Op vakantie naar Saint Martin

Een Saint Martin vakantie is een reis van verrukkelijke culinaire hoogstandjes, fraaie boutique hotels gecombineerd met warme gastvrijheid en rijke cultuur.

Video afspelen
Bestemming

Ontdek Saint Martin, the friendly island

Ontdek een eiland dat wordt gedeeld door de Franse en Nederlandse Caribbean. De Franse kant heet St Martin in het Frans, en de Nederlandse kant heet St Maarten. Steek de symbolische grens over en ontdek de charmes van het Franse goede leven: gastronomische restaurants, fraaie boutique hotels, luxe villa’s en idyllische stranden!

En als dat nog niet genoeg is, dan is een St Martin vakantie de perfecte uitvalsbasis om te gaan eilandhoppen naar Anguilla en St Barthélemy, allen binnen handbereik per korte vlucht of per ferry.

Heb je al eens aan een geheel verzorgde Saint Martin zeilvakantie gedacht? Niks is ons te gek, we regelen die vakantie Saint Martin voor je!

Bekijk onze reizen naar Saint Martin

Reizen
Hieronder hebben we onze voorbeeldreizen naar Saint Martin voor jou gesorteerd.
Ervaar een onvergetelijke vakantie Dominica en Sint Maarten en beleef de ultieme combinatiereis naar twee paradijselijke Caribische eilanden. Deze unieke reis combineert de ongerepte natuur van Dominica met de levendige cultuur en de prachtige stranden van Sint Maarten.
€ 3.294 p.p.
Liefhebbers van het goede leven en oogstrelende boutique hotels opgelet! Zet je schrap voor deze ultieme combinatiereis Sint Maarten & Saint Barthélemy waarbij je bij twee door Bay Travel geselecteerde zeer fraaie accommodaties gaat verblijven. En niet op de minste twee eilanden, want je bezoekt naast het Franse eiland Saint Martin ook het luxeparadijs van de Caribbean Saint Barthélemy, beter bekend als St Barth.
€ 2.337 p.p.
Ontdek de Bovenwindse eilanden Sint Maarten Saba Sint Eustatius, ook wel de SSS eilanden genoemd. Ervaar de verschillen tussen de Caribische eilanden: parelwitte zandstranden, vulkanen, tropisch regenwoud, historische bouwwerken, je komt het allemaal tegen. Eilandhoppen naar deze Bovenwindse eilanden vakantie is een ware en unieke beleving. Hop & discover!
€ 3.598 p.p.
Deze luxe zeilvakantie Sint Maarten Saint Barth is voor jou als avontuurlijke ontdekkingsreiziger een unieke kans. Start vanaf Sint Maarten, laat je verrassen door de schoonheden van dit eiland en de omringende natuurreservaten op Tintamarre en Îlet Pinel. Maak kennis met de jetset op Saint Barth, het eiland van het goede leven.
€ 2.674 p.p.
Je hebt zojuist dé ideale strandvakantie gevonden, je hoeft niet meer verder te zoeken! Deze ultieme bay & beach reis brengt jou naar tropisch Sint Maarten. En weet je wat nu zo leuk is? Je beleeft niet één, maar twee strandvakanties. Hoe dat precies zit, lees je verderop.
€ 2.249 p.p.
Maak je op voor een verblijf bij het meest luxe en exclusieve hotel van Sint Maarten. Trakteer jezelf op een waar stukje paradijs in een van de beste luxe resorts in de Caribbean. Direct gelegen aan het prachtige witte zandstrand van Baie Longue, aan de Franse kant van het eiland. Daar waar schitterende witte gebouwen afsteken tegen de azuurblauwe kleur van de Caribische Zee. Ervaar het toppunt van pure verfijning en elegantie.
€ 3.867 p.p.

Onze meest gestelde vragen over Saint Martin

FAQ

KLM voert in het winterseizoen (november-maart) viermaal per week rechtstreekse vluchten uit naar Sint Maarten vanuit Amsterdam Schiphol. In het zomerseizoen (april-oktober) voert KLM driemaal per week rechtstreekse vluchten uit naar Sint Maarten vanuit Amsterdam Schiphol. Air France voert dagelijks vluchten uit naar Sint Maarten via Parijs Charles de Gaulle.

