Terug naar voorbeeldreizen

Eilandhoppen Sint Maarten,
Saba & Sint Eustatius

Ontdek de Bovenwindse eilanden Sint Maarten, Saba & Sint Eustatius, ook wel de SSS eilanden genoemd. Ervaar de verschillen tussen de eilanden: parelwitte zandstranden, vulkanen, tropisch regenwoud, historische bouwwerken, je komt het allemaal tegen. Eilandhoppen tussen deze Bovenwindse eilanden is een ware en unieke beleving. Hop & discover!

Vanaf

€ 2.974 p.p.

Kom meer te wetenWat kost deze rondreis?
Eilandhoppen rondreis Sint Maarten Saba Sint Eustatius Maho KLM

Kom alvast in de stemming…

Een reis naar de SSS eilanden

Op ieder van de SSS eilanden verblijf je in een accommodatie, passend bij het karakter van deze reis. Vervoer tussen de Bovenwindse eilanden en de hotels wordt verzorgd.

Sint Maarten is een geliefde vakantiebestemming en staat bekend om zijn prachtige stranden en het bruisend nachtleven. Op Saba waan je je bijna alleen op de wereld en doen de weelderige tropische natuur, de schilderachtige dorpjes en de prachtige vergezichten het gebrek aan stranden vergeten. Het spaarzaam begroeide Sint Eustatius laat je kennismaken met de roerige en interessante geschiedenis van het eiland, hier lijkt de tijd stil te staan en loop je letterlijk een geschiedenisboek binnen.

Niets staat jou meer in de weg om heerlijk te gaan genieten tijdens de Bovenwindse rondreis eilandhoppen Sint Maarten, Saba & Sint Eustatius. Waar wacht je nog op?

Bekijk meer!Vraag reisvoorstel aan
SSS eilanden kaart Sint Maarten Saba Sint Eustatius
Sint Maarten & Saint Martin
Hoofdstad Sint Maarten: Philipsburg
Hoofdstad Saint Martin: Marigot
Status Sint Maarten: Land binnen Koninkrijk der Nederlanden
Status Saint Martin: Overzeese gemeenschap van Frankrijk
Valuta Sint Maarten: Antilliaanse Gulden
Valuta Saint Martin: Euro
Voltage Sint Maarten: 110 Volt
Voltage Saint Martin: 220 Volt
Ze rijden er: rechts
Ze spreken er: Nederlands, Engels, Frans, Papiamento
Saba
Hoofdstad: The Bottom
Status: Bijzondere gemeente van Nederland
Valuta: Amerikaanse dollar
Voltage: 110 Volt
Ze rijden er: rechts
Ze spreken er: Nederlands, Engels
Sint Eustatius
Hoofdstad: Oranjestad
Status: Bijzondere gemeente van Nederland
Valuta: Amerikaanse dollar
Voltage: 110 Volt
Ze rijden er: rechts
Ze spreken er: Nederlands, Engels

Veelgestelde vragen

Meest gestelde vragen over de SSS eilanden

Waar liggen de SSS eilanden?

De SSS-eilanden maken onderdeel uit van de Kleine Antillen en liggen in het noordoosten van het Caribisch gebied, tussen Anguilla, Saint Barth en Saint Kitts & Nevis.

Hoe lang is het vliegen naar de SSS eilanden?

Vanaf Amsterdam Schiphol kun je driemaal per week rechtstreeks naar Sint Maarten vliegen, deze vlucht duurt circa 9 uur. Op alle andere dagen vlieg je vanaf Amsterdam Schiphol via Parijs Charles de Gaulle. Saba en Sint Eustatius zijn beiden per korte vlucht vanaf Sint Maarten te bereiken op respectievelijk 10 minuten en 15 minuten vliegen. Per ferry kan natuurlijk ook, houd hierbij wel rekening met een ruige zee.

Welk eiland is het mooiste van de SSS eilanden?

Ontdek zelf de Bovenwindse SSS-eilanden Sint Maarten, Saba & Sint Eustatius. Ervaar de verschillen tussen de SSS-eilanden: parelwitte zandstranden, vulkanen, tropisch regenwoud, historische bouwwerken, je komt het allemaal tegen. Eilandhoppen naar de SSS-eilanden is daarom een ware en unieke beleving. Ga je voor strand? Dan is Sint Maarten jouw eiland. Houd je van prachtige natuur? Dan moet je beslist naar Saba. En wie historie en een rijkelijk onderwaterleven geweldig vindt, mag absoluut Sint Eustatius niet overslaan. Meer over de verschillen tussen de SSS eilanden lees je in deze blog.

