Terug naar reisthema’s

Luxe vakantie

Luxury
& Exclusive

Als budget een minder belangrijke rol speelt en je ongegeneerd van een luxe vakantie wilt genieten plus van al het moois wat de Caraïbische eilanden te bieden hebben.

Onze definitie van een luxe vakantie is het opdoen van unieke ervaringen en bijzondere belevingen die door het uitzonderlijke karakter een hoger prijskaartje kent. Denk hierbij aan een verblijf in het allerbeste hotel op Sint Maarten, Saint Lucia of Barbados. Ga eilandhoppen op de exclusieve Britse Maagdeneilanden en ervaar dat het ene resort nog mooier is dan je bij het vorige hotel voor mogelijk hield.

Kom meer te wetenNaar de voorbeeldreizen
Luxe vakantie in de Caraiben Saint Barth Gustavia

Laat je onderdompelen in weelderige luxe…

Caraïbische pracht
& praal

Wij begrijpen als geen ander dat het belangrijk is om je zo nu en dan heerlijk in de watten te laten leggen. Volledig onbezorgd op luxe vakantie waarbij alles voor je geregeld wordt. Van het uitgebreide reisplan tot de privéchauffeur die je op staat te wachten op de luchthaven, van de onbegrensde service in het hotel tot een onbetaalbaar uitzicht.

Verblijf in exclusieve accommodaties op de mooiste Caraïbische eilanden, stap aan boord van je privé jacht om de Caraïbische Zee en diens eilanden te ontdekken. Niks is te gek, Bay Travel regelt die luxe vakantie voor je!

Ik wil reisvoorbeelden zien!Ontvang een reisvoorstel
Reisthema Luxury & Exclusive luxe reizen

Vakantie Caribische eilanden

Onze 'Luxury & Exclusive'
reisvoorbeelden

  • Geheel vrijblijvend
  • Persoonlijk reisvoorstel
  • Jouw luxe vakantie op maat
  • Contact binnen 1 dag

De route naar jouw Caraïbische eiland vakantie

Zo nemen we je
mee op reis naar de Caribbean

eiland icoon

Stap 1

Dromen & inspiratie

We bieden de grootste selectie eilanden in de Caribbean, allemaal uitgekozen door onze reisexpert Mattijs en persoonlijk door hem bezocht. Laat je inspireren door onze voorbeeldreizen en droom lekker weg. Het zaadje is geplant en het zal niet lang duren voordat die palmboom gaat groeien. Jouw vakantie naar de Caribbean is in zicht!

reisplan icoon

Stap 2

Vakantie plannen

Persoonlijke aanpak, snelle service en op maat samengestelde vakanties naar het Caribisch gebied is wat we jou beloven. Tijdens de kennismaking wordt het logistieke plaatje van reis naar de Caribbean in kaart gebracht. Wanneer gaat de vakantie plaatsvinden? Hoe lang is de reisduur? Hoe kom je er? En zal de ervaring matchen aan de verwachting of zal deze worden overtroffen? Laat het maar aan Bay Travel over.

ticket icoon

Stap 3

Reisplan op maat

Bij Bay Travel willen we dat het samenstellen van jouw vakantie naar de Caribbean voelt als een geluksmomentje, iets waar je blij van wordt en waar je helemaal naartoe leeft. We bieden alle accommodaties aan die je je maar kunt voorstellen, van luxe boutique hotel tot stoere boomhut en van waterbungalow tot privé villa.

cocktail icoon

Stap 4

Genieten!

Het moment is daar om te kunnen gaan genieten van de vakantie naar de Caribbean die Bay Travel voor jou tot in de puntjes heeft geregeld en verzorgd. Je hebt vakantie! Geniet van alle bezienswaardigheden onderweg, verzamel zoveel als mogelijk mooie herinneringen en unieke ervaringen, zodat je straks uitgerust en met een glimlach op je gezicht weer thuiskomt.