Skip to main content

Terug naar Caribische bestemmingen

Beyond extraordinary

Vakantie Anguilla

Een vakantie Anguilla is een reis naar een Caribisch eilandparadijs. Alles wat je je maar voor kunt stellen van paradijselijke stranden kom je tegen op Anguilla. Zet je zonnebril maar op, trek je zwemkleding aan en leg je zonnebrand klaar, want het is tijd voor een vakantie Anguilla!

Het langgerekte, platte Caraïbische eiland Anguilla ligt op nog geen 20 minuten met de boot van Sint Maarten. Het eiland is een van de best bewaarde geheimen van de Caraïben. Maak je op voor een ultieme relax vakantie Anguilla met fabuleuze stranden, prachtige hotels en resorts en natuurlijk lekker eten. Dit eilandparadijs wacht op jou!

Voorbeeldreizen AnguillaKom meer te weten

Zon, zee & paradijselijke stranden

Eiland met een van ’s werelds mooiste stranden

Het Brits Caraïbische eiland Anguilla geeft een van haar geheimen prijs, je vindt hier namelijk een van ’s werelds mooiste stranden. Shoal Bay Beach is letterlijk en figuurlijk oogverblindend, zo spierwit is het poederachtige strand en zo prachtig zijn de kleuren blauw van de Caribische Zee.

Het eiland is eenvoudig vanaf Sint Maarten te bereiken per luxe ferry en zelfs per korte vlucht. En als dat nog niet genoeg is, dan is een vakantie Anguilla ideaal om te combineren met andere eilanden zoals Sint Maarten en Saint Barth. Zo ervaar je drie totaal verschillende werelden in een vakantie. Zie je in gedachten je vakantie Anguilla al voor je? Wij maken het werkelijkheid.

Ik wil reisvoorbeelden zien!Ontvang een reisvoorstel
Anguilla

Vakantie Caribische eilanden

Onze reisvoorbeelden
naar Anguilla

  • Geheel vrijblijvend
  • Persoonlijk reisvoorstel
  • Jouw vakantie Anguilla op maat
  • Contact binnen 1 dag
Vakantie Anguilla Shoal Bay

Jouw persoonlijke wensen uitgewerkt

Ontvang een reisvoorstel voor jouw Caribische eiland vakantie Anguilla

Stap 1 van 3

DD dash MM dash JJJJ
DD dash MM dash JJJJ

Stap 1 van 2

DD dash MM dash JJJJ
DD dash MM dash JJJJ
  • Geheel vrijblijvend
  • Persoonlijk reisvoorstel
  • Jouw vakantie Anguilla op maat
  • Contact binnen 1 dag

Raak geïnspireerd

Blogs over Anguilla

mooiste stranden van de Caribbean Marie Galante Plage Feuillere

De 10 mooiste stranden van de Caribbean

Geschreven door Strandvakantie Caribbean, Anguilla, Aruba, Britse Maagdeneilanden, Guadeloupe, Martinique, Saint Barth, Saint Lucia, Saint Vincent en de GrenadinesNo Comments

Een parelwit strand met poederzacht zand met wuivende palmbomen verstopt in een idyllische baai gelegen aan een kristalheldere turquoise gekleurde zee. Is dat ook jouw gedachte bij een droomstrand? Lees dan gauw verder en ontdek Bay Travel’s top 10 mooiste stranden van de Caribbean.

Read More

De route naar jouw Caraïbische eiland vakantie

Zo nemen we je
mee op reis naar de Caribbean

eiland icoon

Stap 1

Dromen & inspiratie

We bieden de grootste selectie eilanden in de Caribbean, allemaal uitgekozen door onze reisexpert Mattijs en persoonlijk door hem bezocht. Laat je inspireren door onze voorbeeldreizen en droom lekker weg. Het zaadje is geplant en het zal niet lang duren voordat die palmboom gaat groeien. Jouw vakantie naar de Caribbean is in zicht!

reisplan icoon

Stap 2

Vakantie plannen

Persoonlijke aanpak, snelle service en op maat samengestelde vakanties naar het Caribisch gebied is wat we jou beloven. Tijdens de kennismaking wordt het logistieke plaatje van reis naar de Caribbean in kaart gebracht. Wanneer gaat de vakantie plaatsvinden? Hoe lang is de reisduur? Hoe kom je er? En zal de ervaring matchen aan de verwachting of zal deze worden overtroffen? Laat het maar aan Bay Travel over.

ticket icoon

Stap 3

Reisplan op maat

Bij Bay Travel willen we dat het samenstellen van jouw vakantie naar de Caribbean voelt als een geluksmomentje, iets waar je blij van wordt en waar je helemaal naartoe leeft. We bieden alle accommodaties aan die je je maar kunt voorstellen, van luxe boutique hotel tot stoere boomhut en van waterbungalow tot privé villa.

cocktail icoon

Stap 4

Genieten!

Het moment is daar om te kunnen gaan genieten van de vakantie naar de Caribbean die Bay Travel voor jou tot in de puntjes heeft geregeld en verzorgd. Je hebt vakantie! Geniet van alle bezienswaardigheden onderweg, verzamel zoveel als mogelijk mooie herinneringen en unieke ervaringen, zodat je straks uitgerust en met een glimlach op je gezicht weer thuiskomt.