Skip to main content

Terug naar Caribische bestemmingen

L’art d’être une île

Op vakantie naar Saint Barth

Een vakantie Saint Barth betekent een reis naar het Saint Tropez van de Caribbean. Shoppen, zonnebaden, flaneren, relaxen, lekker eten en drinken… Welkom op Saint Barth (volledige naam Saint Barthélemy), hier geniet je van het goede leven.

De rijken der aarde komen hier graag om in alle anonimiteit te genieten van dit prachtige eiland. Voor de inwoners van Saint Barth is het inmiddels de gewoonste zaak dat Madonna, Johnny Depp of George Clooney jaarlijks casual op een scootertje rondrijden. En jij kan hier ook naartoe, want wij regelen die Saint Barth vakantie voor je!

Voorbeeldreizen Saint BarthKom meer te weten
Saint Barthélemy vlag Saint Barth

Vakantie Caribische eilanden

Bekijk onze reizen naar Saint Barthélemy (Saint Barth)

  • Geheel vrijblijvend
  • Persoonlijk reisvoorstel
  • Jouw vakantie Saint Barth op maat
  • Contact binnen 1 dag
Baie de Saint Jean Saint Barth mooiste stranden van de Caribbean
St Barth

Luxe & mondain

St Barth, Caribisch eiland van het goede leven

Het Franse Saint Barth in de Caribbean is een klein, heuvelachtig eiland. Maar juist door die vele heuvels en bergen geniet je hier continu van prachtige vergezichten. In het schilderachtig stadje Gustavia kom je de meest luxe (zeil)jachten tegen en stijlvolle designer shops. De strandjes van Saint Barth liggen mooi verstopt in een van de vele romantische baaien.

Saint Barth is gemakkelijk te bereiken per luxe ferry of per korte vlucht. En als dat nog niet genoeg is, dan is een vakantie Saint Barth perfect om te combineren met andere eilanden zoals Sint Maarten en Anguilla, allen binnen handbereik per korte vlucht of per ferry vanaf Sint Maarten. Jouw vakantie Saint Barth regelen we voor je!

Ik wil reisvoorbeelden zien!Ontvang een reisvoorstel
Saint Barthélemy
Saint Barth (Saint Barthélemy)
Hoofdstad: Gustavia
Status: Overzeese gemeenschap van Frankrijk
Valuta: Euro
Voltage: 220 Volt
Ze rijden er: rechts
Ze spreken er: Frans

Veelgestelde vragen

Meest gestelde vragen over St Barth

Hoe kom je op Saint Barth?

Saint Barth is niet rechtstreeks te bereiken, maar wel eenvoudig per ferry of per korte vlucht vanuit Sint Maarten. KLM voert driemaal per week rechtstreekse vluchten uit naar Sint Maarten vanuit Amsterdam Schiphol.

Waar ligt Saint Barth?

Saint Barth ligt in de Caribbean en behoort tot de Bovenwindse eilanden van de Kleine Antillen. Saint Barth ligt ten oosten van Sint Maarten en ten noorden van Saint Kitts & Nevis.

Wat is het weer op Saint Barth?

Saint Barth heeft een tropisch moessonklimaat. In de zomermaanden valt er meer neerslag dan in de winter. Het eiland kent een orkaanseizoen met als hoogtepunt vaak de maand september. De gemiddelde temperatuur op Saint Barth is in de winter 28 graden overdag en in de zomer 32 graden. 's Nachts koelt het gemiddeld af tot 22 graden.

Wat is de beste tijd om naar Saint Barth te gaan?

Saint Barth is bijna het hele jaar goed te bezoeken. Het hoogseizoen start in de kerstvakantie en duurt tot en met april, houd rekening met veel hogere tarieven. Met name de kerstvakantie wordt vaak al een jaar van tevoren geboekt. Vanaf mei start het laagseizoen. Houd rekening met het orkaanseizoen in de maanden augustus en september. De mooiste maanden zijn november en december, het eiland is dan wat groener omdat het iets meer geregend heeft.

Franse Antillen strandvakantie Anguilla Saint Barth Sint Maarten Anguilla

Jouw persoonlijke wensen uitgewerkt

Ontvang een reisvoorstel voor jouw Saint Barth vakantie

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 3

Bay Travel is vanaf donderdag 21 september t/m maandag 9 oktober 2023 op studiereis. Vanaf 10 oktober zijn wij weer terug om jouw Caribische reisplannen te realiseren! We komen terug met nóg meer kennis over de verborgen pareltjes die we graag met je delen.