Wat is de beste tijd om naar de SSS eilanden te gaan?

De SSS eilanden zijn bijna het hele jaar goed te bezoeken. Het hoogseizoen start in de kerstvakantie en duurt tot en met april, houd vooral op Sint Maarten rekening met veel hogere tarieven. Hierna start het laagseizoen. De mooiste maanden zijn november en december, de eilanden zijn dan op zijn groenst omdat het iets meer geregend heeft. De Bovenwindse eilanden hebben te maken met een jaarlijks terugkerend orkaanseizoen. De maand september raden wij dan af om te reizen vanwege een verhoogde kans op tropische stormen of orkanen.

Vakantie Sint Maarten Eilandhoppen Sint Maarten Saba Sint Eustatius Philipsburg, Fort Amsterdam

Eilandhoppen Sint Maarten, Saba & Sint Eustatius

Dit staat jou op Sint Maarten te wachten

Het meest unieke eiland ter wereld

Sint Maarten, the friendly island

Jouw reis start op het immer bruisende Sint Maarten, ook wel the friendly island genoemd. Het eiland is onderverdeeld in een Nederlands deel en een Frans deel. Het Nederlandse deel Sint Maarten is een apart land in het Koninkrijk der Nederlanden.

Je zou kunnen zeggen dat we dan ook spreken over een unieke situatie, nergens anders ter wereld tref je een eiland van dit kleine formaat waar de oppervlakte gedeeld wordt door twee landen. En nergens anders ter wereld grenst Frankrijk met het Koninkrijk der Nederlanden. Deze situatie heeft het eiland te danken aan zijn veelbewogen geschiedenis, die ongeveer 350 jaar geleden aanving.

Bekijk meer!Ontvang een reisvoorstel
Eilandhoppen rondreis Sint Maarten Saba Sint Eustatius Philipsburg

Hoofdstad van Sint Maarten

Bruisend Philipsburg

De hoofdstad van Sint Maarten is Philipsburg. Een gezellige, kleine stad met zijn bekende straten Front Street (de vroegere Voorstraat) en Back Street (de vroegere Achterstraat). Een walhalla voor (taxfree) shoppers! Als er geen cruiseschepen aangemeerd zijn in de haven van Philipsburg, heb je beide winkelstraten voor jezelf alleen en kun je goed onderhandelen. Gezelliger en vermakelijker is het als de drommen toeristen van de cruiseschepen zich storten op de vele winkels en proberen hun (taxfree) slag te slaan. Zeker als je je bedenkt dat ze dit opnieuw gaan doen bij het volgende eiland waar het cruiseschip zal aanleggen.

Ontsnappen aan dit geweld doe je op de Boardwalk, de hotspot van de stad. Een bijna kilometer lange wandelboulevard die parallel ligt aan het witte zandstrand van Great Bay.

Wat kan ik doen op Sint Maarten?Vraag reisvoorstel aan

Trek er op uit

Rijke historie

Verspreid over het eiland zijn nog enkele plekken waar de rijke historie zichtbaar is. Op het Nederlandse deel Sint Maarten tref je nabij Philipsburg twee forten. Het door de Hollanders in 1631 gebouwde Fort Amsterdam biedt prachtig panoramisch zicht over Great Bay en de stad. Ben je avontuurlijk ingesteld en heb je zin om te hiken? Dan zijn de restanten van het uit 1801 daterende Fort Willem I een aanrader.

Eenmaal bereikt word je beloond met een spectaculair uitzicht over Philipsburg, Great Bay en het naburige eiland Saint Barthélemy.
Op het Franse deel Saint Martin vind je in de hoofdstad Marigot het in 1767 opgeleverde imposante Fort Saint Louis. Een flinke klim levert adembenemend uitzicht op Marigot, de lagunes en de naburige eilanden Saba en Anguilla.

En verder?Ontvang een reisvoorstel
Eilandhoppen Sint Maarten Saba Sint Eustatius Fort Amsterdam Philipsburg
Eilandhoppen Sint Maarten Saba Sint Eustatius

Wel strand kies jij?