Sint Maarten ligt in de Caribbean en behoort tot de Bovenwindse eilanden van de Kleine Antillen. Sint Maarten ligt ten oosten van de Britse Maagdeneilanden, ten zuiden van Anguilla, ten westen van Saint Barth en ten noorden van Saba en Sint Eustatius.

Saint Martin is de benaming van het Franse deel van het eiland Sint Maarten. Op het Franse deel is de officiële voertaal Frans maar spreekt en verstaat men ook overal Engels. Saint Martin hoort direct bij Frankrijk, is een onderdeel van de EU en men betaalt er met de Euro.

Sint Maarten heeft een tropisch moessonklimaat. In de zomermaanden valt er meer neerslag dan in de winter. Het eiland kent een orkaanseizoen met als hoogtepunt vaak de maand september. De gemiddelde temperatuur op Sint Maarten is in de winter 28 graden overdag en in de zomer 32 graden. ’s Nachts koelt het gemiddeld af tot 22 graden.

Sint Maarten is bijna het hele jaar goed te bezoeken. Het hoogseizoen start in de kerstvakantie en duurt tot en met april, houd rekening met veel hogere tarieven. Hierna start het laagseizoen. In de maanden augustus en september moet je rekening houden met het orkaanseizoen. De mooiste maanden zijn mei, juni, november en december.

Sint Maarten is een veilige vakantiebestemming. Lees meer daarover op de website van Nederland Wereldwijd.

Het Caribische eiland Sint Maarten bestaat uit twee delen; het Nederlandse deel Sint-Maarten en het Franse deel Saint Martin. Dit maakt het eiland een bijzondere vakantiebestemming. De verschillen tussen de twee landen op het kleine eiland zijn enorm en erg leuk om te ervaren. De Nederlandse zijde is bruisend met (grote) resorts, toeristische stranden en uitgaansgelegenheden, terwijl de Franse zijde een stuk rustiger is met idyllische stranden en baaien, gezellige stadjes, gastronomische restaurants en stijlvolle boutique hotels.

Onze route

Zo nemen we je mee op reis naar de Caribische eilanden

01

Dromen & inspiratie

We bieden de grootste selectie eilanden in het Caribisch gebied, allemaal uitgekozen door Mattijs, onze Caribbean Travel Designer en persoonlijk door hem bezocht. Laat je inspireren door onze voorbeeldreizen en droom lekker weg. Het zaadje is geplant en het zal niet lang duren voordat die palmboom gaat groeien. Jouw vakantie naar de Caribbean is in zicht!

02

Vakantie Caribbean plannen

Persoonlijke aanpak, snelle service en op maat uitgewerkte vakanties naar het Caribisch gebied is wat we jou beloven. Tijdens de kennismaking wordt het logistieke plaatje van reis naar de Caribische eilanden in kaart gebracht. Wanneer gaat de vakantie plaatsvinden? Hoe lang is de reisduur? Hoe kom je op de eilanden? En zal de ervaring matchen aan de verwachting of zal deze worden overtroffen? Laat het maar aan Bay Travel over.

03

Caribisch reisplan op maat

Bij Bay Travel willen we dat het samenstellen van jouw vakantie naar de Caribbean voelt als een geluksmomentje, iets waar je blij van wordt en waar je helemaal naartoe leeft. We bieden alle accommodaties aan die je je maar kunt voorstellen, van luxe boutique hotel tot stoere boomhut en van waterbungalow tot privé villa.

04

Genieten op de Caribische eilanden!

Het moment is daar om te kunnen gaan genieten van de vakantie naar de Caribische eilanden die Bay Travel voor jou tot in de puntjes heeft geregeld en verzorgd. Je hebt vakantie! Geniet van alle bezienswaardigheden onderweg, verzamel zoveel als mogelijk mooie herinneringen en unieke ervaringen, zodat je straks uitgerust en met een glimlach op je gezicht weer thuiskomt.

Ontvang een vrijblijvend persoonlijk reisvoorstel voor jouw vakantie in de Caribbean

Boek veilig en vertrouwd

Op dit moment is onze gemiddelde wachttijd:
We nemen na 27 juni 2024 contact op.
Boek veilig en vertrouwd 

Op dit moment is onze gemiddelde wachttijd:

We nemen na 27 juni ’24 contact op.

Persoonlijke informatie

Reisinformatie

Contactinformatie

Boek veilig en vertrouwd 

Op dit moment is onze gemiddelde wachttijd:

We nemen na 27 juni 2024 contact op.