Op vakantie naar Curaçao

Een vakantie Curaçao is een feest van herkenning op een zonovergoten Caribisch eiland. Prachtige baaien, idyllische stranden en de fotogenieke monumentale hoofdstad Willemstad.

curacao
Video afspelen
Combineer

Combineer Curaçao eens met Aruba en Bonaire

Net als op Aruba schijnt op Curaçao bijna altijd de zon. Het eiland heeft niet of nauwelijks last van het jaarlijkse orkaanseizoen. Daarom is een vakantie Curaçao het gehele jaar door ideaal als strandvakantie, huwelijksreis of om kennis te maken met het eiland zelf. Maak op Curaçao bijvoorbeeld eens een vroege ochtendwandeling door de opkomende wijk Scharloo met oogstrelende, classicistische stadspanden en streetart. Boek een dagtocht naar Klein Curaçao (en vergeet je zonnebrand niet). Of ga flamboyante flamingo’s spotten op het eiland. Je horizon verbreden? Ga dan eilandhoppen en bezoek de buureilanden Aruba en Bonaire. Wij regelen het voor je!

Bekijk onze reizen naar Curaçao

Curaçao

Hieronder hebben we onze voorbeeldreizen naar Curaçao voor jou gesorteerd.

Zonaanbidders en strandliefhebbers opgelet! Bay Travel neemt je mee naar twee Caribische eilanden in ons Koninkrijk waar de zon bijna altijd schijnt. Niet voor niets worden de meeste zonuren op jaarbasis toegeschreven aan deze twee eilanden. Deze reis brengt je naar Aruba met zijn kilometerslange witte zandstranden en naar Curaçao met zijn romantische baaien en idyllische strandjes. Ga je mee op strandvakantie Aruba & Curaçao?
€ 2.734 p.p.
Tijdens deze rondreis ABC eilanden verblijf jij bij de mooiste boutique hotels en maak jij op elegante wijze kennis met de drie Benedenwindse eilanden.
€ 3.298 p.p.

Onze meestgestelde vragen over Curaçao

FAQ

KLM voert dagelijks rechtstreekse vluchten uit naar Curaçao vanuit Amsterdam Schiphol, in vakantieperiodes zelfs op sommige dagen tweemaal per dag.

Curaçao ligt in de Caribbean en behoort tot de Benedenwindse eilanden van de Kleine Antillen. Curaçao ligt ten noorden van Venezuela en ten oosten van Aruba en ten westen van Bonaire.

Ondanks dat Curaçao in de tropische Caribbean ligt heeft het officieel geen tropisch klimaat, maar een tropisch savanneklimaat. Dit heeft te maken met de geringe hoeveelheid neerslag die er op jaarbasis valt en de vrij constante temperatuur. De gemiddelde temperatuur op Curaçao is 32 graden overdag en 25 graden ’s nachts.

Curaçao is het hele jaar goed te bezoeken. Het hoogseizoen start in de kerstvakantie en duurt tot en met april, houd rekening met hogere tarieven. Hierna start het laagseizoen. De mooiste maanden zijn november en december, het eiland is dan wat groener omdat het iets meer geregend heeft.

Bezoek de monumentale binnenstad van Willemstad. Ga snorkelen in een van de vele idyllische baaien. Lekker relaxen op een van de vele strandjes. Feesten in Mambo Beach. Beklim de Christoffelberg en ontdek de ruige oostkust. Verblijf in een boutique hotel in Pietermaai, een resort, villa of hotel in Jan Thiel of zoek de rust op in de meer afgelegen noordwest kust.

Onze route

Zo nemen we je mee op reis naar de Caribische eilanden

01

Dromen & inspiratie

We bieden de grootste selectie eilanden in het Caribisch gebied, allemaal uitgekozen door Mattijs, onze Caribbean Travel Designer en persoonlijk door hem bezocht. Laat je inspireren door onze voorbeeldreizen en droom lekker weg. Het zaadje is geplant en het zal niet lang duren voordat die palmboom gaat groeien. Jouw vakantie naar de Caribbean is in zicht!

02

Vakantie Caribbean plannen

Persoonlijke aanpak, snelle service en op maat uitgewerkte vakanties naar het Caribisch gebied is wat we jou beloven. Tijdens de kennismaking wordt het logistieke plaatje van reis naar de Caribische eilanden in kaart gebracht. Wanneer gaat de vakantie plaatsvinden? Hoe lang is de reisduur? Hoe kom je op de eilanden? En zal de ervaring matchen aan de verwachting of zal deze worden overtroffen? Laat het maar aan Bay Travel over.

03

Caribisch reisplan op maat

Bij Bay Travel willen we dat het samenstellen van jouw vakantie naar de Caribbean voelt als een geluksmomentje, iets waar je blij van wordt en waar je helemaal naartoe leeft. We bieden alle accommodaties aan die je je maar kunt voorstellen, van luxe boutique hotel tot stoere boomhut en van waterbungalow tot privé villa.

04

Genieten op de Caribische eilanden!

Het moment is daar om te kunnen gaan genieten van de vakantie naar de Caribische eilanden die Bay Travel voor jou tot in de puntjes heeft geregeld en verzorgd. Je hebt vakantie! Geniet van alle bezienswaardigheden onderweg, verzamel zoveel als mogelijk mooie herinneringen en unieke ervaringen, zodat je straks uitgerust en met een glimlach op je gezicht weer thuiskomt.

Ontvang een vrijblijvend persoonlijk reisvoorstel voor jouw vakantie in de Caribbean

Boek veilig en vertrouwd

Op dit moment is onze gemiddelde wachttijd:
3 werkdagen
Boek veilig en vertrouwd 

Op dit moment is onze gemiddelde wachttijd:

3 werkdagen

Persoonlijke informatie

Reisinformatie

Contactinformatie

Boek veilig en vertrouwd 

Op dit moment is onze gemiddelde wachttijd:

3 werkdagen