Paradijselijke zandstranden

Sint Maarten is natuurlijk bekend van de parelwitte zandstranden die het eiland rijk is. Het strand van Great Bay parallel aan de gezellige Boardwalk in Philipsburg bijvoorbeeld, of het strand in de wijde baai van het bruisende Simpson Bay met aan de andere kant de Simpson Bay Lagune. En wie kent de beelden niet van de binnenkomende vliegtuigen en spectaculaire landingen nabij het strand van Maho Bay?

Lekker picknicken op het strand van Mullet Bay. Steek de grens eens over naar Saint Martin en combineer een culinaire lunch met een middagje strand in de baai van Grand Case. Of leef je uit met watersport op het strand van Orient Bay, een baai aan de Atlantische zijde van het eiland. Keuzes in overvloed.

Ik wil meer weten!Vraag reisvoorstel aan

Gastronomische hoofdstad van de Caribbean

Culinair genieten

Het eiland Sint Maarten, en dan met name het Franse deel Saint Martin, wordt ook wel de culinaire hoofdstad van de Caraïben genoemd. Naast de vele goede en culinaire restaurants, kun je terecht bij talloze eettentjes en kraampjes in dorpen en langs wegen. Niet te missen is Grand Case, ook wel bekend als Gourmet Capital, in het noorden van Saint Martin. Hier tref je een keur aan (gastronomische) restaurants en kun je dagelijks in de eetmarkt genieten van een (voordelige) barbecue lunch bestaande uit verse vis en vleesgerechten.

Waar verblijf ik op Sint Maarten?Ontvang een reisvoorstel
Eilandhoppen Sint Maarten Saba Sint Eustatius

Philipsburg of Simpson Bay

Welk hotel kies jij op Sint Maarten?

Tijdens je vakantie op Sint Maarten heb je de keuze om te slapen in Holland House Beach Hotel, een centraal gelegen boutique hotel aan enerzijds de Front Street en anderzijds de Boardwalk in Philipsburg. Dit stijlvolle hotel biedt comfortabele en luxe kamers, een gezellige bar, een culinair restaurant met uitstekende wijnen en een relaxed terras om lekker te loungen en te genieten van een cocktail.

Of kies voor het onlangs geopende, luxe boutique hotel The Morgan Resort & Spa. Dit hotel met 124 chique ingerichte kamers en suites kijkt uit op de Caraïbische Zee, op korte afstand van het bruisende Simpson Bay. Verwonder je over de spectaculaire beach-style infinitypool, een ware lust voor het oog. Of geniet van een spectaculair zicht op de landende en opstijgende vliegtuigen vanaf een rooftop observatiedek.

Naar Saba!Vraag reisvoorstel aan

icon quote up De verschillen tussen het Nederlandse en Franse deel van Sint Maarten zijn opvallend, wat dacht je van 110 Volt en 220 Volt aan stroom op een piepklein eilandje?icon quote down

– Mattijs Baijens

Eilandhoppen Sint Maarten Saba Sint Eustatius

Eilandhoppen

Van Sint Maarten
naar Saba

‘SSS eilanden’

Een vlucht van slechts 15 minuten

Eilandhoppen naar Saba

Na een heerlijke start op Sint Maarten is het tijd om ‘The Unspoiled Queen’ Saba te gaan verkennen. Tijdens het eilandhoppen van Sint Maarten naar Saba zorgen we er natuurlijk voor dat je comfortabel en vlot naar het volgende eiland reist. Een korte maar onvergetelijke vlucht brengt jou in een slechts een kwartier van Sint Maarten naar Saba.

Wist je dat Saba de kortste commerciële landingsbaan ter wereld heeft? Alleen de best getrainde piloten mogen hier op vliegen. Landen op Saba en opstijgen vanaf dit eiland is werkelijk een onvergetelijke en spectaculaire ervaring te noemen. En weet wat je nu zo leuk is? Jij gaat dit meemaken en nooit meer vergeten.

Bekijk meer!Vraag reisvoorstel aan
eilandhoppen Sint Maarten Saba Sint Eustatius eilandhoppen in de Caraiben
Saba Caribbean

Droom mee…

Dit staat jou op Saba te wachten

Klein juweeltje

Saba, the unspoiled queen

Saba is een klein vulkanisch eiland dat recht uit de zee lijkt op te doemen. Het eiland dankt de bijnaam the unspoiled queen aan de prachtige, ongerepte natuur en het eigen behouden karakter.

