Skip to main content

Terug naar Caribische bestemmingen

One happy island

Vakantie Aruba

Een vakantie Aruba is een reis naar een zonovergoten Caraïbisch eiland. Kilometerslange, parelwitte zandstranden met wuivende palmbomen liggen hier op jou te wachten.

Naast de oogverblindende, parelwitte zandstranden met de typerende Fofoti bomen, kun je tijdens jouw vakantie Aruba ook uitgebreid shoppen in Oranjestad. Flaneer langs het strand van Palm Beach of aan de J.E. Irausquin Boulevard met de vele shops en restaurants. Ontdek de cactussen, Dividivi bomen en Aloë in Arikok National Park. Of je nu gaat voor een huwelijksreis, voor het strand of om het eiland te leren kennen, wij verzorgen graag jouw vakantie Aruba!

Voorbeeldreizen ArubaKom meer te weten

Zon, zee, & strand

Aruba, eiland met de meeste zonuren

Op Aruba schijnt bijna altijd de zon. Het eiland heeft niet of nauwelijks last van het jaarlijkse orkaanseizoen. Het gehele jaar door kun je kiezen voor een vakantie Aruba, ideaal als strandvakantie of huwelijksreis.

De bevolking van Aruba is altijd goedlachs, want wat wil je met zo’n klimaat. Het eiland biedt voor ieder wat wils. Kilometerslange stranden, shoppen in Oranjestad, flaneren in Palm Beach, de rust opzoeken in Savaneta, de natuur in bij Arikok National Park. Wist je dat Aruba prachtige fietspaden heeft? Ga eilandhoppen en bezoek de buren Curaçao en Bonaire. Wij maken het mogelijk!

Ik wil reisvoorbeelden zien!Ontvang een reisvoorstel
Aruba

Vakantie Caribische eilanden

Onze reisvoorbeelden
naar Aruba

  • Geheel vrijblijvend
  • Persoonlijk reisvoorstel
  • Jouw vakantie Aruba op maat
  • Contact binnen 1 dag
vakantie rondreis aruba bonaire curacao baby beach veelgestelde vragen

Jouw persoonlijke wensen uitgewerkt

Ontvang een reisvoorstel voor jouw Caribische eiland vakantie Aruba

Stap 1 van 3

DD dash MM dash JJJJ
DD dash MM dash JJJJ

Stap 1 van 2

DD dash MM dash JJJJ
DD dash MM dash JJJJ
  • Geheel vrijblijvend
  • Persoonlijk reisvoorstel
  • Jouw vakantie Aruba op maat
  • Contact binnen 1 dag

Raak geïnspireerd

Blogs over Aruba

mooiste stranden van de Caribbean Marie Galante Plage Feuillere

De 10 mooiste stranden van de Caribbean

Geschreven door Strandvakantie Caribbean, Anguilla, Aruba, Britse Maagdeneilanden, Guadeloupe, Martinique, Saint Barth, Saint Lucia, Saint Vincent en de GrenadinesNo Comments

Een parelwit strand met poederzacht zand met wuivende palmbomen verstopt in een idyllische baai gelegen aan een kristalheldere turquoise gekleurde zee. Is dat ook jouw gedachte bij een droomstrand? Lees dan gauw verder en ontdek Bay Travel’s top 10 mooiste stranden van de Caribbean.

Read More

De route naar jouw Caraïbische eiland vakantie

Zo nemen we je
mee op reis naar de Caribbean

eiland icoon

Stap 1

Dromen & inspiratie

We bieden de grootste selectie eilanden in de Caribbean, allemaal uitgekozen door onze reisexpert Mattijs en persoonlijk door hem bezocht. Laat je inspireren door onze voorbeeldreizen en droom lekker weg. Het zaadje is geplant en het zal niet lang duren voordat die palmboom gaat groeien. Jouw vakantie naar de Caribbean is in zicht!

reisplan icoon

Stap 2

Vakantie plannen

Persoonlijke aanpak, snelle service en op maat samengestelde vakanties naar het Caribisch gebied is wat we jou beloven. Tijdens de kennismaking wordt het logistieke plaatje van reis naar de Caribbean in kaart gebracht. Wanneer gaat de vakantie plaatsvinden? Hoe lang is de reisduur? Hoe kom je er? En zal de ervaring matchen aan de verwachting of zal deze worden overtroffen? Laat het maar aan Bay Travel over.

ticket icoon

Stap 3

Reisplan op maat

Bij Bay Travel willen we dat het samenstellen van jouw vakantie naar de Caribbean voelt als een geluksmomentje, iets waar je blij van wordt en waar je helemaal naartoe leeft. We bieden alle accommodaties aan die je je maar kunt voorstellen, van luxe boutique hotel tot stoere boomhut en van waterbungalow tot privé villa.

cocktail icoon

Stap 4

Genieten!

Het moment is daar om te kunnen gaan genieten van de vakantie naar de Caribbean die Bay Travel voor jou tot in de puntjes heeft geregeld en verzorgd. Je hebt vakantie! Geniet van alle bezienswaardigheden onderweg, verzamel zoveel als mogelijk mooie herinneringen en unieke ervaringen, zodat je straks uitgerust en met een glimlach op je gezicht weer thuiskomt.