Skip to main content

Terug naar Caribische bestemmingen

Eilanden van het mooie water

Guadeloupe vakantie

Een vakantie Guadeloupe betekent een reis naar verschillende eilanden. Maak kennis met de veelzijdige, vlindervormige archipel. Tropisch regenwoud, een actieve vulkaan, majestueuze watervallen, parelwitte zandstranden en overheerlijke rum zijn slechts een paar voorbeelden van wat je mag verwachten van een vakantie Guadeloupe.

Misschien ken je Guadeloupe wel als diens alter ego Saint Marie uit de komische politieserie Death in Paradise! Guadeloupe is een stukje Frankrijk in de Caraïben, maar dan met alle voordelen uit Europa. Denk bijvoorbeeld aan praktische zaken als internetten uit je databundel, betalen met de Euro en perfecte wegen. Uiteraard mogen goede wijn, croissants en stokbroden niet ontbreken. Hier boek jij jouw Guadeloupe vakantie naar de Franse Antillen!

Voorbeeldreizen GuadeloupeKom meer te weten
Guadeloupe vlag

Vakantie Caribische eilanden

Bekijk onze reizen naar Guadeloupe

  • Geheel vrijblijvend
  • Exclusieve accommodaties
  • 18 jaar ervaring in de Caribbean
  • Persoonlijk reisvoorstel
reis Guadeloupe vakantie
complete reis guadeloupe

Natuur, strand, zee & eilandhoppen

Eilandhoppen in Guadeloupe

Een vakantie Guadeloupe is een veelzijdige reis naar meerdere eilanden. Basse-Terre met de weelderige natuur, Grande-Terre met de witte zandstranden, Les Saintes met idyllische baaien, Marie-Galante met ’s werelds beste rum en La Désirade als tropisch wandelparadijs. Beleef onze rondreis Guadeloupe en verblijf op alle eilanden!

Guadeloupe is gemaakt om te gaan eilandhoppen. De eilanden in de archipel zijn snel per ferry te bereiken, omdat ze zo dichtbij elkaar liggen. Als je er niet genoeg van kunt krijgen, dan adviseren we je om een vakantie Guadeloupe te combineren met het eveneens Frans Caraïbische eiland Martinique. Gegarandeerd een geweldige vakantie naar de Franse Antillen. Heb je ook al eens aan een geheel verzorgde zeilvakantie vanaf Guadeloupe gedacht? De mogelijkheden zijn eindeloos, wij regelen het voor je!

Ik wil reisvoorbeelden zien!Ontvang een reisvoorstel
Guadeloupe
Guadeloupe
Hoofdstad: Basse-Terre
Eilanden: Basse-Terre, Grande-Terre, Les Saintes, Marie-Galante en La Désirade
Status: Overzees departement Frankrijk
Valuta: Euro
Voltage: 220 Volt
Ze rijden er: rechts
Ze spreken er: Frans

Veelgestelde vragen

Meest gestelde vragen over Guadeloupe

Hoe kom je in Guadeloupe?

Air France/KLM voert dagelijks vluchten uit naar Guadeloupe vanuit Amsterdam Schiphol via Parijs Charles de Gaulle of Parijs Orly, Air Belgium vliegt tweemaal per week rechtstreeks naar Guadeloupe vanuit Brussel Charleroi.

Waar ligt Guadeloupe?

Guadeloupe ligt in de Caribbean en behoort tot de Bovenwindse eilanden van de Kleine Antillen. Guadeloupe ligt tussen de eilanden Montserrat en Antigua in het noorden en Dominica in het zuiden.

Wat is het weer op Guadeloupe?

Guadeloupe heeft een tropisch regenwoudklimaat. Met name op het tropische eiland Basse-Terre valt geregeld regen. Op de eilanden Grande-Terre en Marie-Galante is het een stuk droger, hier zijn ook de meeste stranden. De gemiddelde temperatuur op Guadeloupe is 28 graden overdag en 22 graden 's nachts.

Wat is de beste reistijd voor Guadeloupe?

Guadeloupe is bijna het hele jaar goed te bezoeken. Het hoogseizoen start in de kerstvakantie en duurt tot en met april, houd rekening met hogere tarieven. Hierna start het laagseizoen. In de maanden augustus en september moet je rekening houden met het orkaanseizoen. De mooiste maanden zijn mei, juni en november.
vakantie Guadeloupe

Jouw persoonlijke wensen uitgewerkt

Ontvang een reisvoorstel voor jouw Guadeloupe vakantie

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 3

Bay Travel is vanaf maandag 15 mei t/m dinsdag 6 juni 2023 op studiereis. Vanaf woensdag 7 juni zijn wij weer terug om jouw Caribische reisplannen te realiseren! We komen terug met nóg meer kennis over verborgen pareltjes die we graag met je delen.

