd.
Liefhebbers van het goede leven en oogstrelende boutique hotels opgelet! Zet je schrap voor deze ultieme combinatiereis Sint Maarten & Saint Barthélemy waarbij je bij twee door Bay Travel geselecteerde zeer fraaie accommodaties gaat verblijven. En niet op de minste twee eilanden, want je bezoekt naast het Franse eiland Saint Martin ook het luxeparadijs van de Caribbean Saint Barthélemy, beter bekend als St Barth.
€ 2.337 p.p.
Ontdek de Bovenwindse eilanden Sint Maarten, Saba & Sint Eustatius, ook wel de SSS eilanden genoemd. Ervaar de verschillen tussen de eilanden: parelwitte zandstranden, vulkanen, tropisch regenwoud, historische bouwwerken, je komt het allemaal tegen. Eilandhoppen tussen deze Bovenwindse eilanden is een ware en unieke beleving. Hop & discover!
€ 3.598 p.p.
Wij bieden je de mogelijkheid om het echte eiland uit de BBC hitserie Death in Paradise te bezoeken. De serie speelt zich af op het fictieve eiland Saint Marie, maar wist je dat de serie in het echt opgenomen wordt in Guadeloupe? Het leuke is dat jij hier nu naartoe kunt. Ontdek de plekken die veelvuldig terugkomen in de serie, beleef een Death in Paradise excursie en slaap in het hotel uit de serie. We beloven geen lijken in de kast, aan het eind van deze reis heeft Death in Paradise geen geheimen meer voor jou.
€ 1.959 p.p.
Guadeloupe is een enorm veelzijdige Caribische bestemming. Het bestaat uit meerdere eilanden die allen ontzettend verschillend van elkaar zijn. Als je deze eilanden combineert krijg je een unieke cocktail en gegarandeerd het recept voor een geslaagde supervakantie! Dat maakt een complete reis Guadeloupe zo leuk, divers, afwisselend en avontuurlijk.
€ 3.325 p.p.
Bereid je voor op de oogverblindende schoonheid van ’s werelds mooiste stranden op de eilanden Anguilla, Saint Barth en Sint Maarten. Vooral op Anguilla is het gebruik van een zonnebril geen overbodige luxe, de paradijselijke stranden zijn er verblindend mooi. Life is a beach, ga je mee op luxe strandvakantie Anguilla, Saint Barth & Sint Maarten?
€ 3.389 p.p.
Tijdens deze rondreis ABC eilanden verblijf jij bij de mooiste boutique hotels en maak jij op elegante wijze kennis met de drie Benedenwindse eilanden.
€ 3.298 p.p.

Ontvang een vrijblijvend persoonlijk reisvoorstel voor jouw vakantie in de Caribbean

Boek veilig en vertrouwd

Op dit moment is onze gemiddelde wachttijd:
3 werkdagen
Boek veilig en vertrouwd 

Op dit moment is onze gemiddelde wachttijd:

3 werkdagen

Persoonlijke informatie

Reisinformatie

Contactinformatie

Boek veilig en vertrouwd 

Op dit moment is onze gemiddelde wachttijd:

3 werkdagen