Op vakantie naar Saba

Een Saba vakantie is iets magisch. Niet alleen reis je naar een bijzondere gemeente van Nederland in de Caribbean, je bezoekt een ongerepte wereld zoals je deze nog nergens bent tegengekomen. Sabanen noemen hun geliefde eiland niet voor niets ‘The Unspoiled Queen’.

Saba-uitzicht-Windwardside-Mount-Scenery
Video afspelen
Saba

Combineer Saba met Sint Eustatius

Saba voelt als een sprookje. Hoe hoger je geraakt op het eiland, hoe tropischer de natuur en hoe adembenemender het uitzicht. De witte huizen met oranje daken in pittoreske dorpjes als Windwardside en The Bottom bieden een afwisselend contrast met het weelderige groen en het panoramisch zicht over de Caraïbische Zee.

Een tocht naar de top van Mount Scenery mag niet ontbreken tijdens je vakantie Saba. Onderweg naar de top kom je orchideeën, palmen, varens en Alocasia’s tegen, planten die je normaal enkel in het tuincentrum ziet. Als je overweegt om je duikbrevet te halen, dan is een vakantie Saba een uitstekende optie. Wij regelen dit voor je! Lijkt het je leuk om de SSS-eilanden te combineren? Ga dan eilandhoppen en bezoek de grotere broertjes Sint Maarten en Sint Eustatius. We verzorgen jouw magische vakantie Saba.

Bekijk onze reizen naar Saba

Reizen
Hieronder hebben we onze voorbeeldreizen naar Saba voor jou gesorteerd.
Ontdek de Bovenwindse eilanden Sint Maarten, Saba & Sint Eustatius, ook wel de SSS eilanden genoemd. Ervaar de verschillen tussen de eilanden: parelwitte zandstranden, vulkanen, tropisch regenwoud, historische bouwwerken, je komt het allemaal tegen. Eilandhoppen tussen deze Bovenwindse eilanden is een ware en unieke beleving. Hop & discover!
€ 3.598 p.p.

Onze meest gestelde vragen over Saba

FAQ
Saba is niet rechtstreeks te bereiken, maar wel dagelijks via een korte vlucht of per ferry vanuit Sint Maarten. KLM voert viermaal per week in het winterseizoen en driemaal per week in het zomerseizoen rechtstreekse vluchten uit naar Sint Maarten vanuit Amsterdam Schiphol. Air France vliegt dagelijks vanuit Amsterdam Schiphol via een overstap in Parijs Charles de Gaulle naar Sint Maarten.

Saba ligt in de Caribbean en behoort tot de Bovenwindse eilanden van de Kleine Antillen. Saba ligt ten zuiden van Sint Maarten en ten westen van Sint Eustatius.

Saba heeft een tropisch moessonklimaat. In de zomermaanden valt er meer neerslag dan in de winter. Het eiland kent een orkaanseizoen met als hoogtepunt vaak de maand september. De gemiddelde temperatuur op Saba is in de winter 28 graden overdag en in de zomer 32 graden. ’s Nachts koelt het gemiddeld af tot 22 graden.

Saba is bijna het hele jaar goed te bezoeken. Het hoogseizoen start in de kerstvakantie en duurt tot en met april, houd rekening met iets hogere tarieven. Hierna start het laagseizoen. Houd rekening met het orkaanseizoen in de maanden augustus en september. De mooiste maanden zijn november en december, het eiland is dan wat groener omdat het iets meer geregend heeft.

Saba heeft de hoogste berg van Nederland en het koninkrijk, deze kun je beklimmen. Op de top waan je je in het tropisch regenwoud en heb je prachtig zicht over het eiland en de omringende buureilanden. Het eiland heeft vele wandelroutes. Daarnaast weten steeds meer duikers Saba te vinden vanwege de prachtige koraalriffen en de Saba Bank.

Onze route

Zo nemen we je mee op reis naar de Caribische eilanden

01

Dromen & inspiratie

We bieden de grootste selectie eilanden in het Caribisch gebied, allemaal uitgekozen door Mattijs, onze Caribbean Travel Designer en persoonlijk door hem bezocht. Laat je inspireren door onze voorbeeldreizen en droom lekker weg. Het zaadje is geplant en het zal niet lang duren voordat die palmboom gaat groeien. Jouw vakantie naar de Caribbean is in zicht!

02

Vakantie Caribbean plannen

Persoonlijke aanpak, snelle service en op maat uitgewerkte vakanties naar het Caribisch gebied is wat we jou beloven. Tijdens de kennismaking wordt het logistieke plaatje van reis naar de Caribische eilanden in kaart gebracht. Wanneer gaat de vakantie plaatsvinden? Hoe lang is de reisduur? Hoe kom je op de eilanden? En zal de ervaring matchen aan de verwachting of zal deze worden overtroffen? Laat het maar aan Bay Travel over.

03

Caribisch reisplan op maat

Bij Bay Travel willen we dat het samenstellen van jouw vakantie naar de Caribbean voelt als een geluksmomentje, iets waar je blij van wordt en waar je helemaal naartoe leeft. We bieden alle accommodaties aan die je je maar kunt voorstellen, van luxe boutique hotel tot stoere boomhut en van waterbungalow tot privé villa.

04

Genieten op de Caribische eilanden!

Het moment is daar om te kunnen gaan genieten van de vakantie naar de Caribische eilanden die Bay Travel voor jou tot in de puntjes heeft geregeld en verzorgd. Je hebt vakantie! Geniet van alle bezienswaardigheden onderweg, verzamel zoveel als mogelijk mooie herinneringen en unieke ervaringen, zodat je straks uitgerust en met een glimlach op je gezicht weer thuiskomt.

Ontvang een vrijblijvend persoonlijk reisvoorstel voor jouw vakantie in de Caribbean

Boek veilig en vertrouwd

Op dit moment is onze gemiddelde wachttijd:
3 werkdagen
Boek veilig en vertrouwd 

Op dit moment is onze gemiddelde wachttijd:

3 werkdagen

Persoonlijke informatie

Reisinformatie

Contactinformatie

Boek veilig en vertrouwd 

Op dit moment is onze gemiddelde wachttijd:

3 werkdagen