Terug naar reisthema’s

Strandvakantie Caribisch gebied

Bay
& Beach

Ben je toe aan een relaxte strandvakantie en wil je de mooiste stranden van het Caribisch gebied bezoeken? Ben je een zonaanbidder en hou je van het geluid van ritselende palmbladeren? Ook zo’n behoefte om lekker te luieren in een hangmat?

Wij brengen je naar Caraïbische eilanden waar je adembenemende, parelwitte zandstranden kunt verkennen in het altijd aangename tropische klimaat van de Caraïben. Leg je zwemspullen, zonnebril en zonnebrand maar vast klaar, want alle ingrediënten voor een strandvakantie zijn daar.

Kom meer te wetenNaar de voorbeeldreizen
strandvakantie in de Caraiben Anguilla

Oogverblindende zandstranden

Stranden op de
Caraïbische eilanden

Het Caribisch gebied staat bekend om de mooie, soms kilometerslange, witte zandstranden, intieme baaien en de fenomenale, verschillende kleuren blauw van de Caraïbische Zee. De meest ideale plek voor een heerlijke strandvakantie.

Wat minder mensen weten is dat de Caraïbische eilanden die vulkanisch zijn van oorsprong, imposante zwarte zandstranden bieden. Deze zwarte zandstranden steken prachtig af tegen het turquoise zeewater. Laat ons je meenemen naar tropische eiland paradijzen met hun heerlijke strand resorts en geniet mee van een onbezorgde strandvakantie.

Ik wil reisvoorbeelden zien!Ontvang een reisvoorstel
logo strandhotel

Vakantie Caribische eilanden

Onze 'Bay & Beach'
reisvoorbeelden

  • Geheel vrijblijvend
  • Persoonlijk reisvoorstel
  • Jouw vakantie Caribbean op maat
  • Contact binnen 1 dag

De route naar jouw Caraïbische eiland vakantie

Zo nemen we je
mee op reis naar de Caribbean

eiland icoon

Stap 1

Dromen & inspiratie

We bieden de grootste selectie eilanden in de Caribbean, allemaal uitgekozen door onze reisexpert Mattijs en persoonlijk door hem bezocht. Laat je inspireren door onze voorbeeldreizen en droom lekker weg. Het zaadje is geplant en het zal niet lang duren voordat die palmboom gaat groeien. Jouw vakantie naar de Caribbean is in zicht!

reisplan icoon

Stap 2

Vakantie plannen

Persoonlijke aanpak, snelle service en op maat samengestelde vakanties naar het Caribisch gebied is wat we jou beloven. Tijdens de kennismaking wordt het logistieke plaatje van reis naar de Caribbean in kaart gebracht. Wanneer gaat de vakantie plaatsvinden? Hoe lang is de reisduur? Hoe kom je er? En zal de ervaring matchen aan de verwachting of zal deze worden overtroffen? Laat het maar aan Bay Travel over.

ticket icoon

Stap 3

Reisplan op maat

Bij Bay Travel willen we dat het samenstellen van jouw vakantie naar de Caribbean voelt als een geluksmomentje, iets waar je blij van wordt en waar je helemaal naartoe leeft. We bieden alle accommodaties aan die je je maar kunt voorstellen, van luxe boutique hotel tot stoere boomhut en van waterbungalow tot privé villa.

cocktail icoon

Stap 4

Genieten!

Het moment is daar om te kunnen gaan genieten van de vakantie naar de Caribbean die Bay Travel voor jou tot in de puntjes heeft geregeld en verzorgd. Je hebt vakantie! Geniet van alle bezienswaardigheden onderweg, verzamel zoveel als mogelijk mooie herinneringen en unieke ervaringen, zodat je straks uitgerust en met een glimlach op je gezicht weer thuiskomt.