Terug naar reisthema’s

Weergaloze flora & fauna

Natuur
& Eco

Wil je de weelderige natuur van het Caribisch gebied ontdekken en adembenemende stranden, tropisch regenwoud, imposante watervallen en actieve vulkanen zien?

Wij willen jou helpen om al het moois met eigen ogen te zien. Of je nu op reis gaat voor strand of natuur, wij weten wat er nodig is om jouw reis perfect te maken. We bieden alle accommodaties aan die je je maar kunt voorstellen die passen bij het natuur & eco thema, van boomhut tot lodge en van waterbungalow tot je eigen bubbel.

Kom meer te wetenNaar de voorbeeldreizen
Natuur Martinique Jardin de Balata

Meer dan alleen strand

Natuur
op de Caraïbische eilanden

Bereid je voor op een natuur vakantie vol overweldigende flora en fauna, majestueuze watervallen en weelderige tropische regenwouden. De natuur op de Caraïbische eilanden is overweldigend.

De Bovenwindse eilanden bieden dit en nog veel meer. Want zou jij niet heel graag in een toffe boomhut willen verblijven middenin het regenwoud? Wat dacht je van een transparante bubbel waarin je ’s nachts vanuit je bed naar de sterrenhemel staart? Of je eigen watervilla in een van de mooiste baaien van de Caraïben? Wij maken het werkelijkheid!

Ik wil reisvoorbeelden zien!Ontvang een reisvoorstel
Reisthema Natuur & Eco natuur rondreis

Vakantie Caribische eilanden

Onze 'Natuur & Eco'
reisvoorbeelden

  • Geheel vrijblijvend
  • Persoonlijk reisvoorstel
  • Jouw eiland vakantie op maat
  • Contact binnen 1 dag

De route naar jouw Caraïbische eiland vakantie

Zo nemen we je
mee op reis naar de Caribbean

eiland icoon

Stap 1

Dromen & inspiratie

We bieden de grootste selectie eilanden in de Caribbean, allemaal uitgekozen door onze reisexpert Mattijs en persoonlijk door hem bezocht. Laat je inspireren door onze voorbeeldreizen en droom lekker weg. Het zaadje is geplant en het zal niet lang duren voordat die palmboom gaat groeien. Jouw vakantie naar de Caribbean is in zicht!

reisplan icoon

Stap 2

Vakantie plannen

Persoonlijke aanpak, snelle service en op maat samengestelde vakanties naar het Caribisch gebied is wat we jou beloven. Tijdens de kennismaking wordt het logistieke plaatje van reis naar de Caribbean in kaart gebracht. Wanneer gaat de vakantie plaatsvinden? Hoe lang is de reisduur? Hoe kom je er? En zal de ervaring matchen aan de verwachting of zal deze worden overtroffen? Laat het maar aan Bay Travel over.

ticket icoon

Stap 3

Reisplan op maat

Bij Bay Travel willen we dat het samenstellen van jouw vakantie naar de Caribbean voelt als een geluksmomentje, iets waar je blij van wordt en waar je helemaal naartoe leeft. We bieden alle accommodaties aan die je je maar kunt voorstellen, van luxe boutique hotel tot stoere boomhut en van waterbungalow tot privé villa.

cocktail icoon

Stap 4

Genieten!

Het moment is daar om te kunnen gaan genieten van de vakantie naar de Caribbean die Bay Travel voor jou tot in de puntjes heeft geregeld en verzorgd. Je hebt vakantie! Geniet van alle bezienswaardigheden onderweg, verzamel zoveel als mogelijk mooie herinneringen en unieke ervaringen, zodat je straks uitgerust en met een glimlach op je gezicht weer thuiskomt.