Skip to main content

Terug naar Caribische bestemmingen

Little island big Barbados

Vakantie Barbados

Een vakantie Barbados is een reis naar een van de mooiste bounty eilanden van de Caraïben. Het eiland van Rihanna. Maak je op voor paradijselijke stranden, verrassend mooie natuur en koloniale architectuur.

Elke plaats op Barbados heeft een verhaal en elke dag op het eiland belooft onvergetelijke, nieuwe ervaringen, ontdekkingen en herinneringen. Of je nu gaat voor een strandvakantie, huwelijksreis of voor een ontdekkingstocht, de keuze voor een vakantie Barbados is altijd de juiste.

Voorbeeldreizen BarbadosKom meer te weten

Zon, zee, & strand

Barbados wacht op jou

Net buiten de keten van eilanden vind je Barbados, omgeven door het kristalheldere water van de Caraïbische Zee. Laat je tijdens je vakantie Barbados verrassen door UNESCO-werelderfgoed, paradijselijke stranden, wuivende palmen, vriendelijke aapjes en een heerlijk klimaat.

Een vakantie Barbados is iets voor ieder type reiziger: de strandliefhebber, de fijnproever, de ontdekkingsreiziger, de historicus en de avonturier! Van de wereldberoemde Mount Gay rum tot superster Rihanna. Het avontuur op Barbados wacht op jou!

Ik wil reisvoorbeelden zien!Ontvang een reisvoorstel
Barbados

Vakantie Caribische eilanden

Onze reisvoorbeelden
naar Barbados

  • Geheel vrijblijvend
  • Persoonlijk reisvoorstel
  • Jouw vakantie Barbados op maat
  • Contact binnen 1 dag
Vakantie Barbados Bottom Bay

Jouw persoonlijke wensen uitgewerkt

Ontvang een reisvoorstel voor jouw Caribische eiland vakantie Barbados

Stap 1 van 3

DD dash MM dash JJJJ
DD dash MM dash JJJJ

Stap 1 van 2

DD dash MM dash JJJJ
DD dash MM dash JJJJ
  • Geheel vrijblijvend
  • Persoonlijk reisvoorstel
  • Jouw vakantie Barbados op maat
  • Contact binnen 1 dag

Raak geïnspireerd

Blogs over Barbados

De route naar jouw Caraïbische eiland vakantie

Zo nemen we je
mee op reis naar de Caribbean

eiland icoon

Stap 1

Dromen & inspiratie

We bieden de grootste selectie eilanden in de Caribbean, allemaal uitgekozen door onze reisexpert Mattijs en persoonlijk door hem bezocht. Laat je inspireren door onze voorbeeldreizen en droom lekker weg. Het zaadje is geplant en het zal niet lang duren voordat die palmboom gaat groeien. Jouw vakantie naar de Caribbean is in zicht!

reisplan icoon

Stap 2

Vakantie plannen

Persoonlijke aanpak, snelle service en op maat samengestelde vakanties naar het Caribisch gebied is wat we jou beloven. Tijdens de kennismaking wordt het logistieke plaatje van reis naar de Caribbean in kaart gebracht. Wanneer gaat de vakantie plaatsvinden? Hoe lang is de reisduur? Hoe kom je er? En zal de ervaring matchen aan de verwachting of zal deze worden overtroffen? Laat het maar aan Bay Travel over.

ticket icoon

Stap 3

Reisplan op maat

Bij Bay Travel willen we dat het samenstellen van jouw vakantie naar de Caribbean voelt als een geluksmomentje, iets waar je blij van wordt en waar je helemaal naartoe leeft. We bieden alle accommodaties aan die je je maar kunt voorstellen, van luxe boutique hotel tot stoere boomhut en van waterbungalow tot privé villa.

cocktail icoon

Stap 4

Genieten!

Het moment is daar om te kunnen gaan genieten van de vakantie naar de Caribbean die Bay Travel voor jou tot in de puntjes heeft geregeld en verzorgd. Je hebt vakantie! Geniet van alle bezienswaardigheden onderweg, verzamel zoveel als mogelijk mooie herinneringen en unieke ervaringen, zodat je straks uitgerust en met een glimlach op je gezicht weer thuiskomt.