Op vakantie naar Guadeloupe

Een vakantie Guadeloupe betekent een reis naar verschillende eilanden. Maak kennis met de veelzijdige, vlindervormige archipel. Tropisch regenwoud, een actieve vulkaan, majestueuze watervallen, parelwitte zandstranden en overheerlijke rum zijn slechts een paar voorbeelden van wat je mag verwachten van een vakantie Guadeloupe. 

Les-Saintes-Fort-Napoleon
Video afspelen
Guadeloupe

Eilandhoppen in Guadeloupe

Een vakantie Guadeloupe is een veelzijdige reis naar meerdere eilanden. Basse-Terre met de weelderige natuur, Grande-Terre met de witte zandstranden, Les Saintes met idyllische baaien, Marie-Galante met ’s werelds beste rum en La Désirade als tropisch wandelparadijs. Beleef onze rondreis Guadeloupe en verblijf op alle eilanden!

Guadeloupe is gemaakt om te gaan eilandhoppen. De eilanden in de archipel zijn snel per ferry te bereiken, omdat ze zo dichtbij elkaar liggen. Als je er niet genoeg van kunt krijgen, dan adviseren we je om een vakantie Guadeloupe te combineren met het eveneens Frans Caraïbische eiland Martinique. Gegarandeerd een geweldige vakantie naar de Franse Antillen. Heb je ook al eens aan een geheel verzorgde zeilvakantie vanaf Guadeloupe gedacht? De mogelijkheden zijn eindeloos, wij regelen het voor je! 

Bekijk onze reizen naar Guadeloupe

Reizen
Hieronder hebben we onze voorbeeldreizen naar Guadeloupe voor jou gesorteerd.
Maak je op voor een onvergetelijk avontuur en ga mee op zeilvakantie naar Guadeloupe en Dominica. Verken de wateren rondom Guadeloupe en maak kennis met de weelderige natuur van Dominica. De archipel Guadeloupe heeft bijzonder veel te bieden, zoals de mooiste stranden, een weelderig tropisch regenwoud, het onderwaterreservaat van Jacques Cousteau, de beste rum van Marie-Galante en de idyllische eilandjes Les Saintes om zo maar wat op te noemen. En wat dacht van je van een bezoek aan het ongerepte Nature Island Dominica met beeldschone rivieren, watervallen, vulkanische stranden en weelderig tropisch regenwoud?
€ 2.541 p.p.
Laat je overrompelen door de overweldigende natuur tijdens deze rondreis door het Frans Caribische Guadeloupe. Maak kennis met de enorme veelzijdigheid die de vlindervormige archipel Guadeloupe te bieden heeft. Om de ervaring compleet te maken, verblijf je in accommodaties die één zijn met de natuur en recht doen aan de omgeving. Denk hierbij aan een eco-lodge, boomhut of waterbungalow. Bay Travel adviseert jou om deze natuur rondreis Guadeloupe per huurauto af te leggen, zodat jij de reis optimaal en in alle vrijheid kan ervaren.
€ 2.157 p.p.
Heb je er al eens aan gedacht om de Frans Caribische eilanden Martinique en Guadeloupe te combineren? Een unieke cocktail en gegarandeerd het recept voor een supervakantie! Ontdek de verschillen en overeenkomsten tussen Martinique en Guadeloupe: tropisch regenwoud, actieve vulkanen, pittoreske kustdorpjes, parelwitte zandstranden, historische bouwwerken, je komt het allemaal tegen. Eilandhoppen tussen deze twee Franse Antillen is een unieke beleving en een vakantie waar je geniet van het Franse goede leven.
€ 2.982 p.p.
Wij bieden je de mogelijkheid om het echte eiland uit de BBC hitserie Death in Paradise te bezoeken. De serie speelt zich af op het fictieve eiland Saint Marie, maar wist je dat de serie in het echt opgenomen wordt in Guadeloupe? Het leuke is dat jij hier nu naartoe kunt. Ontdek de plekken die veelvuldig terugkomen in de serie, beleef een Death in Paradise excursie en slaap in het hotel uit de serie. We beloven geen lijken in de kast, aan het eind van deze reis heeft Death in Paradise geen geheimen meer voor jou.
€ 1.795 p.p.
Guadeloupe is een enorm veelzijdige Caribische bestemming. Het bestaat uit meerdere eilanden die allen ontzettend verschillend van elkaar zijn. Als je deze eilanden combineert krijg je een unieke cocktail en gegarandeerd het recept voor een geslaagde supervakantie! Dat maakt een complete reis Guadeloupe zo leuk, divers, afwisselend en avontuurlijk.
€ 3.325 p.p.

