Skip to main content

Terug naar Caribische bestemmingen

L’art d’être une île

Vakantie
Saint Barth

Een vakantie Saint Barth betekent een reis naar het Saint Tropez van de Caraïben. Shoppen, zonnebaden, flaneren, relaxen, lekker eten en drinken… Welkom op Saint Barth (volledige naam Saint Barthélemy), hier geniet je van het goede leven.

De rijken der aarde komen hier graag om in alle anonimiteit te genieten van dit prachtige eiland. Voor de inwoners van Saint Barth is het inmiddels de gewoonste zaak dat Madonna, Johnny Depp of George Clooney jaarlijks casual op een scootertje rondrijden. En jij kan hier ook naartoe, want wij regelen die vakantie Saint Barth voor je!

Voorbeeldreizen Saint BarthKom meer te weten

Luxe & mondain

Saint Barth, eiland van het goede leven

Het Frans Caraïbische eiland Saint Barth is een klein, heuvelachtig eiland. Maar juist door die vele heuvels en bergen geniet je hier continu van prachtige vergezichten. In het schilderachtig stadje Gustavia kom je de meest luxe (zeil)jachten tegen. De strandjes van Saint Barth liggen mooi verstopt in een van de vele romantische baaien.

Het eiland is makkelijk te bereiken per luxe ferry of per korte vlucht. En als dat nog niet genoeg is, dan is een vakantie Saint Barth perfect om te combineren met andere eilanden zoals Sint Maarten en Anguilla, allen binnen handbereik per korte vlucht of per ferry vanaf Sint Maarten. Jouw vakantie Saint Barth regelen we voor je!

Ik wil reisvoorbeelden zien!Ontvang een reisvoorstel
Saint Barthélemy

Vakantie Caribische eilanden

Onze reisvoorbeelden
naar Saint Barthélemy (Saint Barth)

  • Geheel vrijblijvend
  • Persoonlijk reisvoorstel
  • Jouw vakantie Saint Barth op maat
  • Contact binnen 1 dag
Vakantie Saint Barth

Jouw persoonlijke wensen uitgewerkt

Ontvang een reisvoorstel voor jouw Caribische eiland vakantie Saint Barth

Stap 1 van 3

DD dash MM dash JJJJ
DD dash MM dash JJJJ

Stap 1 van 2

DD dash MM dash JJJJ
DD dash MM dash JJJJ
  • Geheel vrijblijvend
  • Persoonlijk reisvoorstel
  • Jouw vakantie Saint Barth op maat
  • Contact binnen 1 dag

Raak geïnspireerd

Blogs over Saint Barth

mooiste stranden van de Caribbean Marie Galante Plage Feuillere

De 10 mooiste stranden van de Caribbean

Geschreven door Strandvakantie Caribbean, Anguilla, Aruba, Britse Maagdeneilanden, Guadeloupe, Martinique, Saint Barth, Saint Lucia, Saint Vincent en de GrenadinesNo Comments

Een parelwit strand met poederzacht zand met wuivende palmbomen verstopt in een idyllische baai gelegen aan een kristalheldere turquoise gekleurde zee. Is dat ook jouw gedachte bij een droomstrand? Lees dan gauw verder en ontdek Bay Travel’s top 10 mooiste stranden van de Caribbean.

Read More

De route naar jouw Caraïbische eiland vakantie

Zo nemen we je
mee op reis naar de Caribbean

eiland icoon

Stap 1

Dromen & inspiratie

We bieden de grootste selectie eilanden in de Caribbean, allemaal uitgekozen door onze reisexpert Mattijs en persoonlijk door hem bezocht. Laat je inspireren door onze voorbeeldreizen en droom lekker weg. Het zaadje is geplant en het zal niet lang duren voordat die palmboom gaat groeien. Jouw vakantie naar de Caribbean is in zicht!

reisplan icoon

Stap 2

Vakantie plannen

Persoonlijke aanpak, snelle service en op maat samengestelde vakanties naar het Caribisch gebied is wat we jou beloven. Tijdens de kennismaking wordt het logistieke plaatje van reis naar de Caribbean in kaart gebracht. Wanneer gaat de vakantie plaatsvinden? Hoe lang is de reisduur? Hoe kom je er? En zal de ervaring matchen aan de verwachting of zal deze worden overtroffen? Laat het maar aan Bay Travel over.

ticket icoon

Stap 3

Reisplan op maat

Bij Bay Travel willen we dat het samenstellen van jouw vakantie naar de Caribbean voelt als een geluksmomentje, iets waar je blij van wordt en waar je helemaal naartoe leeft. We bieden alle accommodaties aan die je je maar kunt voorstellen, van luxe boutique hotel tot stoere boomhut en van waterbungalow tot privé villa.

cocktail icoon

Stap 4

Genieten!

Het moment is daar om te kunnen gaan genieten van de vakantie naar de Caribbean die Bay Travel voor jou tot in de puntjes heeft geregeld en verzorgd. Je hebt vakantie! Geniet van alle bezienswaardigheden onderweg, verzamel zoveel als mogelijk mooie herinneringen en unieke ervaringen, zodat je straks uitgerust en met een glimlach op je gezicht weer thuiskomt.