Mount Scenery, een van de twee slapende vulkanen die Nederland rijk is, heeft een hoogte van bijna 900 meter. Wist je dat Mount Scenery het hoogste punt van Nederland én van het Koninkrijk der Nederlanden is? Saba is namelijk een bijzondere gemeente van Nederland en maakt samen met Bonaire en Sint Eustatius deel uit van Caribisch Nederland, ook wel de BES-eilanden genoemd.

Klinkt goed, en verder?Vraag reisvoorstel aan
Eilandhoppen Sint Maarten Saba Sint Eustatius Mount Scenery Windwardside

Prestatie van formaat

Ongelofelijke infrastructuur

Het eiland Saba voelt als een sprookje. Hoe hoger je komt op het eiland, hoe tropischer de natuur en hoe mooier het uitzicht. De witte huizen met oranje daken in schilderachtige dorpjes als Windwardside en The Bottom bieden een afwisselend contrast met het weelderige groen en het zicht op de Caraïbische Zee. Onderweg van de luchthaven naar de accommodatie kun je je verwonderen hoe toch die steile wegen vol haarspeldbochten langs kliffen en ravijnen aangelegd zijn. Er is namelijk geen enkel vlak stuk land op Saba.

Om de luchthaven aan te kunnen leggen hebben ze zelfs een heuvel plaats laten maken voor een stuk vlak land. Die wegen op Saba waren er niet geweest als het aan Nederland had gelegen. Men zag het als een onmogelijke taak. Een Sabaan geloofde dit niet, nam het heft in eigen handen, ging studeren voor wegenbouw en heeft er voor gezorgd dat er wegen zijn op Saba.

Wat kan ik doen op Saba?Ontvang een reisvoorstel

Island with a view

Hiken naar het hoogste punt van Nederland

Als je van een stevige wandeling houdt, dan mag een tocht naar de top van Mount Scenery niet ontbreken tijdens je verblijf op dit eiland. Onderweg naar de top kom je orchideeën, palmen, varens en Alocasia’s tegen, om maar wat planten op te noemen. Thuis zie je die exotische planten enkel in het tuincentrum of in je huiskamer, op Saba zie je ze in het wild. Leuk weetje: wist je dat prinses Beatrix in het verleden de vulkaan vanaf het dorpje Windwardside in slechts 45 minuten heeft beklommen, op hakken?

Het eiland leent zich uitstekend voor mooie wandeltochten, er zijn diverse routes voor je uitgestippeld. Je kunt ook heerlijk rustig aan doen. Kijk om je heen, overal op het eiland heb je een panoramisch uitzicht over de Caraïbische Zee, op het naburige eiland Sint Eustatius en de wat verder weg gelegen eilanden Sint Maarten, Saint Barthélemy, Saint Kitts en Nevis. Slechts een paar keer per jaar is het zo helder dat je het 149 kilometer verder op liggende eiland Montserrat kunt zien.

Ik wil meer weten!Vraag reisvoorstel aan
Eilandhoppen Sint Maarten Saba Sint Eustatius
Eilandhoppen Sint Maarten Saba Sint Eustatius duiken

Grootste beschermde natuurgebied van Nederland

Saba van onderwater

De onderwaterwereld van Saba is minstens zo indrukwekkend te noemen. Steeds meer duikers ontdekken deze opkomende hotspot en raken gefascineerd door de schoonheid ervan. Iets verder van de kust ligt het grootste beschermde natuurgebied van Nederland, de Saba Bank. De Saba Bank is een enorme onderzeese berg van 40 bij 60 kilometer vol met onaangetaste koraalriffen, zeeschildpadden en tropische vissen.

Waar verblijf ik op Saba?Ontvang een reisvoorstel

Windwardside of The Bottom

Welk hotel kies jij op Saba?

Op Saba heb je de keuze om te verblijven in een van de sfeervolle kamers, suites of cottages bij het gezellige en gastvrije Juliana’s Hotel in het dorpje Windwardside. Of kies voor een upgrade naar een van de luxe suites bij het luxere resorthotel Queen’s Hotel, Bar & Kitchen in het plaatsje The Bottom, waar je eveneens kunt genieten in hun gastronomische restaurant met prachtig uitzicht.