Vraag je tussen 21 september en 9 oktober een reisvoorstel aan? Dan nemen we vanaf dinsdag 10 oktober weer contact met je op. Bedankt voor je geduld.
Selecteer één of meerdere Caribische eilanden.
Selecteer het aantal personen binnen het reisgezelschap inclusief de kinderen.
Selecteer het aantal kinderen jonger dan 12 jaar.
DD dash MM dash JJJJ
DD dash MM dash JJJJ
Selecteer de datum wanneer je uiterlijk weer terug thuis moet zijn.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 2

Bay Travel is vanaf donderdag 21 september t/m maandag 9 oktober 2023 op studiereis. Vanaf 10 oktober zijn wij weer terug om jouw Caribische reisplannen te realiseren! We komen terug met nóg meer kennis over de verborgen pareltjes die we graag met je delen.

Vraag je tussen 21 september en 9 oktober een reisvoorstel aan? Dan nemen we vanaf dinsdag 10 oktober weer contact met je op. Bedankt voor je geduld.
Selecteer één of meerdere Caribische eilanden.
DD dash MM dash JJJJ
DD dash MM dash JJJJ
  • Geheel vrijblijvend
  • Persoonlijk reisvoorstel
  • Jouw vakantie Saint Barth op maat
  • Contact binnen 1 dag

Raak geïnspireerd

Blogs over Saint Barth

mooiste stranden van de Caribbean Marie Galante Plage Feuillere

De 10 mooiste stranden van de Caribbean

Geschreven door Blog over de Caribbean, Anguilla, Aruba, Britse Maagdeneilanden, Guadeloupe, Martinique, Saint Barth, Saint Lucia, Saint Vincent & The Grenadines, StrandNo Comments

Een poederzacht parelwit zandstrand, wuivende palmbomen verstopt in een idyllische baai gelegen aan de kristalhelder turquoise gekleurde zee. Is dat ook jouw gedachte bij een droomstrand? Lees dan gauw verder en ontdek Bay Travel’s top 10 mooiste stranden van de Caribbean.

Read More

De route van jouw vakantie naar de Caribische eilanden

Zo nemen we je mee op reis naar de Caribbean

svg+xml;charset=utf

Stap 1

Dromen & inspiratie

We bieden de grootste selectie eilanden in de Caribbean, allemaal uitgekozen door onze Caribbean Travel Designer Mattijs en persoonlijk door hem bezocht. Laat je inspireren door onze voorbeeldreizen en droom lekker weg. Het zaadje is geplant en het zal niet lang duren voordat die palmboom gaat groeien. Jouw vakantie naar de Caribbean is in zicht!

svg+xml;charset=utf

Stap 2

Vakantie plannen

Persoonlijke aanpak, snelle service en op maat samengestelde vakanties naar het Caribisch gebied is wat we jou beloven. Tijdens de kennismaking wordt het logistieke plaatje van reis naar de Caribbean in kaart gebracht. Wanneer gaat de vakantie plaatsvinden? Hoe lang is de reisduur? Hoe kom je er? En zal de ervaring matchen aan de verwachting of zal deze worden overtroffen? Laat het maar aan Bay Travel over.

svg+xml;charset=utf

Stap 3

Reisplan op maat

Bij Bay Travel willen we dat het samenstellen van jouw vakantie naar de Caribbean voelt als een geluksmomentje, iets waar je blij van wordt en waar je helemaal naartoe leeft. We bieden alle accommodaties aan die je je maar kunt voorstellen, van luxe boutique hotel tot stoere boomhut en van waterbungalow tot privé villa.

svg+xml;charset=utf

Stap 4

Genieten!

Het moment is daar om te kunnen gaan genieten van de vakantie naar de Caribbean die Bay Travel voor jou tot in de puntjes heeft geregeld en verzorgd. Je hebt vakantie! Geniet van alle bezienswaardigheden onderweg, verzamel zoveel als mogelijk mooie herinneringen en unieke ervaringen, zodat je straks uitgerust en met een glimlach op je gezicht weer thuiskomt.