Skip to main content

Terug naar Caribische bestemmingen

Let her inspire you

Vakantie
Saint Lucia

Een vakantie Saint Lucia is een reis naar een van de meest exclusieve eilanden van de Caraïben. Onmiskenbaar zijn The Pitons, twee vulkanische bergpieken die je wellicht kent van de foto’s. Op Saint Lucia vind je ’s werelds enige drive-in vulkaan, maar ook vers, tropisch fruit uit het regenwoud.

Idyllische stranden, weelderig tropisch regenwoud, natuurlijke modderbaden, luxe vijfsterren resorts en hotels en fantastische culinaire belevingen. Een vakantie Saint Lucia heeft alle ingrediënten voor een romantische huwelijksreis of een luxe vakantie. Maak kennis met het enige Caraïbische land dat een vrouwelijke naam draagt, maak kennis met Saint Lucia.

Voorbeeldreizen Saint LuciaKom meer te weten

Luxe & exclusief

Saint Lucia inspireert jou

Het Caraïbische eiland Saint Lucia ligt ten zuiden van Martinique en kent een prachtige, weelderige en ruige natuur. De weg langs de westkust van Castries naar Soufriere is er een van adembenemende vergezichten. Het eiland kent talloze, idyllische witte én zwarte zandstranden met de meest exclusieve, luxe hotels en resorts.

Maar wees niet bang voor massatoerisme, hier wordt voor gewaakt. Waar je in het noorden veelal all-inclusive resorts aan de witte zandstranden treft, zie je in het tropische midden en zuiden bij The Pitons de exclusievere resorts en hotels. Neem de watertaxi vanaf Soufriere naar Marigot Bay, een van de mooiste baaien in de Caraïben. Laat je lekker gaan en ervaar een modderbad bij de drive-in vulkaan of slinger met de zip-line als Tarzan van boom naar boom in het regenwoud. Een vakantie Saint Lucia biedt het allemaal, en wij regelen het voor je.

Ik wil reisvoorbeelden zien!Ontvang een reisvoorstel
Saint Lucia

Vakantie Caribische eilanden

Onze reisvoorbeelden
naar Saint Lucia

  • Geheel vrijblijvend
  • Persoonlijk reisvoorstel
  • Jouw vakantie Saint Lucia op maat
  • Contact binnen 1 dag
vakantie Saint Lucia Marigot Bay

Jouw persoonlijke wensen uitgewerkt

Ontvang een reisvoorstel voor jouw Caribische eiland vakantie Saint Lucia

Stap 1 van 3

DD dash MM dash JJJJ
DD dash MM dash JJJJ

Stap 1 van 2

DD dash MM dash JJJJ
DD dash MM dash JJJJ
  • Geheel vrijblijvend
  • Persoonlijk reisvoorstel
  • Jouw vakantie Saint Lucia op maat
  • Contact binnen 1 dag

Raak geïnspireerd

Blogs over Saint Lucia

mooiste stranden van de Caribbean Marie Galante Plage Feuillere

De 10 mooiste stranden van de Caribbean

Geschreven door Strandvakantie Caribbean, Anguilla, Aruba, Britse Maagdeneilanden, Guadeloupe, Martinique, Saint Barth, Saint Lucia, Saint Vincent en de GrenadinesNo Comments

Een parelwit strand met poederzacht zand met wuivende palmbomen verstopt in een idyllische baai gelegen aan een kristalheldere turquoise gekleurde zee. Is dat ook jouw gedachte bij een droomstrand? Lees dan gauw verder en ontdek Bay Travel’s top 10 mooiste stranden van de Caribbean.

Read More

De route naar jouw Caraïbische eiland vakantie

Zo nemen we je
mee op reis naar de Caribbean

eiland icoon

Stap 1

Dromen & inspiratie

We bieden de grootste selectie eilanden in de Caribbean, allemaal uitgekozen door onze reisexpert Mattijs en persoonlijk door hem bezocht. Laat je inspireren door onze voorbeeldreizen en droom lekker weg. Het zaadje is geplant en het zal niet lang duren voordat die palmboom gaat groeien. Jouw vakantie naar de Caribbean is in zicht!

reisplan icoon

Stap 2

Vakantie plannen

Persoonlijke aanpak, snelle service en op maat samengestelde vakanties naar het Caribisch gebied is wat we jou beloven. Tijdens de kennismaking wordt het logistieke plaatje van reis naar de Caribbean in kaart gebracht. Wanneer gaat de vakantie plaatsvinden? Hoe lang is de reisduur? Hoe kom je er? En zal de ervaring matchen aan de verwachting of zal deze worden overtroffen? Laat het maar aan Bay Travel over.

ticket icoon

Stap 3

Reisplan op maat

Bij Bay Travel willen we dat het samenstellen van jouw vakantie naar de Caribbean voelt als een geluksmomentje, iets waar je blij van wordt en waar je helemaal naartoe leeft. We bieden alle accommodaties aan die je je maar kunt voorstellen, van luxe boutique hotel tot stoere boomhut en van waterbungalow tot privé villa.

cocktail icoon

Stap 4

Genieten!

Het moment is daar om te kunnen gaan genieten van de vakantie naar de Caribbean die Bay Travel voor jou tot in de puntjes heeft geregeld en verzorgd. Je hebt vakantie! Geniet van alle bezienswaardigheden onderweg, verzamel zoveel als mogelijk mooie herinneringen en unieke ervaringen, zodat je straks uitgerust en met een glimlach op je gezicht weer thuiskomt.