Naar Sint Eustatius!Vraag reisvoorstel aan

icon quote up Het hoogste punt van Nederland vind je op Saba: Mount Scenery is een slapende vulkaan met een hoogte van 887 meter. Een beklimming meer dan waard!icon quote down

– Mattijs Baijens

mooiste eiland van de caribbean nederlandse antillen vakantie saba Eilandhoppen Sint Maarten Saba Sint Eustatius Mount Scenery

Eilandhoppen

Van Saba
naar Sint Eustatius

‘SSS eilanden’

Spectaculair opstijgen

Eilandhoppen naar Sint Eustatius

Jouw kennismaking met Saba zit er op, nu is het tijd om Sint Eustatius te leren kennen. Natuurlijk zorgen we er tijdend deze rondreis langs de SSS-eilanden voor dat je comfortabel naar het volgende eiland reist. Een korte vlucht brengt jou, soms met tussenstop op Sint Maarten, van Saba naar Sint Eustatius.

Het opstijgen vanaf dit kleine eilandje ga je niet gauw vergeten. Het vliegtuigje, de Twin Otter, begeeft zich naar de start van de landingsbaan. De motoren gaan vol aan en met een vaart vertrekt het toestel, dat net voor het einde van de baan loskomt van de grond. Een spectaculaire ervaring!

Bekijk meer!Vraag reisvoorstel aan
Eilandhoppen rondreis Sint Maarten Saba Sint Eustatius Winair

icon quote upVanaf Fort Oranje kun je nog heel goed oude stadsmuren en ruïnes in het heldere water van de Caraïbische Zee zien liggen. Wist je dat er rondom de kust van Sint Eustatius zo’n 200 scheepswrakken liggen?icon quote down

– Mattijs Baijens

Eilandhoppen rondreis Sint Maarten Saba Sint Eustatius Quill

Droom mee…

Dit staat jou op Sint Eustatius te wachten

Levend geschiedenisboek

Sint Eustatius, the golden rock

In de Caraïbische regio beter bekend onder de liefkozende naam Statia. Wist je dat de Verenigde Staten in 1776 met saluutschoten als eerste ter wereld werden erkend door het eiland Sint Eustatius?

De Britse kolonisten in Amerika kwamen een jaar ervoor in opstand tegen de regering in Londen. Een en ander mondde uit in een oorlog en de rest is geschiedenis. Het Amerikaanse oorlogsschip Andrew Doria hees in 1776 de nieuwe vlag van de Verenigde Staten in de baai van Oranjestad. De Hollanders op Sint Eustatius reageerden daarop enthousiast met saluutschoten. Het verdere verloop van de geschiedenis zullen we je besparen (al vinden we het wel fijn dat je veel tijd op onze website doorbrengt), maar hoe het eiland er tegenwoordig uitziet heeft het wel grotendeels aan dat speciale moment in 1776 te danken. Iets met ontdekkingsreizen, koloniaal verleden, handel en piraterij.

Interessant, en verder?Vraag reisvoorstel aan
Eilandhoppen Sint Maarten Saba Sint Eustatius benedenstad

De gouden rots

Rijke historie

Je leest het goed, op Sint Eustatius waan je je nog helemaal in de tijd van de West Indische Compagnie. Overal op het eiland word je herinnerd aan het roemrijke verleden van Sint Eustatius. Moet je je eens voorstellen dat dit piepkleine eiland in de Caraïbische Zee ooit het meest welvarendste eiland was op het westelijk halfrond. Alles van waarde was hier – legaal en illegaal – te koop, niets was te gek.

Sint Eustatius was een ontmoetingspunt voor piraten en koloniale mogendheden. Niet voor niets werd het ook wel the golden rock genoemd, ofwel de gouden rots. Je zou bijna kunnen zeggen dat het Sint Eustatius van destijds het Monaco of Saint Tropez van deze tijd was.

Ik wil meer weten!Ontvang een reisvoorstel

Heden en verleden

Fascinerend Oranjestad

Vanwege het roemrijke verleden geeft men Statia de slogan the historic gem. Sint Eustatius was geen verkeerde plek geweest als setting voor de films van Pirates of the Caribbean. Een wandeling door de Benedenstad van Oranjestad aan de Oranjebaai leidt je langs vele ruïnes van pakhuizen, die ooit uitpuilden met kostbare waar. Langs de twee kilometer lange baai kom je ook diverse hotels, restaurants en duikscholen tegen.

