Tijdverschil op Curaçao (vergeleken met Nederland): Alles wat je moet weten

Curaçao - Playa Lagun

Als je van plan bent om naar Curaçao te reizen of gewoon nieuwsgierig bent naar het tijdverschil met Nederland, ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel bespreken we in detail het tijdverschil tussen Curaçao en Nederland, de tijdzone van Curaçao, de tijden van zonsopkomst en zonsondergang op Curaçao, en hoe de zomer- en wintertijd van invloed zijn op dit prachtige Caribische eiland.

Duurzaam reizen: de 5 mooiste Ecolodges in de Caribbean

ecolodges-in-de-caribbean-anegada-beach-club-view

Het Caribisch gebied staat bekend om spectaculaire stranden, kristalhelder zeewater en weelderig regenwoud. Wat als we je vertellen dat je deze prachtige bestemming ook kunt ervaren op een duurzame manier? Ontdek de mooiste ecolodges in de Caribbean.

Dit is waarom St. Barth zo’n luxueus Caribisch eiland is

Saint Barth St. Barth St. Barts St. Barths Saint Barthélemy vakantie

St. Barth is bij veel mensen het meest tot de verbeelding sprekende Caribische eiland. Waarom heeft St. Barth zo’n aantrekkingskracht? Wij geven jou 5 redenen waarom jij St. Barth wilt gaan bezoeken en waarom dit Caribische eiland bij velen zo geliefd is.

Welke eilanden zijn de 3 SSS-eilanden?

Statia Sint Eustatius vakantie SSS-eilanden

Bijna iedereen kent de ABC eilanden. Maar heb je ook al eens gehoord van de SSS-eilanden? Kom meer te weten welke Caribische eilanden tot deze groep behoren en ontdek de verschillen.

Een vakantie naar St. Maarten boek je om deze 10 redenen

vakantie naar Sint Maarten SXM KLM

Sint Maarten is misschien wel het leukste eiland van het Caribisch gebied. De veelzijdigheid, de ligging, het klimaat en de vriendelijke mensen om maar wat op te noemen. Wij geven je 10 redenen om een vakantie naar Sint Maarten te boeken.