Unieke reis Saint Marie, Death in Paradise in Guadeloupe

Wij bieden je de mogelijkheid om het echte eiland uit de BBC hitserie Death in Paradise te bezoeken. De serie speelt zich af op het fictieve eiland Saint Marie, maar wist je dat de serie in het echt opgenomen wordt in Guadeloupe? Het leuke is dat jij hier nu naartoe kunt. Ontdek de plekken die veelvuldig terugkomen in de serie, beleef een Death in Paradise excursie en slaap in het hotel uit de serie. We beloven geen lijken in de kast, aan het eind van deze reis heeft Death in Paradise geen geheimen meer voor jou.
Vanaf € 1.959 p.p.
Introductie

Op reis naar Death in Paradise

Death in Paradise doet vermoeden dat het opgenomen is op een Brits eiland. Niets is minder waar, Guadeloupe is een Frans Caribische bestemming. Je zou kunnen zeggen een soort tropische provincie van Frankrijk.

Guadeloupe is ongeveer 9 uur vliegen vanaf Amsterdam, je hebt dan een overstap in Parijs. Je kunt ook rechtstreeks vliegen vanaf Brussel Charleroi. Guadeloupe bestaat uit meerdere eilanden, deze reis speelt zich af op het eiland Basse-Terre. Tijdens deze reis hebben jullie de beschikking over een huurauto.

Vertoeven

Het hotel uit Death in Paradise

Je verblijft tijdens deze reis in het hotel welke je veelvuldig voorbij ziet komen in de serie. Wist je dat de acteurs en crew hier ook daadwerkelijk logeren wanneer ze opnames hebben?

Langley Resort Fort Royal beschikt over een hoofdgebouw met kamers en suites, allen met adembenemend uitzicht op de Caribische Zee en het verderop gelegen eiland Montserrat. Onze favoriete kamers zijn de bungalows en dan natuurlijk diegenen direct aan het strand!

In de serie Death In Paradise lijkt het net alsof er opnames zijn op allerlei delen van het eiland Saint Marie, in werkelijkheid vinden alle opnames plaats in slechts een klein gebied op Basse-Terre, Guadeloupe.
Mattijs Baijens – Caribbean Travel Designer
Droom mee

Zo ziet de unieke reis Saint Marie, beleef Death in Paradise in Guadeloupe eruit

Resort

Dichtbij Honoré of Deshaies?

Langley Resort Fort Royal ligt dichtbij het pittoreske vissersplaatsje Deshaies, in de serie Death in Paradise beter bekend als Honoré, hoofdstad van Saint Marie. Tijdens je vakantie hebben jullie de beschikking over een huurauto. Hiermee ben je in slechts 5 minuutjes rijden in Deshaies. Het plaatsje kent tal van gezellige winkels en restaurants, waarvan de meesten direct aan zee.

De belangrijkste opnames vinden plaats in en om het stadje Deshaies, waar verschillende plaatsen dienen als terugkerende sets voor de serie, zoals het restaurant “Le Madras” of strand Anse de la Perle. Deshaies zal een feest van herkenning voor je zijn, want je komt er het politiebureau en de kerk uit de serie tegen. En wat dacht je van Catherine’s Bar direct aan het water?

Excursie

Unieke death in Paradise excursie

Uniek aan deze reis is dat je onder leiding van Philippe, een chauffeursgids, een rondreis gaat maken en de verschillende filmlocaties van Death in Paradise in het echt gaat ontdekken. Philippe zal je laten genieten van zijn zes jaar ervaring als bestuurder van de acteurs en zal jou anekdotes en geheimen van de serie vertellen.

Per stoere 4×4 ga je verschillende filmlocaties, locaties en panorama’s bekijken. Je klimt tussen vochtige regenwouden naar hoogtes op het eiland voor een ​​adembenemend uitzicht op de eilanden Montserrat en Antigua. Al wandelend naar beneden, aanschouw je het prachtige panorama van de Grand Cul De Sac Marin met diens koraalriffen en onbewoonde eilandjes.

Via de stad Sainte Rose bereik je de kustlijn. Onderweg terug naar Deshaies bezoek je beroemde locaties uit de serie, zoals het huis van de inspecteur op Anse de la Perle, maar ook de locaties van het politiebureau, de haven van Sainte Marie en Catherine’s Bar in de stad van Deshaies.

Extra's

Toegang tot nog meer extra’s

Kies je voor het pakket Pelikaan, dan zorgen we ervoor dat je toegang krijgt tot nog meer extra’s bekend uit de serie Death in Paradise. Zoals je weet vinden er wel eens scenes plaats in de botanische tuinen van Saint Marie. In het echt worden deze opgenomen in Jardin Botanique de Deshaies, een werkelijk prachtige botanische tuin die je kennis laat maken met alle flora en fauna die Guadeloupe te bieden heeft. Jij kunt deze nu bezoeken.

En wat dacht je van Saint Marie Zoo, de dierentuin in de serie? In werkelijkheid is het de Zoo de Guadeloupe au Parc des Mamelles. De dierentuin is te bereiken via de prachtige Route de la Traversée, een weg dwars door het tropisch regenwoud van Basse-Terre. De dierentuin is de thuisbasis van 85 verschillende soorten uit het Caribisch gebied en Guyana.

Kers op de taart is een tocht per glasboot door het reservaat van Jacques Cousteau, ook wel Reserve Cousteau genoemd. Ga snorkelen en maak nieuwe onderwatervrienden, zoals vriendelijke zeeschildpadden of kleurrijke visjes.

