Op vakantie naar Barbados

Een vakantie naar Barbados is een reis naar een van de mooiste bounty eilanden van de Caribbean. Barbados is het eiland van Rihanna. Maak je op voor paradijselijke stranden, verrassend mooie natuur en koloniale architectuur.

Barbados

Barbados wacht op jou

Net buiten de keten van eilanden vind je Barbados, omgeven door het kristalheldere water van de Caraïbische Zee. Laat je tijdens je vakantie Barbados verrassen door UNESCO-werelderfgoed, paradijselijke stranden, wuivende palmen, vriendelijke aapjes en een heerlijk klimaat. 

Een vakantie naar Barbados is iets voor ieder type reiziger: de strandliefhebber, de fijnproever, de ontdekkingsreiziger, de historicus en de avonturier! Van de wereldberoemde Mount Gay rum tot superster Rihanna, het avontuur op het Caribische eiland Barbados wacht op jou!

Bekijk onze reizen naar Barbados

Barbados
Hieronder hebben we onze voorbeeldreizen naar Barbados voor jou gesorteerd.
Boutique hotel liefhebbers, opgelet! Deze ultieme Boutique & Chique rondreis brengt jou naar tropisch Barbados. Dit is een luxe Barbados vakantie om je vingers bij af te likken. En weet je wat nu zo leuk is? Je verblijft in twee prachtige boutique hotels verspreid over dit Caribische eiland. Maak kennis met paradijselijke stranden en laat je verrassen door de koloniale historie, de vriendelijke bevolking en de weelderige natuur vol nieuwsgierige aapjes. Leg alvast je zwembroek of bikini, je mooiste zomerkleding, zonnebril en zonnebrand maar klaar. Let’s go to Barbados!
€ 2.289 p.p.

Onze meest gestelde vragen over Barbados

FAQ

KLM voert van oktober t/m maart driemaal per week rechtstreekse vluchten uit naar Barbados vanuit Amsterdam Schiphol. Daarnaast kun je het gehele jaar door met British Airways naar Barbados via een overstap in Londen.

Barbados ligt in de Caribbean en behoort tot de Bovenwindse eilanden van de Kleine Antillen. Barbados ligt het meest oostelijk in het Caribisch gebied, 175 kilometer ten oosten van Saint Vincent.

Barbados heeft een tropisch moessonklimaat. In de zomermaanden valt er meer neerslag dan in de winter. Het eiland kent een orkaanseizoen met als hoogtepunt vaak de maand september, al blijft het eiland bijna altijd gespaard van orkanen. De gemiddelde temperatuur op Barbados is in de winter 28 graden overdag en in de zomer 32 graden. ’s Nachts koelt het gemiddeld af tot 22 graden.

Barbados is het hele jaar goed te bezoeken. Het hoogseizoen start in de kerstvakantie en duurt tot en met april, houd rekening met veel hogere tarieven, met name in de kerstvakantie. Vanaf mei start het laagseizoen. In de maanden augustus en september moet je rekening houden met het orkaanseizoen. De mooiste maanden zijn mei, juni, november en december.

Paradijselijke stranden, prachtige hotels, monumentale binnenstad van Bridgetown (UNESCO), weelderige natuur en overheerlijke rum zijn slechts een paar voorbeelden van wat je mag verwachten van een vakantie naar Barbados.

Onze route

Zo nemen we je mee op reis naar de Caribische eilanden

01

Dromen & inspiratie

We bieden de grootste selectie eilanden in het Caribisch gebied, allemaal uitgekozen door Mattijs, onze Caribbean Travel Designer en persoonlijk door hem bezocht. Laat je inspireren door onze voorbeeldreizen en droom lekker weg. Het zaadje is geplant en het zal niet lang duren voordat die palmboom gaat groeien. Jouw vakantie naar de Caribbean is in zicht!

02

Vakantie Caribbean plannen

Persoonlijke aanpak, snelle service en op maat uitgewerkte vakanties naar het Caribisch gebied is wat we jou beloven. Tijdens de kennismaking wordt het logistieke plaatje van reis naar de Caribische eilanden in kaart gebracht. Wanneer gaat de vakantie plaatsvinden? Hoe lang is de reisduur? Hoe kom je op de eilanden? En zal de ervaring matchen aan de verwachting of zal deze worden overtroffen? Laat het maar aan Bay Travel over.

03

Caribisch reisplan op maat

Bij Bay Travel willen we dat het samenstellen van jouw vakantie naar de Caribbean voelt als een geluksmomentje, iets waar je blij van wordt en waar je helemaal naartoe leeft. We bieden alle accommodaties aan die je je maar kunt voorstellen, van luxe boutique hotel tot stoere boomhut en van waterbungalow tot privé villa.

04

Genieten op de Caribische eilanden!

Het moment is daar om te kunnen gaan genieten van de vakantie naar de Caribische eilanden die Bay Travel voor jou tot in de puntjes heeft geregeld en verzorgd. Je hebt vakantie! Geniet van alle bezienswaardigheden onderweg, verzamel zoveel als mogelijk mooie herinneringen en unieke ervaringen, zodat je straks uitgerust en met een glimlach op je gezicht weer thuiskomt.

Ontvang een vrijblijvend persoonlijk reisvoorstel voor jouw vakantie in de Caribbean

Boek veilig en vertrouwd

Op dit moment is onze gemiddelde wachttijd:
3 werkdagen
Boek veilig en vertrouwd 

Op dit moment is onze gemiddelde wachttijd:

3 werkdagen

Persoonlijke informatie

Reisinformatie

Contactinformatie

Boek veilig en vertrouwd 

Op dit moment is onze gemiddelde wachttijd:

3 werkdagen