Op vakantie naar Anguilla

Een vakantie Anguilla is een reis naar een Caribisch eilandparadijs. Alles wat je je maar voor kunt stellen van paradijselijke stranden kom je tegen op Anguilla. Zet je zonnebril maar op, trek je zwemkleding aan en leg je zonnebrand klaar, want het is tijd voor een Anguilla vakantie!

Vakantie Anguilla eiland
Video afspelen
Anguila

Anguilla, Caribisch eiland met ’s werelds mooiste stranden

Het Brits Caribische eiland Anguilla geeft een van haar geheimen prijs, je vindt hier namelijk een van ’s werelds mooiste stranden. Shoal Bay Beach is letterlijk en figuurlijk oogverblindend, zo spierwit is het poederachtige strand en zo prachtig zijn de kleuren blauw van de Caribische Zee.

Anguilla is eenvoudig vanaf Sint Maarten te bereiken per luxe ferry en zelfs per korte vlucht. En als dat nog niet genoeg is, dan is een vakantie Anguilla ideaal om te combineren met andere eilanden zoals Sint Maarten en Saint Barth. Zo ervaar je drie totaal verschillende werelden in een vakantie. Zie je in gedachten je vakantie op Anguilla al voor je? Wij maken het werkelijkheid.

Bekijk onze reizen naar Anguilla

Anguilla

Hieronder hebben we onze voorbeeldreizen naar Anguilla voor jou gesorteerd.

Maak je op voor een verblijf bij een van de meest luxe en exclusieve hotels van Anguilla. Laat de drukte even voor wat het is en betreedt dit paradijselijke eiland met een van de beste luxe resorts in de Caribbean. Direct gelegen aan de prachtige witte zandstranden aan de zuidwestkust van het eiland. Schitterende witte gebouwen begroeid met kleurrijke tropische bloemen steken prachtig af tegen de azuurblauwe kleur van de Caribische Zee. Pure verfijning en elegantie in de zuiverste vorm.
€ 5.194 p.p.
Bereid je voor op de oogverblindende schoonheid van ’s werelds mooiste stranden op de eilanden Anguilla, Saint Barth en Sint Maarten. Vooral op Anguilla is het gebruik van een zonnebril geen overbodige luxe, de paradijselijke stranden zijn er verblindend mooi. Life is a beach, ga je mee op luxe strandvakantie Anguilla, Saint Barth & Sint Maarten?
€ 3.389 p.p.

Onze meestgestelde vragen over Anguilla

FAQ

KLM voert driemaal per week rechtstreekse vluchten uit naar Sint Maarten vanuit Amsterdam Schiphol. Air France voert dagelijks vluchten uit naar Sint Maarten via Parijs Charles de Gaulle. Vanuit Sint Maarten regelen wij een semi-privé luxe ferry per speedboat naar Anguilla.

Anguilla ligt in de Caribbean en behoort tot de Bovenwindse eilanden van de Kleine Antillen. Anguilla ligt ten oosten van de Britse Maagdeneilanden, ten westen van Saint Barth en ten noorden van Sint Maarten.

Anguilla heeft een tropisch moessonklimaat. In de zomermaanden valt er meer neerslag dan in de winter. Het eiland kent een orkaanseizoen met als hoogtepunt vaak de maand september. De gemiddelde temperatuur op Anguilla is in de winter 28 graden overdag en in de zomer 32 graden. ’s Nachts koelt het gemiddeld af tot 22 graden.

Anguilla is bijna het hele jaar goed te bezoeken. Het hoogseizoen start in de kerstvakantie en duurt tot en met april, houd rekening met veel hogere tarieven, met name in de kerstvakantie. Vanaf mei start het laagseizoen. In de maanden augustus en september moet je rekening houden met het orkaanseizoen. De mooiste maanden zijn mei, juni, november en december.

Onze route

Zo nemen we je mee op reis naar de Caribische eilanden

01

Dromen & inspiratie

We bieden de grootste selectie eilanden in het Caribisch gebied, allemaal uitgekozen door Mattijs, onze Caribbean Travel Designer en persoonlijk door hem bezocht. Laat je inspireren door onze voorbeeldreizen en droom lekker weg. Het zaadje is geplant en het zal niet lang duren voordat die palmboom gaat groeien. Jouw vakantie naar de Caribbean is in zicht!

02

Vakantie Caribbean plannen

Persoonlijke aanpak, snelle service en op maat uitgewerkte vakanties naar het Caribisch gebied is wat we jou beloven. Tijdens de kennismaking wordt het logistieke plaatje van reis naar de Caribische eilanden in kaart gebracht. Wanneer gaat de vakantie plaatsvinden? Hoe lang is de reisduur? Hoe kom je op de eilanden? En zal de ervaring matchen aan de verwachting of zal deze worden overtroffen? Laat het maar aan Bay Travel over.

03

Caribisch reisplan op maat

Bij Bay Travel willen we dat het samenstellen van jouw vakantie naar de Caribbean voelt als een geluksmomentje, iets waar je blij van wordt en waar je helemaal naartoe leeft. We bieden alle accommodaties aan die je je maar kunt voorstellen, van luxe boutique hotel tot stoere boomhut en van waterbungalow tot privé villa.

04

Genieten op de Caribische eilanden!

Het moment is daar om te kunnen gaan genieten van de vakantie naar de Caribische eilanden die Bay Travel voor jou tot in de puntjes heeft geregeld en verzorgd. Je hebt vakantie! Geniet van alle bezienswaardigheden onderweg, verzamel zoveel als mogelijk mooie herinneringen en unieke ervaringen, zodat je straks uitgerust en met een glimlach op je gezicht weer thuiskomt.

Ontvang een vrijblijvend persoonlijk reisvoorstel voor jouw vakantie in de Caribbean

Boek veilig en vertrouwd

Op dit moment is onze gemiddelde wachttijd:
3 werkdagen
Boek veilig en vertrouwd 

Op dit moment is onze gemiddelde wachttijd:

3 werkdagen

Persoonlijke informatie

Reisinformatie

Contactinformatie

Boek veilig en vertrouwd 

Op dit moment is onze gemiddelde wachttijd:

We nemen na 27 juni 2024 contact op.