Op vakantie naar Saint Vincent & The Grenadines

Een vakantie naar Saint Vincent en de Grenadines is een reis naar eilanden zoals de Caribbean ooit bedoeld zijn. Onbedorven, ongerept, paradijselijk.

vakantie Saint Vincent en de Grenadines zeilen naar de Grenadines Saint Vincent Cumberland Bay
Video afspelen
Bestemming

1 bestemming, 32 eilanden, ontelbaar veel mogelijkheden

Van het weelderige tropische regenwoud vol eco-avonturen op St. Vincent tot de idyllische stranden, koraalriffen en turquoise lagunes op de Grenadines. Diverser kun je het bijna niet hebben in de Caribbean. Maak kennis met eilandparadijzen als Mayreau, Mustique, Bequia en Union Island.

Een vakantie naar Saint Vincent & The Grenadines is synoniem voor een tropisch paradijs waarbij zeilen, duiken, genieten van de natuur en ontspannen gecombineerd wordt met een verblijf in luxe resorts en hotels. Ontsnap aan een hectische levensstijl en leef je dromen tijdens een onvergetelijke reis deze exclusieve bestemming in het Caribisch gebied. Of zoals ze er zelf zeggen: beleef de echte ‘Vincy’-ervaring!

Bekijk onze reizen naar Saint Vincent & The Grenadines

Reizen
Hieronder hebben we onze voorbeeldreizen naar Saint Vincent & The Grenadines voor jou gesorteerd.
Beleef de Caraïbische eilanden zoals je nog niet eerder kennis met ze hebt gemaakt. Deze buitengewoon toffe zeilvakantie is een unieke kans om de magische Grenadines te bezoeken. De zeiltocht start vanaf het Franse eiland Martinique, waar vandaan je gaat zeilen naar de Grenadines. Een betoverend mooie archipel en een waar zeilparadijs met als hoogtepunt de ongeschonden Tobago Cays. En wat dacht je van het mystieke Saint Vincent en het magisch mooie Saint Lucia?
€ 2.624 p.p.

Onze meest gestelde vragen over Saint Vincent & The Grenadines

FAQ

Saint Vincent is niet rechtstreeks te bereiken vanuit Nederland, dat maakt het een exclusieve bestemming in de Caribbean. Vanuit Amsterdam via een overstap in Londen zijn er diverse verbindingen mogelijk met British Airways en Virgin Atlantic, waarbij een overstap op Grenada, Barbados of Saint Lucia noodzakelijk is. De eilanden Bequia, Union Island, Canouan en Mustique zijn veelal per korte (privé) vlucht te bereiken vanuit St. Vincent. Het beste kun je deze exclusieve Caribische bestemming per georganiseerde zeiltocht bezoeken.

Saint Vincent & The Grenadines ligt in de zuidelijke Caribbean en behoort tot de Bovenwindse eilanden van de Kleine Antillen. De eilandengroep ligt ten noorden van Grenada en Carriacou, ten westen van Barbados en ten zuiden van Saint Lucia.

Saint Vincent heeft een tropisch regenwoudklimaat. Het hele jaar door valt er geregeld neerslag in de vorm van kortstondige tropische buien, dit verklaart ook de prachtige, weelderige natuur. De gemiddelde temperatuur op Saint Vincent is 29 graden overdag en ’s nachts koelt het gemiddeld af tot 24 graden. Het klimaat op de Grenadinen archipel is vergelijkbaar met dat van de kleinere Bovenwindse eilanden.

Saint Vincent & The Grenadines is nagenoeg het hele jaar goed te bezoeken. Het hoogseizoen start in de kerstvakantie en duurt tot en met april, houd rekening met veel hogere tarieven, met name in de kerstvakantie en dan vooral op de exclusievere eilanden Mustique, Canouan en Bequia. Vanaf mei start het laagseizoen. In de maanden augustus en september moet je rekening houden met het orkaanseizoen, al ligt de archipel daar net iets te zuidelijk voor. De mooiste maanden zijn mei, juni, november en december.

Saint Vincent en The Grenadines zijn bekend als zeilbestemming in het Caribisch gebied. Saint Vincent is minder toeristisch dan de Grenadines archipel. Op de Grenadines kun je snorkelen met zeeschildpadden bij de Tobago Cays of bezoek het zeer exclusieve Mustique. Saint Vincent staat bekend om de actieve vulkaan La Soufriere, de watervallen en het tropisch regenwoud.

Onze route

Zo nemen we je mee op reis naar de Caribische eilanden

01

Dromen & inspiratie

We bieden de grootste selectie eilanden in het Caribisch gebied, allemaal uitgekozen door Mattijs, onze Caribbean Travel Designer en persoonlijk door hem bezocht. Laat je inspireren door onze voorbeeldreizen en droom lekker weg. Het zaadje is geplant en het zal niet lang duren voordat die palmboom gaat groeien. Jouw vakantie naar de Caribbean is in zicht!

02

Vakantie Caribbean plannen

Persoonlijke aanpak, snelle service en op maat uitgewerkte vakanties naar het Caribisch gebied is wat we jou beloven. Tijdens de kennismaking wordt het logistieke plaatje van reis naar de Caribische eilanden in kaart gebracht. Wanneer gaat de vakantie plaatsvinden? Hoe lang is de reisduur? Hoe kom je op de eilanden? En zal de ervaring matchen aan de verwachting of zal deze worden overtroffen? Laat het maar aan Bay Travel over.

03

Caribisch reisplan op maat

Bij Bay Travel willen we dat het samenstellen van jouw vakantie naar de Caribbean voelt als een geluksmomentje, iets waar je blij van wordt en waar je helemaal naartoe leeft. We bieden alle accommodaties aan die je je maar kunt voorstellen, van luxe boutique hotel tot stoere boomhut en van waterbungalow tot privé villa.

04

Genieten op de Caribische eilanden!

Het moment is daar om te kunnen gaan genieten van de vakantie naar de Caribische eilanden die Bay Travel voor jou tot in de puntjes heeft geregeld en verzorgd. Je hebt vakantie! Geniet van alle bezienswaardigheden onderweg, verzamel zoveel als mogelijk mooie herinneringen en unieke ervaringen, zodat je straks uitgerust en met een glimlach op je gezicht weer thuiskomt.

Ontvang een vrijblijvend persoonlijk reisvoorstel voor jouw vakantie in de Caribbean

Boek veilig en vertrouwd

Op dit moment is onze gemiddelde wachttijd:
3 werkdagen
Boek veilig en vertrouwd 

Op dit moment is onze gemiddelde wachttijd:

3 werkdagen

Persoonlijke informatie

Reisinformatie

Contactinformatie

Boek veilig en vertrouwd 

Op dit moment is onze gemiddelde wachttijd:

3 werkdagen