Skip to main content

Terug naar Caribische bestemmingen

Martinique, c’est magnifique

Vakantie Martinique

Een vakantie Martinique staat garant voor exclusiviteit, stijlvolle hotels, culinair eten, weelderige natuur en paradijselijke stranden. Net als Guadeloupe is het Caraïbische eiland Martinique een Frans overzees departement, een stukje Frankrijk in de tropen.

Hier tref je geen massatoerisme, maar een prachtig, grotendeels ongerept eiland met alle voordelen die je gewend bent uit Europa. Weelderige tropische regenwouden, ongerepte stranden, kleurrijke tropische bloemen, flitsend snelle kolibries en de actieve vulkaan Mont Pelée. Dat is wat je kunt verwachten van een vakantie Martinique.

Voorbeeldreizen MartiniqueKom meer te weten

Natuur, strand, zee & zeilen

Martinique, eiland van verrassingen

Een vakantie Martinique kun je op meerdere manieren insteken. Of je nu van natuur, cultuur, strand of zeilen houdt, dit veelzijdige Caraïbische eiland is van alle markten thuis!

Bezoek bijvoorbeeld de voormalige hoofdstad Saint-Pierre aan de voet van de vulkaan, vroeger bekend als klein Parijs van de West, maar in 1902 door gloedwolken van de laatste uitbarsting van Mont Pelée grotendeels verwoest. Een vertaling voor paradijselijk strand is Anse Couleuvre, compleet met wuivende palmen, enkel te bereiken via het regenwoud.

En zo kent Martinique talloze verrassingen, zoals de prachtige baai Anse Noire met zeeschildpadden, de schilderachtige dorpjes Les Anses d’Arlet en Les-Trois-Îlets. Wist je dat een vakantie Martinique ideaal te combineren is met het eveneens Frans Caraïbische eiland Guadeloupe? Gegarandeerd een onvergetelijke vakantie naar de Franse Antillen. Heb je ook al eens aan een geheel verzorgde zeilvakantie vanaf Martinique naar The Grenadines gedacht? Mogelijkheden te over, wij helpen je graag verder met een vakantie Martinique!

Ik wil reisvoorbeelden zien!Ontvang een reisvoorstel
Martinique

Vakantie Caribische eilanden

Onze reisvoorbeelden
naar Martinique

  • Geheel vrijblijvend
  • Persoonlijk reisvoorstel
  • Jouw vakantie Martinique op maat
  • Contact binnen 1 dag
rondreis Martinique en Guadeloupe vakantie Martinique les anses d'arlet

Jouw persoonlijke wensen uitgewerkt

Ontvang een reisvoorstel voor jouw Caribische eiland vakantie Martinique

Stap 1 van 3

DD dash MM dash JJJJ
DD dash MM dash JJJJ

Stap 1 van 2

DD dash MM dash JJJJ
DD dash MM dash JJJJ
  • Geheel vrijblijvend
  • Persoonlijk reisvoorstel
  • Jouw vakantie Martinique op maat
  • Contact binnen 1 dag

Raak geïnspireerd

Blogs over Martinique

mooiste stranden van de Caribbean Marie Galante Plage Feuillere

De 10 mooiste stranden van de Caribbean

Geschreven door Strandvakantie Caribbean, Anguilla, Aruba, Britse Maagdeneilanden, Guadeloupe, Martinique, Saint Barth, Saint Lucia, Saint Vincent en de GrenadinesNo Comments

Een parelwit strand met poederzacht zand met wuivende palmbomen verstopt in een idyllische baai gelegen aan een kristalheldere turquoise gekleurde zee. Is dat ook jouw gedachte bij een droomstrand? Lees dan gauw verder en ontdek Bay Travel’s top 10 mooiste stranden van de Caribbean.

Read More

De route naar jouw Caraïbische eiland vakantie

Zo nemen we je
mee op reis naar de Caribbean

eiland icoon

Stap 1

Dromen & inspiratie

We bieden de grootste selectie eilanden in de Caribbean, allemaal uitgekozen door onze reisexpert Mattijs en persoonlijk door hem bezocht. Laat je inspireren door onze voorbeeldreizen en droom lekker weg. Het zaadje is geplant en het zal niet lang duren voordat die palmboom gaat groeien. Jouw vakantie naar de Caribbean is in zicht!

reisplan icoon

Stap 2

Vakantie plannen

Persoonlijke aanpak, snelle service en op maat samengestelde vakanties naar het Caribisch gebied is wat we jou beloven. Tijdens de kennismaking wordt het logistieke plaatje van reis naar de Caribbean in kaart gebracht. Wanneer gaat de vakantie plaatsvinden? Hoe lang is de reisduur? Hoe kom je er? En zal de ervaring matchen aan de verwachting of zal deze worden overtroffen? Laat het maar aan Bay Travel over.

ticket icoon

Stap 3

Reisplan op maat

Bij Bay Travel willen we dat het samenstellen van jouw vakantie naar de Caribbean voelt als een geluksmomentje, iets waar je blij van wordt en waar je helemaal naartoe leeft. We bieden alle accommodaties aan die je je maar kunt voorstellen, van luxe boutique hotel tot stoere boomhut en van waterbungalow tot privé villa.

cocktail icoon

Stap 4

Genieten!

Het moment is daar om te kunnen gaan genieten van de vakantie naar de Caribbean die Bay Travel voor jou tot in de puntjes heeft geregeld en verzorgd. Je hebt vakantie! Geniet van alle bezienswaardigheden onderweg, verzamel zoveel als mogelijk mooie herinneringen en unieke ervaringen, zodat je straks uitgerust en met een glimlach op je gezicht weer thuiskomt.