Vraag je tussen maandag 8 mei en dinsdag 6 juni 2023 een reisvoorstel aan? Dan nemen we vanaf woensdag 7 juni weer contact met je op. Bedankt voor je geduld.
Selecteer één of meerdere Caribische eilanden.
Selecteer het aantal personen binnen het reisgezelschap inclusief de kinderen.
Selecteer het aantal kinderen jonger dan 12 jaar.
DD dash MM dash JJJJ
DD dash MM dash JJJJ
Selecteer de datum wanneer je uiterlijk weer terug thuis moet zijn.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 2

Bay Travel is vanaf maandag 15 mei t/m dinsdag 6 juni 2023 op studiereis. Vanaf woensdag 7 juni zijn wij weer terug om jouw Caribische reisplannen te realiseren! We komen terug met nóg meer kennis over verborgen pareltjes die we graag met je delen.

Vraag je tussen maandag 8 mei en dinsdag 6 juni 2023 een reisvoorstel aan? Dan nemen we vanaf woensdag 7 juni weer contact met je op. Bedankt voor je geduld.
Selecteer één of meerdere Caribische eilanden.
DD dash MM dash JJJJ
DD dash MM dash JJJJ
  • Geheel vrijblijvend
  • Exclusieve accommodaties
  • 18 jaar ervaring in de Caribbean
  • Persoonlijk reisvoorstel

Raak geïnspireerd

Blogs over Guadeloupe

mooiste stranden van de Caribbean Marie Galante Plage Feuillere

De 10 mooiste stranden van de Caribbean

Geschreven door Blog over de Caribbean, Anguilla, Aruba, Britse Maagdeneilanden, Guadeloupe, Martinique, Saint Barth, Saint Lucia, Saint Vincent & The Grenadines, StrandNo Comments

Een poederzacht parelwit zandstrand, wuivende palmbomen verstopt in een idyllische baai gelegen aan de kristalhelder turquoise gekleurde zee. Is dat ook jouw gedachte bij een droomstrand? Lees dan gauw verder en ontdek Bay Travel’s top 10 mooiste stranden van de Caribbean.

Read More

De route van jouw vakantie naar de Caribische eilanden

Zo nemen we je mee op reis naar de Caribbean

svg+xml;charset=utf

Stap 1

Dromen & inspiratie

We bieden de grootste selectie eilanden in de Caribbean, allemaal uitgekozen door onze Caribbean Travel Designer Mattijs en persoonlijk door hem bezocht. Laat je inspireren door onze voorbeeldreizen en droom lekker weg. Het zaadje is geplant en het zal niet lang duren voordat die palmboom gaat groeien. Jouw vakantie naar de Caribbean is in zicht!

svg+xml;charset=utf

Stap 2

Vakantie plannen

Persoonlijke aanpak, snelle service en op maat samengestelde vakanties naar het Caribisch gebied is wat we jou beloven. Tijdens de kennismaking wordt het logistieke plaatje van reis naar de Caribbean in kaart gebracht. Wanneer gaat de vakantie plaatsvinden? Hoe lang is de reisduur? Hoe kom je er? En zal de ervaring matchen aan de verwachting of zal deze worden overtroffen? Laat het maar aan Bay Travel over.

svg+xml;charset=utf

Stap 3

Reisplan op maat

Bij Bay Travel willen we dat het samenstellen van jouw vakantie naar de Caribbean voelt als een geluksmomentje, iets waar je blij van wordt en waar je helemaal naartoe leeft. We bieden alle accommodaties aan die je je maar kunt voorstellen, van luxe boutique hotel tot stoere boomhut en van waterbungalow tot privé villa.

svg+xml;charset=utf

Stap 4

Genieten!

Het moment is daar om te kunnen gaan genieten van de vakantie naar de Caribbean die Bay Travel voor jou tot in de puntjes heeft geregeld en verzorgd. Je hebt vakantie! Geniet van alle bezienswaardigheden onderweg, verzamel zoveel als mogelijk mooie herinneringen en unieke ervaringen, zodat je straks uitgerust en met een glimlach op je gezicht weer thuiskomt.