Op vakantie naar de Britse Maagdeneilanden

Een Britse Maagdeneilanden vakantie spreekt bij velen tot de verbeelding. Als belastingparadijs, maar voornamelijk als eilandparadijs. Wat maar weinig mensen weten is dat deze paradijselijke archipel te bereiken is op slechts drie kwartier vliegen van Sint Maarten.

Jost-van-Dyke-hangmat
Video afspelen
Bestemming

De Britse Maagdeneilanden overtreffen ieders verwachting

Ontdek de schoonheid van de Britse Maagdeneilanden, waar alles draait om het unieke karakter van elk eiland in deze ongerepte vulkanische archipel.

Ervaar de cultuur en geschiedenis van de vier grootste eilanden Tortola, Virgin Gorda, Jost van Dyke en Anegada tot de ongerepte natuurlijke pracht van meer dan 50 kleinere eilanden. Elke plek waar je voor anker gaat, biedt zijn eigen speciale magie.

Laat je meeslepen door de The Baths op Virgin Gorda. Ga op avontuur op Tortola. Voel je een echte eilandbewoner op Jost Van Dyke. Spot de Caraïbische flamingo op Anegada.

Waar je ook landt, je zult vriendelijke mensen, ongelooflijke stranden en recreatieve activiteiten vinden die alle verwachtingen overtreffen tijdens je vakantie Britse Maagdeneilanden. Wij verzorgen het voor je.

Bekijk onze reizen naar Britse Maagdeneilanden

Reizen
Hieronder hebben we onze voorbeeldreizen naar Britse Maagdeneilanden voor jou gesorteerd.
Maak op unieke wijze kennis met deze paradijselijke archipel tijdens de onvergetelijke, geheel verzorgde zeilvakantie Britse Maagdeneilanden, ook wel bekend als de British Virgin Islands. Ontdek per luxe catamaran prachtige eilanden als Tortola, Virgin Gorda, Anegada en Jost van Dyke. Het is niet langer een droom om deze eilanden te bezoeken, wij maken het werkelijkheid.
€ 3.249 p.p.

Onze meest gestelde vragen over Britse Maagdeneilanden

FAQ

De Britse Maagdeneilanden zijn niet rechtstreeks te bereiken. Je kunt hoofdeiland Tortola bereiken via Sint Maarten of Saint Thomas. KLM voert viermaal per week in het winterseizoen en driemaal per week in het zomerseizoen rechtstreekse vluchten uit naar Sint Maarten vanuit Amsterdam Schiphol. Air France voert dagelijks vluchten uit naar Sint Maarten via Parijs Charles de Gaulle. Vanuit Sint Maarten kun je dagelijks naar Tortols vliegen, een vlucht duurt slechts 45 minuten naar Tortola.

De Britse Maagdeneilanden liggen in de Caribbean en behoren tot de Bovenwindse eilanden van de Kleine Antillen. De Britse Maagdeneilanden liggen ten oosten van Puerto Rico en ten westen van Sint Maarten.

De Britse Maagdeneilanden zijn bijna het hele jaar goed te bezoeken. Het hoogseizoen start in de kerstvakantie en duurt tot en met april, houd rekening met veel hogere tarieven, met name in de kerstvakantie. Vanaf mei start het laagseizoen. In de maanden augustus en september moet je rekening houden met het orkaanseizoen. De mooiste maanden zijn mei, juni, november en december.

Aruba is het hele jaar goed te bezoeken. Het hoogseizoen start in de kerstvakantie en duurt tot en met april, houd rekening met veel hogere tarieven. Tijdens de carnaval is Aruba een erg populaire bestemming. Vanaf mei start het laagseizoen. De mooiste maanden zijn november en december, het eiland is dan wat groener omdat het iets meer geregend heeft.

De Britse Maagdeneilanden staan bekend als het zeilparadijs van de Caribbean. Daarnaast is het eilandje Jost van Dyke beroemd om de feesten rondom oud & nieuw. Op Virgin Gorda vind je The Baths, gigantische granieten rotsen op het strand. Anegada heeft spierwitte zandstranden. De Britse Maagdeneilanden zijn een exclusieve vakantiebestemming.

Onze route

Zo nemen we je mee op reis naar de Caribische eilanden

01

Dromen & inspiratie

We bieden de grootste selectie eilanden in het Caribisch gebied, allemaal uitgekozen door Mattijs, onze Caribbean Travel Designer en persoonlijk door hem bezocht. Laat je inspireren door onze voorbeeldreizen en droom lekker weg. Het zaadje is geplant en het zal niet lang duren voordat die palmboom gaat groeien. Jouw vakantie naar de Caribbean is in zicht!

02

Vakantie Caribbean plannen

Persoonlijke aanpak, snelle service en op maat uitgewerkte vakanties naar het Caribisch gebied is wat we jou beloven. Tijdens de kennismaking wordt het logistieke plaatje van reis naar de Caribische eilanden in kaart gebracht. Wanneer gaat de vakantie plaatsvinden? Hoe lang is de reisduur? Hoe kom je op de eilanden? En zal de ervaring matchen aan de verwachting of zal deze worden overtroffen? Laat het maar aan Bay Travel over.

03

Caribisch reisplan op maat

Bij Bay Travel willen we dat het samenstellen van jouw vakantie naar de Caribbean voelt als een geluksmomentje, iets waar je blij van wordt en waar je helemaal naartoe leeft. We bieden alle accommodaties aan die je je maar kunt voorstellen, van luxe boutique hotel tot stoere boomhut en van waterbungalow tot privé villa.

04

Genieten op de Caribische eilanden!

Het moment is daar om te kunnen gaan genieten van de vakantie naar de Caribische eilanden die Bay Travel voor jou tot in de puntjes heeft geregeld en verzorgd. Je hebt vakantie! Geniet van alle bezienswaardigheden onderweg, verzamel zoveel als mogelijk mooie herinneringen en unieke ervaringen, zodat je straks uitgerust en met een glimlach op je gezicht weer thuiskomt.

Ontvang een vrijblijvend persoonlijk reisvoorstel voor jouw vakantie in de Caribbean

Boek veilig en vertrouwd

Op dit moment is onze gemiddelde wachttijd:
We nemen na 27 juni 2024 contact op.
Boek veilig en vertrouwd 

Op dit moment is onze gemiddelde wachttijd:

We nemen na 27 juni ’24 contact op.

Persoonlijke informatie

Reisinformatie

Contactinformatie

Boek veilig en vertrouwd 

Op dit moment is onze gemiddelde wachttijd:

We nemen na 27 juni 2024 contact op.