Op vakantie naar Bonaire

Een vakantie Bonaire betekent een reis naar een bijzondere gemeente van Nederland, maar dan helemaal in de Caribbean. Maak je op voor serene rust, flamboyante flamingo’s en mooie natuur.

Boka Slagbaai and Landhouse Washington Slagbaai National Park -Views around the Caribbean Island of Bonaire in the ABC Islands
Video afspelen
Bonaire

Bonaire, oase van rust

Bonaire is het meest rustige eiland van de ABC-eilanden. Hier gaat alles lekker z’n gangetje. Haasten doen ze hier niet, want haastige spoed is zelden goed. Niet voor niets komen mensen als herboren terug van een vakantie Bonaire.

Natuurlijk wil je flamboyante flamingo’s spotten op het eiland, dit doe je bij het roze Pekelmeer. Weet je meteen waar de flamingo’s hun kleurtje vandaan hebben. Misschien vind je het wel leuk om te leren windsurfen of kitesurfen, dit doe je bij Lac Bay. Als je overweegt om je duikbrevet te halen, dan doe je dit op Bonaire. Wij regelen dit voor je! Lijkt het je leuk om de ABC-eilanden te combineren? Ga dan eilandhoppen en bezoek de buureilanden Aruba en Curaçao. We staan voor je klaar voor jouw ultieme vakantie Bonaire.

Bekijk onze reizen naar Bonaire

Bonaire
Hieronder hebben we onze voorbeeldreizen naar Bonaire voor jou gesorteerd.
Tijdens deze rondreis ABC eilanden verblijf jij bij de mooiste boutique hotels en maak jij op elegante wijze kennis met de drie Benedenwindse eilanden.
€ 3.298 p.p.

Onze meest gestelde vragen over Bonaire

FAQ

KLM voert dagelijks rechtstreekse vluchten uit naar Bonaire vanuit Amsterdam Schiphol met een korte tussenstop op Aruba.

Bonaire ligt in de Caribbean en behoort tot de Benedenwindse eilanden van de Kleine Antillen. Bonaire ligt ten noorden van Venezuela en ten oosten van Aruba en Curaçao.

Ondanks dat Bonaire in de tropische Caribbean ligt heeft het officieel geen tropisch klimaat, maar een tropisch savanneklimaat. Dit heeft te maken met de geringe hoeveelheid neerslag die er op jaarbasis valt en de vrij constante temperatuur. De gemiddelde temperatuur op Bonaire is 32 graden overdag en 25 graden ’s nachts.

Bonaire is het hele jaar goed te bezoeken. Het hoogseizoen start in de kerstvakantie en duurt tot en met april, houd rekening met hogere tarieven. Hierna start het laagseizoen. De mooiste maanden zijn november en december, het eiland is dan wat groener omdat het iets meer geregend heeft.

Bonaire staat bekend als duikparadijs. Je kunt hier kantduiken vanaf de gehele westkust en bootduiken bij Klein Bonaire. Ook snorkelt men hier graag om de vriendelijke zeeschildpadden, vrolijke visjes en kleurrijk koraal te aanschouwen. Bezoek het natuurpark Washington Slagbaai, de zoutpannen en de flamboyante flamingo’s. Lac Bay is een geliefde spot voor kitesurfers.

Onze route

Zo nemen we je mee op reis naar de Caribische eilanden

01

Dromen & inspiratie

We bieden de grootste selectie eilanden in het Caribisch gebied, allemaal uitgekozen door Mattijs, onze Caribbean Travel Designer en persoonlijk door hem bezocht. Laat je inspireren door onze voorbeeldreizen en droom lekker weg. Het zaadje is geplant en het zal niet lang duren voordat die palmboom gaat groeien. Jouw vakantie naar de Caribbean is in zicht!

02

Vakantie Caribbean plannen

Persoonlijke aanpak, snelle service en op maat uitgewerkte vakanties naar het Caribisch gebied is wat we jou beloven. Tijdens de kennismaking wordt het logistieke plaatje van reis naar de Caribische eilanden in kaart gebracht. Wanneer gaat de vakantie plaatsvinden? Hoe lang is de reisduur? Hoe kom je op de eilanden? En zal de ervaring matchen aan de verwachting of zal deze worden overtroffen? Laat het maar aan Bay Travel over.

03

Caribisch reisplan op maat

Bij Bay Travel willen we dat het samenstellen van jouw vakantie naar de Caribbean voelt als een geluksmomentje, iets waar je blij van wordt en waar je helemaal naartoe leeft. We bieden alle accommodaties aan die je je maar kunt voorstellen, van luxe boutique hotel tot stoere boomhut en van waterbungalow tot privé villa.

04

Genieten op de Caribische eilanden!

Het moment is daar om te kunnen gaan genieten van de vakantie naar de Caribische eilanden die Bay Travel voor jou tot in de puntjes heeft geregeld en verzorgd. Je hebt vakantie! Geniet van alle bezienswaardigheden onderweg, verzamel zoveel als mogelijk mooie herinneringen en unieke ervaringen, zodat je straks uitgerust en met een glimlach op je gezicht weer thuiskomt.

Ontvang een vrijblijvend persoonlijk reisvoorstel voor jouw vakantie in de Caribbean

Boek veilig en vertrouwd

Op dit moment is onze gemiddelde wachttijd:
3 werkdagen
Boek veilig en vertrouwd 

Op dit moment is onze gemiddelde wachttijd:

3 werkdagen

Persoonlijke informatie

Reisinformatie

Contactinformatie

Boek veilig en vertrouwd 

Op dit moment is onze gemiddelde wachttijd:

3 werkdagen