Achter de bebouwing van hotel The Old Gin House kun je via een in de rotswand uitgehouwen pad de steile klim omhoog maken naar de 40 meter hoge klif. Dit pad brengt je naar de Bovenstad van Oranjestad met als absoluut hoogtepunt het in 1636 gebouwde imposante Fort Oranje. Compleet met kanonnen geeft dit fort een wijds zicht over de Benedenstad en het naburige eiland Saba.

Wat kan ik verder doen op Statia?Vraag reisvoorstel aan
Eilandhoppen rondreis Sint Maarten Saba Sint Eustatius
Eilandhoppen rondreis Sint Maarten Saba Sint Eustatius The Quill

Trek er op uit

Beklim The Quill

Het eiland heeft net als Saba een slapende vulkaan, The Quill. Je kunt de ruim 600 meter hoge vulkaan met een goede conditie redelijk eenvoudig beklimmen. The Quill, verengelsing van de Nederlandse naam De Kuil, beloont je op de top met een prachtig uitzicht over het eiland. Het hoogste punt van de vulkaan heet Mazinga, via een wandelroute langs de krater te bereiken.

Onderweg naar de top word je vaak vergezeld door heremietkreeftjes, grappige krabbetjes die naarmate ze groter worden telkens een nieuw passend slakkenhuisje gaan zoeken. Voor de ervaren hikers is een afdaling naar de krater een echte aanrader. Wist je dat er een tropisch regenwoud groeit in de krater van The Quill? Orchideeën, bananenbomen, bromelia’s, vijgen zijn zomaar wat planten die je tijdens de afdaling tegenkomt in de krater.

Waar verblijf ik op Statia?Ontvang een reisvoorstel

Boutique of chique?

Welk hotel kies jij op Statia?

Op Sint Eustatius heb je de keuze om te verblijven in een van de sfeervol en koloniaal ingerichte kamers of suites in het historische boutique hotel The Old Gin House, gelegen in de Benedenstad. Of kies voor een verblijf in een van de deluxe kamers en suites in het onlangs geopende Golden Rock Dive and Nature Resort, gelegen aan de voet van de vulkaan.

En nu even samengevat...Ontvang een reisvoorstel

Bay Travel zorgt voor vervoer tussen de luchthavens en de hotels.
Om de eilanden Sint Maarten en Sint Eustatius optimaal te ontdekken, raden wij het gebruik van een huurauto aan.
Die verzorgen we graag voor je.
Eilandhoppen Sint Maarten, Saba & Sint Eustatius, de ultieme ‘hop & discover’ eiland vakantie!

svg+xml;charset=utf

Eilandhoppen Sint Maarten, Saba & Sint Eustatius

‘hop & discover’
 • Verblijf in een City View kamer bij Holland House Beach Hotel, Sint Maarten
 • Verblijf in een Ocean View Room bij Juliana’s Hotel, Saba
 • Verblijf in een Garden Room bij The Old Gin House, Sint Eustatius
 • Dagelijks ontbijt
 • Privé transfer tussen de luchthavens en de hotels
 • Mogelijkheid tot upgraden kamer of hotel en bijboeken van een huurauto op Sint Maarten en Sint Eustatius
Wat is er inbegrepen?Vraag reisvoorstel aan
Eilandhoppen rondreis Sint Maarten Saba Sint Eustatius Fort de Windt

Inbegrepen

Wat is er inbegrepen
in deze rondreis?

 • Retourvlucht Amsterdam – Sint Maarten in de Economy Class inclusief ruimbagage
 • Vluchten tussen de eilanden Sint Maarten, Saba & Sint Eustatius
 • Verblijf en verzorging bij accommodaties zoals beschreven
 • Privé transfers tussen de luchthavens en de hotels
 • Vertegenwoordiging ter plaatse
 • Bijdrage garantiefonds GGTO
 • Bijdrage Calamiteitenfonds
 • Boekingskosten

Niet inbegrepen

Waar moet ik
nog aan denken?

 • Huurauto inclusief verzekeringen, zonder eigen risico (vraag ons naar de mogelijkheden)
 • Eventuele toeristenbelasting
 • Reis- en/of annuleringsverzekering (vraag ons naar de mogelijkheden)

Kies je favoriete pakket

Prijsopgave Eilandhoppen Sint Maarten, Saba & Sint Eustatius

‘hop & discover’

Pakket – 12 nachten (14 dagen)

hummingbird

Kolibrie

Vanaf

€ 2.974 p.p.

