Op vakantie naar Saint Barth

Een vakantie Saint Barth betekent een reis naar het Saint Tropez van de Caribbean. Shoppen, zonnebaden, flaneren, relaxen, lekker eten en drinken… Welkom op Saint Barth (volledige naam Saint Barthélemy), hier geniet je van het goede leven.

Gustavia
Video afspelen
Saint Barth

St Barth, Caribisch eiland van het goede leven

Het Franse Saint Barths in de Caribbean is een klein, heuvelachtig eiland. Maar juist door die vele heuvels en bergen geniet je hier continu van prachtige vergezichten. In het schilderachtig stadje Gustavia kom je de meest luxe (zeil)jachten tegen en stijlvolle designer shops. De strandjes van Saint Barth liggen mooi verstopt in een van de vele romantische baaien. Eten en drinken doe je in een van de vele gastronomische restaurants of chique beach bars.

Saint Barth is gemakkelijk te bereiken per luxe ferry of per korte vlucht. En als dat nog niet genoeg is, dan is een vakantie Saint Barth perfect om te combineren met de naburige Caribische eilanden zoals Sint Maarten en Anguilla, allen binnen handbereik per korte vlucht of per ferry vanaf Sint Maarten. Jouw vakantie St Barth regelen we voor je!

Bekijk onze reizen naar Saint Barth

Reizen
Hieronder hebben we onze voorbeeldreizen naar Saint Barth voor jou gesorteerd.
Liefhebbers van het goede leven en oogstrelende boutique hotels opgelet! Zet je schrap voor deze ultieme combinatiereis Sint Maarten & Saint Barthélemy waarbij je bij twee door Bay Travel geselecteerde zeer fraaie accommodaties gaat verblijven. En niet op de minste twee eilanden, want je bezoekt naast het Franse eiland Saint Martin ook het luxeparadijs van de Caribbean Saint Barthélemy, beter bekend als St Barth.
€ 2.337 p.p.
Deze luxe zeilvakantie Sint Maarten Saint Barth is voor jou als avontuurlijke ontdekkingsreiziger een unieke kans. Start vanaf Sint Maarten, laat je verrassen door de schoonheden van dit eiland en de omringende natuurreservaten op Tintamarre en Îlet Pinel. Maak kennis met de jetset op Saint Barth, het eiland van het goede leven.
€ 2.674 p.p.
Bereid je voor op de oogverblindende schoonheid van ’s werelds mooiste stranden op de eilanden Anguilla, Saint Barth en Sint Maarten. Vooral op Anguilla is het gebruik van een zonnebril geen overbodige luxe, de paradijselijke stranden zijn er verblindend mooi. Life is a beach, ga je mee op luxe strandvakantie Anguilla, Saint Barth & Sint Maarten?
€ 3.389 p.p.

Onze meest gestelde vragen over Saint Barth

FAQ

Saint Barth is niet rechtstreeks te bereiken, maar wel eenvoudig dagelijks per ferry of per korte vlucht vanuit Sint Maarten en Saint Martin. KLM voert viermaal per week in het winterseizoen en driemaal per week in het zomerseizoen rechtstreekse vluchten uit naar Sint Maarten vanuit Amsterdam Schiphol. Air France vliegt dagelijks vanuit Amsterdam Schiphol via een overstap in Parijs Charles de Gaulle naar Sint Maarten.

St Barth is per korte Winair vlucht meerdere malen per dag eenvoudig te bereiken vanuit het Nederlandse deel Sint Maarten. Ook vanaf het Franse deel Saint Martin vlieg je meerdere keren per dag per St Barth Commuter naar Saint Barth.

Saint Barth ligt in de Caribbean en behoort tot de Bovenwindse eilanden van de Kleine Antillen. Saint Barth ligt ten oosten van Sint Maarten en ten noorden van Saint Kitts & Nevis.

Saint Barth heeft een tropisch moessonklimaat. In de zomermaanden valt er meer neerslag dan in de winter. Het eiland kent een orkaanseizoen met als hoogtepunt vaak de maand september. De gemiddelde temperatuur op Saint Barth is in de winter 28 graden overdag en in de zomer 32 graden. ’s Nachts koelt het gemiddeld af tot 22 graden.

Saint Barth is bijna het hele jaar goed te bezoeken. Het hoogseizoen start in de kerstvakantie en duurt tot en met april, houd rekening met veel hogere tarieven. Met name de kerstvakantie wordt vaak al een jaar van tevoren geboekt. Vanaf mei start het laagseizoen. Houd rekening met het orkaanseizoen in de maanden augustus en september. De mooiste maanden zijn november en december, het eiland is dan wat groener omdat het iets meer geregend heeft.

Saint Barth is het Caribische eiland van het goede leven. Hier wil je zien en gezien worden. Shoppen in Gustavia, een cocktail drinken bij Nikkie Beach of langs het strand slenteren in Saint Jean. Culinair genieten, prachtige hotels en villa’s en een heerlijke, luxe en exclusieve vakantiebestemming.

Onze route

Zo nemen we je mee op reis naar de Caribische eilanden

01

Dromen & inspiratie

We bieden de grootste selectie eilanden in het Caribisch gebied, allemaal uitgekozen door Mattijs, onze Caribbean Travel Designer en persoonlijk door hem bezocht. Laat je inspireren door onze voorbeeldreizen en droom lekker weg. Het zaadje is geplant en het zal niet lang duren voordat die palmboom gaat groeien. Jouw vakantie naar de Caribbean is in zicht!

02

Vakantie Caribbean plannen

Persoonlijke aanpak, snelle service en op maat uitgewerkte vakanties naar het Caribisch gebied is wat we jou beloven. Tijdens de kennismaking wordt het logistieke plaatje van reis naar de Caribische eilanden in kaart gebracht. Wanneer gaat de vakantie plaatsvinden? Hoe lang is de reisduur? Hoe kom je op de eilanden? En zal de ervaring matchen aan de verwachting of zal deze worden overtroffen? Laat het maar aan Bay Travel over.

03

Caribisch reisplan op maat

Bij Bay Travel willen we dat het samenstellen van jouw vakantie naar de Caribbean voelt als een geluksmomentje, iets waar je blij van wordt en waar je helemaal naartoe leeft. We bieden alle accommodaties aan die je je maar kunt voorstellen, van luxe boutique hotel tot stoere boomhut en van waterbungalow tot privé villa.

04

Genieten op de Caribische eilanden!

Het moment is daar om te kunnen gaan genieten van de vakantie naar de Caribische eilanden die Bay Travel voor jou tot in de puntjes heeft geregeld en verzorgd. Je hebt vakantie! Geniet van alle bezienswaardigheden onderweg, verzamel zoveel als mogelijk mooie herinneringen en unieke ervaringen, zodat je straks uitgerust en met een glimlach op je gezicht weer thuiskomt.

Ontvang een vrijblijvend persoonlijk reisvoorstel voor jouw vakantie in de Caribbean

Boek veilig en vertrouwd

Op dit moment is onze gemiddelde wachttijd:
3 werkdagen
Boek veilig en vertrouwd 

Op dit moment is onze gemiddelde wachttijd:

3 werkdagen

Persoonlijke informatie

Reisinformatie

Contactinformatie

Boek veilig en vertrouwd 

Op dit moment is onze gemiddelde wachttijd:

We nemen na 27 juni 2024 contact op.