Skip to main content

Terug naar Caribische bestemmingen

Nature’s little secret

Vakantie Britse Maagdeneilanden

Een vakantie Britse Maagdeneilanden spreekt bij velen tot de verbeelding. Als belastingparadijs, maar voornamelijk als eilandparadijs. Wat maar weinig mensen weten is dat deze paradijselijke archipel te bereiken is op slechts drie kwartier vliegen van Sint Maarten.

Zeilliefhebbers van over de hele wereld komen graag naar de Britse Maagdeneilanden. De eilanden liggen allen dicht bij elkaar, wat het een zeer geliefde zeilbestemming maakt. Daarnaast kom je de mooiste vijfsterren resorts tegen. Wist je dat sommige eilanden volledig in privé eigendom zijn en dat je zo’n eiland helemaal kunt afhuren voor jezelf? Necker Island van Richard Branson is daarvan een van de bekendste. Klaar voor een vakantie Britse Maagdeneilanden?

Voorbeeldreizen Britse MaagdeneilandenKom meer te weten

Eilanden, zeilen, zon, zee, & strand

Een vakantie Britse Maagdeneilanden overtreft ieders verwachting

Ontdek de schoonheid van de Britse Maagdeneilanden, waar alles draait om het unieke karakter van elk eiland in deze ongerepte vulkanische archipel.

Ervaar de cultuur en geschiedenis van de vier grootste eilanden Tortola, Virgin Gorda, Jost van Dyke en Anegada tot de ongerepte natuurlijke pracht van meer dan 50 kleinere eilanden. Elke plek waar je voor anker gaat, biedt zijn eigen speciale magie. Laat je meeslepen door de The Baths op Virgin Gorda. Ga op avontuur op Tortola. Voel je een echte eilandbewoner op Jost Van Dyke. Spot de Caraïbische flamingo op Anegada. Waar je ook landt, je zult vriendelijke mensen, ongelooflijke stranden en recreatieve activiteiten vinden die alle verwachtingen overtreffen tijdens je vakantie Britse Maagdeneilanden. Wij verzorgen het voor je.

Ik wil reisvoorbeelden zien!Ontvang een reisvoorstel
Britse Maagdeneilanden

Vakantie Caribische eilanden

Onze reisvoorbeelden
naar de Britse Maagdeneilanden

  • Geheel vrijblijvend
  • Persoonlijk reisvoorstel
  • Vakantie Maagdeneilanden op maat
  • Contact binnen 1 dag
Vakantie Britse Maagdeneilanden

Jouw persoonlijke wensen uitgewerkt

Ontvang een reisvoorstel voor jouw Caribische eiland vakantie Britse Maagdeneilanden

Stap 1 van 3

DD dash MM dash JJJJ
DD dash MM dash JJJJ

Stap 1 van 2

DD dash MM dash JJJJ
DD dash MM dash JJJJ
  • Geheel vrijblijvend
  • Persoonlijk reisvoorstel
  • Vakantie Maagdeneilanden op maat
  • Contact binnen 1 dag

Raak geïnspireerd

Blogs over de Britse Maagdeneilanden

mooiste stranden van de Caribbean Marie Galante Plage Feuillere

De 10 mooiste stranden van de Caribbean

Geschreven door Strandvakantie Caribbean, Anguilla, Aruba, Britse Maagdeneilanden, Guadeloupe, Martinique, Saint Barth, Saint Lucia, Saint Vincent en de GrenadinesNo Comments

Een parelwit strand met poederzacht zand met wuivende palmbomen verstopt in een idyllische baai gelegen aan een kristalheldere turquoise gekleurde zee. Is dat ook jouw gedachte bij een droomstrand? Lees dan gauw verder en ontdek Bay Travel’s top 10 mooiste stranden van de Caribbean.

Read More

De route naar jouw Caraïbische eiland vakantie

Zo nemen we je
mee op reis naar de Caribbean

eiland icoon

Stap 1

Dromen & inspiratie

We bieden de grootste selectie eilanden in de Caribbean, allemaal uitgekozen door onze reisexpert Mattijs en persoonlijk door hem bezocht. Laat je inspireren door onze voorbeeldreizen en droom lekker weg. Het zaadje is geplant en het zal niet lang duren voordat die palmboom gaat groeien. Jouw vakantie naar de Caribbean is in zicht!

reisplan icoon

Stap 2

Vakantie plannen

Persoonlijke aanpak, snelle service en op maat samengestelde vakanties naar het Caribisch gebied is wat we jou beloven. Tijdens de kennismaking wordt het logistieke plaatje van reis naar de Caribbean in kaart gebracht. Wanneer gaat de vakantie plaatsvinden? Hoe lang is de reisduur? Hoe kom je er? En zal de ervaring matchen aan de verwachting of zal deze worden overtroffen? Laat het maar aan Bay Travel over.

ticket icoon

Stap 3

Reisplan op maat

Bij Bay Travel willen we dat het samenstellen van jouw vakantie naar de Caribbean voelt als een geluksmomentje, iets waar je blij van wordt en waar je helemaal naartoe leeft. We bieden alle accommodaties aan die je je maar kunt voorstellen, van luxe boutique hotel tot stoere boomhut en van waterbungalow tot privé villa.

cocktail icoon

Stap 4

Genieten!

Het moment is daar om te kunnen gaan genieten van de vakantie naar de Caribbean die Bay Travel voor jou tot in de puntjes heeft geregeld en verzorgd. Je hebt vakantie! Geniet van alle bezienswaardigheden onderweg, verzamel zoveel als mogelijk mooie herinneringen en unieke ervaringen, zodat je straks uitgerust en met een glimlach op je gezicht weer thuiskomt.