 • 6 nachten in een
  City View kamer bij
  Holland House Beach Hotel, Sint Maarten
 • 3 nachten in een
  Ocean View Room met zeezicht bij
  Juliana’s Hotel, Saba
 • 3 nachten in een
  Ocean View Room bij
  The Old Gin House, Sint Eustatius
 • Dagelijks ontbijt
 • Privé vervoer tussen
  luchthavens en hotels
Ik wil pakket Kolibrie

Pakket – 14 nachten (16 dagen)

pelican

Pelikaan

Vanaf

€ 3.414 p.p.

 • Upgrade naar 6 nachten in een Beach View Room
  bij Holland House Beach Hotel, Sint Maarten
 • Upgrade naar 4 nachten in een Cottage
  bij Juliana’s Hotel, Saba
 • Upgrade naar 4 nachten in een Ocean View Suite bij The Old Gin House, Sint Eustatius
 • Inclusief huurauto Sint Maarten,
  incl. verzekeringen zonder eigen risico
 • Dagelijks ontbijt
 • Privé vervoer tussen
  luchthaven en hotel
Ik wil pakket Pelikaan

Pakket – 14 nachten (16 dagen)

flamingo

Flamingo

Vanaf

€ 3.975 p.p.

 • 6 nachten in een Beach View Room
  bij Holland House Beach Hotel, Sint Maarten
 • Upgrade naar 4 nachten in een Queen’s Suite
  bij Queen’s Hotel, Bar & Kitchen, Saba
 • Upgrade naar 4 nachten in een Deluxe room bij Golden Rock Dive & Nature Resort, Sint Eustatius
 • Inclusief huurauto Sint Maarten,
  incl. verzekeringen zonder eigen risico
 • Dagelijks ontbijt
 • Privé vervoer tussen
  luchthaven en hotel
Ik wil pakket Flamingo

Let op: tarieven gebaseerd op 2 personen met verblijf in laagseizoen (mei, juni & november). Vraag voor een
prijsopgave in jouw gewenste reisperiode vrijblijvend een op maat gemaakt reisplan aan.
Liever een zelf samengesteld pakket? Geen probleem, wij leveren maatwerk!

 • Geheel vrijblijvend
 • Persoonlijk reisvoorstel
 • Jouw rondreis op maat uitgewerkt
 • Contact binnen 1 dag

Jouw persoonlijke wensen uitgewerkt

Ontvang een persoonlijk
reisvoorstel voor Eilandhoppen Sint Maarten, Saba & Sint Eustatius

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 3

Bay Travel is vanaf donderdag 21 september t/m maandag 9 oktober 2023 op studiereis. Vanaf 10 oktober zijn wij weer terug om jouw Caribische reisplannen te realiseren! We komen terug met nóg meer kennis over de verborgen pareltjes die we graag met je delen.

Vraag je tussen 21 september en 9 oktober een reisvoorstel aan? Dan nemen we vanaf dinsdag 10 oktober weer contact met je op. Bedankt voor je geduld.
Selecteer één of meerdere Caribische eilanden.
Selecteer het aantal personen binnen het reisgezelschap inclusief de kinderen.
Selecteer het aantal kinderen jonger dan 12 jaar.
DD dash MM dash JJJJ
DD dash MM dash JJJJ
Selecteer de datum wanneer je uiterlijk weer terug thuis moet zijn.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 2

Bay Travel is vanaf donderdag 21 september t/m maandag 9 oktober 2023 op studiereis. Vanaf 10 oktober zijn wij weer terug om jouw Caribische reisplannen te realiseren! We komen terug met nóg meer kennis over de verborgen pareltjes die we graag met je delen.

Vraag je tussen 21 september en 9 oktober een reisvoorstel aan? Dan nemen we vanaf dinsdag 10 oktober weer contact met je op. Bedankt voor je geduld.
Selecteer één of meerdere Caribische eilanden.
DD dash MM dash JJJJ
DD dash MM dash JJJJ
 • Geheel vrijblijvend
 • Persoonlijk reisvoorstel
 • Jouw rondreis op maat uitgewerkt
 • Contact binnen 1 dag
Sint Maarten vlag
saint martin

Vakantie Caribische eilanden

Bekijk onze reizen naar Sint Maarten & Saint Martin