Erop uit

Maak de Death in Paradise reis compleet

Maak jouw avontuur op het eiland van Death in Paradise compleet en kies voor pakket Flamingo. Nadat je door het schilderachtige stadje Pointe-Noire bent gereisd, neemt de gids je mee op een reis om het beste te ontdekken van wat Basse-Terre te bieden heeft. Dicht tropisch regenwoud, watervallen, rivieren en natuurlijke zwembaden. Zij met een scherp oog zien pijlsnelle kolibries.

Onderweg naar het zuiden bezoek je het strand en de vuurtoren aan de prachtige baai van Anse à la Barque, gelegen tussen Bouillante en Vieux-Habitants. Deze historische plaats was naast een fel betwiste zone tussen de Fransen en de Engelsen, ook een plaats waar piraten en zeerovers lang geleden hun goud kwamen verbergen.

Je brengt een bezoek aan het charmante dorpje Vieux-Habitants, de oudste stad van Guadeloupe. Geniet van een lunch met lokale delicatessen in een typisch Caribisch restaurant. De reis vervolgt langs een ​​oud kokosnootbos, rivieren, fruitplantages en bloemenvelden. Met een beetje geluk zie je de uitlopers van de vulkaan, of een bultrug of dolfijn in het water hun kunstjes doen. Aan het einde van de middag arriveer je bij de natuurlijke warmwaterbronnen van Bouillante om de zonsondergang te aanschouwen.

Unieke reis Saint Marie, beleef Death in Paradise in Guadeloupe

Samenvatting

 

 • Verblijf in het hotel uit Death in Paradise; Langley Resort Fort Royal
 • Dagelijks ontbijt
 • Unieke Death in Paradise excursie o.l.v. Philippe, de chauffeur van de acteurs
 • Huurauto inclusief alle verzekeringen zonder eigen risico
 • Mogelijkheid tot upgraden kamer, extra excursies of verlenging reisduur

Wat is er inbegrepen in deze rondreis?

Inclusief
 • Retourvlucht met vertrek vanaf Amsterdam in de Economy Class inclusief ruimbagage
 • Verblijf en verzorging bij accommodatie zoals beschreven
 • Unieke Death in Paradise excursie
 • Huurauto inclusief alle verzekeringen zonder eigen risico
 • Vertegenwoordiging ter plaatse
 • Bijdrage garantiefonds GGTO
 • Bijdrage Calamiteitenfonds
 • Boekingskosten

Waar moet ik nog aan denken?

Exclusief
 • Eventuele toeristenbelasting
 • Reis- en/of annuleringsverzekering (vraag ons naar de mogelijkheden)
Pakketten

Prijsopgave Unieke reis Saint Marie, beleef Death in Paradise in Guadeloupe

7 nachten (9 dagen)

Kolibrie

 • 7 nachten in een Room Ocean View bij Langley Resort Fort Royal, Guadeloupe
 • Verblijf op basis van logies en dagelijks ontbijt
 • Inclusief Death in Paradise excursie (5 uur) o.l.v. Philippe, de chauffeursgids die 6 jaar de acteurs rondgereden heeft
 • Huurauto type Renault Clio inclusief verzekeringen zonder eigen risico
vanaf
€ 1.959 p.p.
7 nachten (9 dagen)

Pelikaan

 • Upgrade naar 7 nachten in een Bungalow Beach Front bij Langley Resort Fort Royal, Guadeloupe
 • Verblijf op basis van logies en dagelijks ontbijt
 • Inclusief Death in Paradise excursie (5 uur) o.l.v. Philippe, de chauffeursgids die 6 jaar de acteurs rondgereden heeft
 • Inclusief ‘North of Basse-Terre’-pass met toegang tot de botanische tuin, de dierentuin en een vaartocht met glasboot naar Reserve Cousteau
 • Huurauto type Renault Clio inclusief verzekeringen zonder eigen risico
vanaf
€ 2.246 p.p.
7 nachten (9 dagen)

Flamingo

 • 7 nachten in een Bungalow Beach Front bij Langley Resort Fort Royal, Guadeloupe
 • Verblijf op basis van logies en dagelijks ontbijt
 • Inclusief Death in Paradise excursie (5 uur) o.l.v. Philippe, de chauffeursgids die 6 jaar de acteurs rondgereden heeft
 • Inclusief ‘North of Basse-Terre’-pass met toegang tot de botanische tuin, de dierentuin en een vaartocht met glasboot naar Reserve Cousteau
 • Inclusief ‘South of Basse-Terre’-excursie (hele dag) met bezoek aan Bouillante en Vieux-Habitants, warmwaterbronnen, tropisch regenwoud en nog veel meer
 • Huurauto type Renault Clio inclusief verzekeringen zonder eigen risico
vanaf
€ 2.389 p.p.

Let op: tarieven gebaseerd op 2 personen met verblijf in laagseizoen (mei, juni, oktober & november). Vraag voor een prijsopgave in jouw gewenste reisperiode vrijblijvend een op maat gemaakt reisplan aan. Liever een zelf samengesteld pakket? Geen probleem, wij leveren maatwerk!

Ontvang een vrijblijvend persoonlijk reisvoorstel voor jouw vakantie in de Caribbean

Boek veilig en vertrouwd

Op dit moment is onze gemiddelde wachttijd:
We nemen na 27 juni 2024 contact op.
Boek veilig en vertrouwd 

Op dit moment is onze gemiddelde wachttijd:

We nemen na 27 juni ’24 contact op.

Persoonlijke informatie

Reisinformatie

Contactinformatie

Boek veilig en vertrouwd 

Op dit moment is onze gemiddelde wachttijd:

We nemen na 27 juni 2024 contact op.