Skip to main content

Terug naar Caribische bestemmingen

Once a visitor, always a friend

Vakantie Bonaire

Een vakantie Bonaire betekent een reis naar een bijzondere gemeente van Nederland, maar dan helemaal in de Caraïben. Maak je op voor serene rust, flamboyante flamingo’s en mooie natuur.

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, zijn er op Bonaire maar weinig stranden. Het eiland staat vooral bekend om de prachtige koraalriffen, zeer geliefd bij duikers en om te snorkelen. Uniek op Bonaire is het kantduiken, vanaf de kant loop je met je duikuitrusting zo de Caribische Zee in. De natuur op het eiland is mooi en afwisselend. Van de zoutpannen die contrasterend afsteken tegen het roze Pekelmeer tot aan de cactussen, de kliffen en het kristalheldere water in Washington Slagbaai Nationaal Park.

Voorbeeldreizen BonaireKom meer te weten

Zon, zee, duiken, snorkelen & flamingo’s

Bonaire, oase van rust

Bonaire is het meest rustige eiland van de ABC-eilanden. Hier gaat alles lekker z’n gangetje. Haasten doen ze hier niet, want haastige spoed is zelden goed. Niet voor niets komen mensen als herboren terug van een vakantie Bonaire.

Natuurlijk wil je flamboyante flamingo’s spotten op het eiland, dit doe je bij het roze Pekelmeer. Weet je meteen waar de flamingo’s hun kleurtje vandaan hebben. Misschien vind je het wel leuk om te leren windsurfen of kitesurfen, dit doe je bij Lac Bay. Als je overweegt om je duikbrevet te halen, dan doe je dit op Bonaire. Wij regelen dit voor je! Lijkt het je leuk om de ABC-eilanden te combineren? Ga dan eilandhoppen en bezoek de buureilanden Aruba en Curaçao. We staan voor je klaar voor jouw ultieme vakantie Bonaire.

Ik wil reisvoorbeelden zien!Ontvang een reisvoorstel
Bonaire

Vakantie Caribische eilanden

Onze reisvoorbeelden
naar Bonaire

  • Geheel vrijblijvend
  • Persoonlijk reisvoorstel
  • Jouw vakantie Bonaire op maat
  • Contact binnen 1 dag
vakantie Bonaire flamingo

Jouw persoonlijke wensen uitgewerkt

Ontvang een reisvoorstel voor jouw Caribische eiland vakantie Bonaire

Stap 1 van 3

DD dash MM dash JJJJ
DD dash MM dash JJJJ

Stap 1 van 2

DD dash MM dash JJJJ
DD dash MM dash JJJJ
  • Geheel vrijblijvend
  • Persoonlijk reisvoorstel
  • Jouw vakantie Bonaire op maat
  • Contact binnen 1 dag

Raak geïnspireerd

Blogs over Bonaire

De route naar jouw Caraïbische eiland vakantie

Zo nemen we je
mee op reis naar de Caribbean

eiland icoon

Stap 1

Dromen & inspiratie

We bieden de grootste selectie eilanden in de Caribbean, allemaal uitgekozen door onze reisexpert Mattijs en persoonlijk door hem bezocht. Laat je inspireren door onze voorbeeldreizen en droom lekker weg. Het zaadje is geplant en het zal niet lang duren voordat die palmboom gaat groeien. Jouw vakantie naar de Caribbean is in zicht!

reisplan icoon

Stap 2

Vakantie plannen

Persoonlijke aanpak, snelle service en op maat samengestelde vakanties naar het Caribisch gebied is wat we jou beloven. Tijdens de kennismaking wordt het logistieke plaatje van reis naar de Caribbean in kaart gebracht. Wanneer gaat de vakantie plaatsvinden? Hoe lang is de reisduur? Hoe kom je er? En zal de ervaring matchen aan de verwachting of zal deze worden overtroffen? Laat het maar aan Bay Travel over.

ticket icoon

Stap 3

Reisplan op maat

Bij Bay Travel willen we dat het samenstellen van jouw vakantie naar de Caribbean voelt als een geluksmomentje, iets waar je blij van wordt en waar je helemaal naartoe leeft. We bieden alle accommodaties aan die je je maar kunt voorstellen, van luxe boutique hotel tot stoere boomhut en van waterbungalow tot privé villa.

cocktail icoon

Stap 4

Genieten!

Het moment is daar om te kunnen gaan genieten van de vakantie naar de Caribbean die Bay Travel voor jou tot in de puntjes heeft geregeld en verzorgd. Je hebt vakantie! Geniet van alle bezienswaardigheden onderweg, verzamel zoveel als mogelijk mooie herinneringen en unieke ervaringen, zodat je straks uitgerust en met een glimlach op je gezicht weer thuiskomt.