Onze meest gestelde vragen over Guadeloupe

FAQ

Air France/KLM voert dagelijks vluchten uit naar Guadeloupe vanuit Amsterdam Schiphol via Parijs Charles de Gaulle of Parijs Orly, Air Belgium vliegt tweemaal per week rechtstreeks naar Guadeloupe vanuit Brussel Charleroi.

Guadeloupe ligt in de Caribbean en behoort tot de Bovenwindse eilanden van de Kleine Antillen. Guadeloupe ligt tussen de eilanden Montserrat en Antigua in het noorden en Dominica in het zuiden.

Guadeloupe heeft een tropisch regenwoudklimaat. Met name op het tropische eiland Basse-Terre valt geregeld regen. Op de eilanden Grande-Terre en Marie-Galante is het een stuk droger, hier zijn ook de meeste stranden. De gemiddelde temperatuur op Guadeloupe is 28 graden overdag en 22 graden ’s nachts.

Guadeloupe is bijna het hele jaar goed te bezoeken. Het hoogseizoen start in de kerstvakantie en duurt tot en met april, houd rekening met hogere tarieven. Hierna start het laagseizoen. In de maanden augustus en september moet je rekening houden met het orkaanseizoen. De mooiste maanden zijn mei, juni en november.

Onze route

Zo nemen we je mee op reis naar Carribean

01

Dromen & Inspiratie

We bieden de grootste selectie eilanden in de Caribbean, allemaal uitgekozen door onze Caribbean Travel Designer Mattijs en persoonlijk door hem bezocht. Laat je inspireren door onze voorbeeldreizen en droom lekker weg. Het zaadje is geplant en het zal niet lang duren voordat die palmboom gaat groeien. Jouw vakantie naar de Caribbean is in zicht!

02

Vakantie plannen

Persoonlijke aanpak, snelle service en op maat samengestelde vakanties naar het Caribisch gebied is wat we jou beloven. Tijdens de kennismaking wordt het logistieke plaatje van reis naar de Caribbean in kaart gebracht. Wanneer gaat de vakantie plaatsvinden? Hoe lang is de reisduur? Hoe kom je er? En zal de ervaring matchen aan de verwachting of zal deze worden overtroffen? Laat het maar aan Bay Travel over.

03

Reisplan op maat

Bij Bay Travel willen we dat het samenstellen van jouw vakantie naar de Caribbean voelt als een geluksmomentje, iets waar je blij van wordt en waar je helemaal naartoe leeft. We bieden alle accommodaties aan die je je maar kunt voorstellen, van luxe boutique hotel tot stoere boomhut en van waterbungalow tot privé villa.

04

Genieten!

Het moment is daar om te kunnen gaan genieten van de vakantie naar de Caribbean die Bay Travel voor jou tot in de puntjes heeft geregeld en verzorgd. Je hebt vakantie! Geniet van alle bezienswaardigheden onderweg, verzamel zoveel als mogelijk mooie herinneringen en unieke ervaringen, zodat je straks uitgerust en met een glimlach op je gezicht weer thuiskomt.

Ontvang een gratis persoonlijk reisvoorstel voor jouw vakantie in de Caribbean

Boek veilig en vertrouwd

Op dit moment is onze gemiddelde wachttijd:

7 dagen
Boek veilig en vertrouwd

 

Op dit moment is onze gemiddelde wachttijd:

5 dagen