Skip to main content

Terug naar Caribische bestemmingen

The Caribbean you’re looking for

Vakantie
Saint Vincent en de Grenadines

Een vakantie Saint Vincent en de Grenadines is een reis naar eilanden zoals de Caraïben ooit bedoeld zijn. Onbedorven, ongerept, paradijselijk.

Saint Vincent is het eiland met de actieve vulkaan La Soufriere, weelderige tropische regenwouden met fruitbomen, watervallen en magisch mooie baaien die fantastisch afsteken tegen de blauwe kleuren van de Caribische Zee. Een groter contrast met The Grenadines bestaat bijna niet. Je komt ogen tekort bij deze archipel van paradijselijke eilanden met parelwitte zandstranden en wuivende palmen. Niet voor niets is het een zeer geliefd zeilparadijs. En jij kunt hier ook zeilen! Wij regelen die once in a lifetime vakantie Saint Vincent en de Grenadines.

Voorbeeldreizen St. Vincent & GrenadinesKom meer te weten

Van vulkaan tot onbewoond eiland

1 bestemming, 32 eilanden en ontelbaar veel mogelijkheden

Van het weelderige tropische regenwoud van St. Vincent vol eco-avonturen tot de idyllische stranden, koraalriffen en turquoise lagunes van de Grenadines, diverser kun je het bijna niet hebben in de Caraïben. Maak kennis met eilandparadijzen als Mayreau, Mustique, Bequia en Union Island.

Een vakantie Saint Vincent en de Grenadines is synoniem voor een tropisch paradijs voor zeilen, duiken, genieten van de natuur en ontspannen in luxe resorts en hotels. Ontsnap aan een hectische levensstijl en leef je dromen tijdens je vakantie Saint Vincent en de Grenadines. Of zoals ze er zeggen” beleef de echte ‘Vincy’-ervaring!

Ik wil reisvoorbeelden zien!Ontvang een reisvoorstel
Saint Vincent & The Grenadines

Vakantie Caribische eilanden

Onze reisvoorbeelden
naar Saint Vincent & The Grenadines

  • Geheel vrijblijvend
  • Persoonlijk reisvoorstel
  • Jouw vakantie Caribbean op maat
  • Contact binnen 1 dag
Op vakantie tijdens corona Vakantie Saint Vincent en de Grenadines Mayreau mooiste stranden van de Caribbean

Jouw persoonlijke wensen uitgewerkt

Ontvang een reisvoorstel voor jouw Caribische eiland vakantie Saint Vincent en de Grenadines

Stap 1 van 3

DD dash MM dash JJJJ
DD dash MM dash JJJJ

Stap 1 van 2

DD dash MM dash JJJJ
DD dash MM dash JJJJ
  • Geheel vrijblijvend
  • Persoonlijk reisvoorstel
  • Jouw vakantie Caribbean op maat
  • Contact binnen 1 dag

Raak geïnspireerd

Blogs over Saint Vincent & The Grenadines

mooiste stranden van de Caribbean Marie Galante Plage Feuillere

De 10 mooiste stranden van de Caribbean

Geschreven door Strandvakantie Caribbean, Anguilla, Aruba, Britse Maagdeneilanden, Guadeloupe, Martinique, Saint Barth, Saint Lucia, Saint Vincent en de GrenadinesNo Comments

Een parelwit strand met poederzacht zand met wuivende palmbomen verstopt in een idyllische baai gelegen aan een kristalheldere turquoise gekleurde zee. Is dat ook jouw gedachte bij een droomstrand? Lees dan gauw verder en ontdek Bay Travel’s top 10 mooiste stranden van de Caribbean.

Read More

De route naar jouw Caraïbische eiland vakantie

Zo nemen we je
mee op reis naar de Caribbean

eiland icoon

Stap 1

Dromen & inspiratie

We bieden de grootste selectie eilanden in de Caribbean, allemaal uitgekozen door onze reisexpert Mattijs en persoonlijk door hem bezocht. Laat je inspireren door onze voorbeeldreizen en droom lekker weg. Het zaadje is geplant en het zal niet lang duren voordat die palmboom gaat groeien. Jouw vakantie naar de Caribbean is in zicht!

reisplan icoon

Stap 2

Vakantie plannen

Persoonlijke aanpak, snelle service en op maat samengestelde vakanties naar het Caribisch gebied is wat we jou beloven. Tijdens de kennismaking wordt het logistieke plaatje van reis naar de Caribbean in kaart gebracht. Wanneer gaat de vakantie plaatsvinden? Hoe lang is de reisduur? Hoe kom je er? En zal de ervaring matchen aan de verwachting of zal deze worden overtroffen? Laat het maar aan Bay Travel over.

ticket icoon

Stap 3

Reisplan op maat

Bij Bay Travel willen we dat het samenstellen van jouw vakantie naar de Caribbean voelt als een geluksmomentje, iets waar je blij van wordt en waar je helemaal naartoe leeft. We bieden alle accommodaties aan die je je maar kunt voorstellen, van luxe boutique hotel tot stoere boomhut en van waterbungalow tot privé villa.

cocktail icoon

Stap 4

Genieten!

Het moment is daar om te kunnen gaan genieten van de vakantie naar de Caribbean die Bay Travel voor jou tot in de puntjes heeft geregeld en verzorgd. Je hebt vakantie! Geniet van alle bezienswaardigheden onderweg, verzamel zoveel als mogelijk mooie herinneringen en unieke ervaringen, zodat je straks uitgerust en met een glimlach op je gezicht weer thuiskomt.