Skip to main content

Terug naar Caribische bestemmingen

The friendly island

Vakantie
Sint Maarten & Saint Martin

Een vakantie Sint Maarten betekent op reis naar een uniek eiland met twee werelden. Het Nederlandse deel Sint Maarten is een apart land in het Koninkrijk der Nederlanden, terwijl Saint Martin een overzees departement van Frankrijk is. Nergens anders ter wereld tref je een eiland van dit kleine formaat waar de oppervlakte gedeeld wordt door twee landen.

Waar het Nederlandse deel bekend staat om het bruisende karakter, de internationale luchthaven, de cruiseschepen en het taxfree shoppen, blinkt het Franse deel van het eiland uit in rust, prachtige stranden, stijlvolle boutique hotels en gastronomische restaurants. Het beste van twee werelden op één eiland, boek hier jouw vakantie Sint Maarten!

Voorbeeldreizen Sint MaartenKom meer te weten

Zon, zee, strand & eilandhoppen

Twee landen op één veelzijdig Caribisch eiland

Taxfree shoppen in Philipsburg, de mooiste designer merken in de stijlvolle boetieks van Marigot. Culinair lunchen en dineren in gastronomische hoofdstad Grand Case. Uitgaan in Simpson Bay. Maar liefst 37 stranden op Sint Maarten om uit te kiezen. Een unieke selectie fantastische (boutique) hotels. Dat is wat wij een vakantie Sint Maarten noemen.

En als dat nog niet genoeg is, dan is Sint Maarten de perfecte uitvalsbasis om te gaan eilandhoppen. We organiseren naast een vakantie Sint Maarten namelijk ook reizen naar de naburige eilanden Saba, Sint Eustatius, Anguilla, Saint Barthélemy en de Britse Maagdeneilanden, allen binnen handbereik per korte vlucht of per ferry vanaf Sint Maarten. En heb je al eens aan een geheel verzorgde zeilvakantie vanaf Sint Maarten gedacht? Niks is ons te gek, we regelen die vakantie Sint Maarten voor je!

Ik wil reisvoorbeelden zien!Ontvang een reisvoorstel
Sint Maarten
saint martin

Vakantie Caribische eilanden

Onze reisvoorbeelden
naar Sint Maarten & Saint Martin

  • Geheel vrijblijvend
  • Persoonlijk reisvoorstel
  • Vakantie Sint Maarten op maat
  • Contact binnen 1 dag
Vakantie Sint Maarten Eilandhoppen Sint Maarten Saba Sint Eustatius Philipsburg, Fort Amsterdam

Jouw persoonlijke wensen uitgewerkt

Ontvang een reisvoorstel voor jouw Caribische eiland vakantie Sint Maarten

Stap 1 van 3

DD dash MM dash JJJJ
DD dash MM dash JJJJ

Stap 1 van 2

DD dash MM dash JJJJ
DD dash MM dash JJJJ
  • Geheel vrijblijvend
  • Persoonlijk reisvoorstel
  • Vakantie Sint Maarten op maat
  • Contact binnen 1 dag

Raak geïnspireerd

Blogs over Sint Maarten

De route naar jouw Caraïbische eiland vakantie

Zo nemen we je
mee op reis naar de Caribbean

eiland icoon

Stap 1

Dromen & inspiratie

We bieden de grootste selectie eilanden in de Caribbean, allemaal uitgekozen door onze reisexpert Mattijs en persoonlijk door hem bezocht. Laat je inspireren door onze voorbeeldreizen en droom lekker weg. Het zaadje is geplant en het zal niet lang duren voordat die palmboom gaat groeien. Jouw vakantie naar de Caribbean is in zicht!

reisplan icoon

Stap 2

Vakantie plannen

Persoonlijke aanpak, snelle service en op maat samengestelde vakanties naar het Caribisch gebied is wat we jou beloven. Tijdens de kennismaking wordt het logistieke plaatje van reis naar de Caribbean in kaart gebracht. Wanneer gaat de vakantie plaatsvinden? Hoe lang is de reisduur? Hoe kom je er? En zal de ervaring matchen aan de verwachting of zal deze worden overtroffen? Laat het maar aan Bay Travel over.

ticket icoon

Stap 3

Reisplan op maat

Bij Bay Travel willen we dat het samenstellen van jouw vakantie naar de Caribbean voelt als een geluksmomentje, iets waar je blij van wordt en waar je helemaal naartoe leeft. We bieden alle accommodaties aan die je je maar kunt voorstellen, van luxe boutique hotel tot stoere boomhut en van waterbungalow tot privé villa.

cocktail icoon

Stap 4

Genieten!

Het moment is daar om te kunnen gaan genieten van de vakantie naar de Caribbean die Bay Travel voor jou tot in de puntjes heeft geregeld en verzorgd. Je hebt vakantie! Geniet van alle bezienswaardigheden onderweg, verzamel zoveel als mogelijk mooie herinneringen en unieke ervaringen, zodat je straks uitgerust en met een glimlach op je gezicht weer thuiskomt.