Op vakantie naar Aruba

Een vakantie Aruba is een reis naar een zonovergoten Caribisch eiland. Kilometerslange, parelwitte zandstranden met wuivende palmbomen liggen op dit eiland op jou te wachten.

Pink flamingo on the beach from Aruba
Video afspelen
Aruba

Aruba, eiland met de meeste zonuren

Op Aruba schijnt bijna altijd de zon. Het eiland heeft niet of nauwelijks last van het jaarlijkse orkaanseizoen. Het gehele jaar door kun je kiezen voor een vakantie Aruba, ideaal als strandvakantie of huwelijksreis.

De bevolking van Aruba is altijd goedlachs, niet voor niets is de slogan van Aruba ‘One Happy Island’. Het eiland biedt voor ieder wat wils. Kilometerslange stranden, shoppen in Oranjestad, flaneren in Palm Beach, de rust opzoeken in Savaneta, de natuur in bij Arikok National Park. Wist je dat Aruba prachtige fietspaden heeft? Ga eilandhoppen en bezoek de buren Curaçao en Bonaire. Wij maken het mogelijk!

Bekijk onze reizen naar Aruba

Aruba
Hieronder hebben we onze voorbeeldreizen naar Aruba voor jou gesorteerd.
Bij het plannen en organiseren van een huwelijk komt ontzettend veel om de hoek kijken. Waarschijnlijk heb je amper tijd gehad om aan de huwelijksreis te denken. En wat is een huwelijk zonder huwelijksreis? Geen zorgen, Bay Travel neemt het organiseren van jullie droomreis graag en geheel uit handen! Wat dacht je van een onbezorgde huwelijksreis Aruba met alles erop en eraan? Jullie willen romantiek, Bay Travel regelt het.
€ 2.775 p.p.
Zonaanbidders en strandliefhebbers opgelet! Bay Travel neemt je mee naar twee Caribische eilanden in ons Koninkrijk waar de zon bijna altijd schijnt. Niet voor niets worden de meeste zonuren op jaarbasis toegeschreven aan deze twee eilanden. Deze reis brengt je naar Aruba met zijn kilometerslange witte zandstranden en naar Curaçao met zijn romantische baaien en idyllische strandjes. Ga je mee op strandvakantie Aruba & Curaçao?
€ 2.734 p.p.
Tijdens deze rondreis ABC eilanden verblijf jij bij de mooiste boutique hotels en maak jij op elegante wijze kennis met de drie Benedenwindse eilanden. Deze Caribische vakantie Nederlandse Antillen brengt jou naar Aruba, Bonaire en Curaçao.
€ 3.298 p.p.

Onze meest gestelde vragen over Aruba

FAQ

KLM voert dagelijks rechtstreekse vluchten uit naar Aruba vanuit Amsterdam Schiphol.

Aruba ligt in de Caribbean en behoort tot de Benedenwindse eilanden van de Kleine Antillen. Aruba ligt ten noorden van Venezuela en ten westen van Curaçao en Bonaire.

Ondanks dat Aruba in de tropische Caribbean ligt heeft het officieel geen tropisch klimaat, maar een steppeklimaat. Dit heeft te maken met de geringe hoeveelheid neerslag die er op jaarbasis valt en de vrij constante temperatuur. De gemiddelde temperatuur op Aruba is 32 graden overdag en 25 graden ’s nachts.

Aruba is het hele jaar goed te bezoeken. Het hoogseizoen start in de kerstvakantie en duurt tot en met april, houd rekening met veel hogere tarieven. Tijdens de carnaval is Aruba een erg populaire bestemming. Vanaf mei start het laagseizoen. De mooiste maanden zijn november en december, het eiland is dan wat groener omdat het iets meer geregend heeft.

Aruba is wereldberoemd vanwege de kilometerslange witte zandstranden. Aruba is het ideale eilandparadijs van een ansichtkaart. Combineer het bruisende Palm Beach met de vele restaurants en winkels met het gemoedelijke Eagle Beach en diens laagbouw en vele restaurants. Verken het kleurrijke Oranjestad en de binnenlanden met het Arikok Nationaal Park. Ontdek het echte Aruba in Savaneta en in het met streetart gedecoreerde San Nicolas.

Aruba is het meest westelijk gelegen eiland van de Benedenwindse eilanden. Ondanks dat je de Benedenwindse eilanden beter kent als de ABC-eilanden, is de ligging anders dan je zou vermoeden: van west naar oost is het Aruba, Curaçao en Bonaire. 

Onze route

Zo nemen we je mee op reis naar de Caribische eilanden

01

Dromen & inspiratie

We bieden de grootste selectie eilanden in het Caribisch gebied, allemaal uitgekozen door Mattijs, onze Caribbean Travel Designer en persoonlijk door hem bezocht. Laat je inspireren door onze voorbeeldreizen en droom lekker weg. Het zaadje is geplant en het zal niet lang duren voordat die palmboom gaat groeien. Jouw vakantie naar de Caribbean is in zicht!

02

Vakantie Caribbean plannen

Persoonlijke aanpak, snelle service en op maat uitgewerkte vakanties naar het Caribisch gebied is wat we jou beloven. Tijdens de kennismaking wordt het logistieke plaatje van reis naar de Caribische eilanden in kaart gebracht. Wanneer gaat de vakantie plaatsvinden? Hoe lang is de reisduur? Hoe kom je op de eilanden? En zal de ervaring matchen aan de verwachting of zal deze worden overtroffen? Laat het maar aan Bay Travel over.

03

Caribisch reisplan op maat

Bij Bay Travel willen we dat het samenstellen van jouw vakantie naar de Caribbean voelt als een geluksmomentje, iets waar je blij van wordt en waar je helemaal naartoe leeft. We bieden alle accommodaties aan die je je maar kunt voorstellen, van luxe boutique hotel tot stoere boomhut en van waterbungalow tot privé villa.

04

Genieten op de Caribische eilanden!

Het moment is daar om te kunnen gaan genieten van de vakantie naar de Caribische eilanden die Bay Travel voor jou tot in de puntjes heeft geregeld en verzorgd. Je hebt vakantie! Geniet van alle bezienswaardigheden onderweg, verzamel zoveel als mogelijk mooie herinneringen en unieke ervaringen, zodat je straks uitgerust en met een glimlach op je gezicht weer thuiskomt.

Ontvang een vrijblijvend persoonlijk reisvoorstel voor jouw vakantie in de Caribbean

Boek veilig en vertrouwd

Op dit moment is onze gemiddelde wachttijd:
3 werkdagen
Boek veilig en vertrouwd 

Op dit moment is onze gemiddelde wachttijd:

3 werkdagen

Persoonlijke informatie

Reisinformatie

Contactinformatie

Boek veilig en vertrouwd 

Op dit moment is onze gemiddelde wachttijd:

We nemen na 27 juni 2024 contact op.