Skip to main content

Terug naar Caribische bestemmingen

The unspoiled queen

Vakantie Saba

Een vakantie Saba is iets magisch. Niet alleen reis je naar een bijzondere gemeente van Nederland in de Caraïben, je bezoekt een ongerepte wereld zoals je deze nog nergens bent tegengekomen. Sabanen noemen hun geliefde eiland niet voor niets ‘The Unspoiled Queen‘.

Om Saba per vliegtuigje te bereiken moet je de kortste commerciële landingsbaan ter wereld trotseren. Landen op Saba is een spectaculaire ervaring. Het eiland dankt haar bijnaam aan de prachtige, ongerepte natuur en het eigen behouden karakter. Wist je dat Saba’s vulkaan Mount Scenery met een hoogte van bijna 900 meter het hoogste punt is van Nederland en van het Koninkrijk? Een vakantie Saba is een reis naar een van de mooiste parels uit ons Koninkrijk.

Voorbeeldreizen SabaKom meer te weten

Vulkaan, natuur, schilderachtig, hiken & duiken

Sprookjesachtig Saba

Saba voelt als een sprookje. Hoe hoger je geraakt op het eiland, hoe tropischer de natuur en hoe adembenemender het uitzicht. De witte huizen met oranje daken in pittoreske dorpjes als Windwardside en The Bottom bieden een afwisselend contrast met het weelderige groen en het panoramisch zicht over de Caraïbische Zee.

Een tocht naar de top van Mount Scenery mag niet ontbreken tijdens je vakantie Saba. Onderweg naar de top kom je orchideeën, palmen, varens en Alocasia’s tegen, planten die je normaal enkel in het tuincentrum ziet. Als je overweegt om je duikbrevet te halen, dan is een vakantie Saba een uitstekende optie. Wij regelen dit voor je! Lijkt het je leuk om de SSS-eilanden te combineren? Ga dan eilandhoppen en bezoek de grotere broertjes Sint Maarten en Sint Eustatius. We verzorgen jouw magische vakantie Saba.

Ik wil reisvoorbeelden zien!Ontvang een reisvoorstel
Saba

Vakantie Caribische eilanden

Onze reisvoorbeelden
naar Saba

  • Geheel vrijblijvend
  • Persoonlijk reisvoorstel
  • Jouw vakantie Saba op maat
  • Contact binnen 1 dag
mooiste eiland van de caribbean nederlandse antillen vakantie saba Eilandhoppen Sint Maarten Saba Sint Eustatius Mount Scenery

Jouw persoonlijke wensen uitgewerkt

Ontvang een reisvoorstel voor jouw Caribische eiland vakantie Saba

Stap 1 van 3

DD dash MM dash JJJJ
DD dash MM dash JJJJ

Stap 1 van 2

DD dash MM dash JJJJ
DD dash MM dash JJJJ
  • Geheel vrijblijvend
  • Persoonlijk reisvoorstel
  • Jouw vakantie Saba op maat
  • Contact binnen 1 dag

Raak geïnspireerd

Blogs over Saba

De route naar jouw Caraïbische eiland vakantie

Zo nemen we je
mee op reis naar de Caribbean

eiland icoon

Stap 1

Dromen & inspiratie

We bieden de grootste selectie eilanden in de Caribbean, allemaal uitgekozen door onze reisexpert Mattijs en persoonlijk door hem bezocht. Laat je inspireren door onze voorbeeldreizen en droom lekker weg. Het zaadje is geplant en het zal niet lang duren voordat die palmboom gaat groeien. Jouw vakantie naar de Caribbean is in zicht!

reisplan icoon

Stap 2

Vakantie plannen

Persoonlijke aanpak, snelle service en op maat samengestelde vakanties naar het Caribisch gebied is wat we jou beloven. Tijdens de kennismaking wordt het logistieke plaatje van reis naar de Caribbean in kaart gebracht. Wanneer gaat de vakantie plaatsvinden? Hoe lang is de reisduur? Hoe kom je er? En zal de ervaring matchen aan de verwachting of zal deze worden overtroffen? Laat het maar aan Bay Travel over.

ticket icoon

Stap 3

Reisplan op maat

Bij Bay Travel willen we dat het samenstellen van jouw vakantie naar de Caribbean voelt als een geluksmomentje, iets waar je blij van wordt en waar je helemaal naartoe leeft. We bieden alle accommodaties aan die je je maar kunt voorstellen, van luxe boutique hotel tot stoere boomhut en van waterbungalow tot privé villa.

cocktail icoon

Stap 4

Genieten!

Het moment is daar om te kunnen gaan genieten van de vakantie naar de Caribbean die Bay Travel voor jou tot in de puntjes heeft geregeld en verzorgd. Je hebt vakantie! Geniet van alle bezienswaardigheden onderweg, verzamel zoveel als mogelijk mooie herinneringen en unieke ervaringen, zodat je straks uitgerust en met een glimlach op je gezicht weer thuiskomt.