Natuur reizen in de Caribbean

Wil jij je laten verrassen door de weelderige natuur van het Caribisch gebied? Met eigen ogen adembenemende stranden, tropisch regenwoud, imposante watervallen en actieve vulkanen zien?

Thema

Natuur & Eco

Wij willen jou helpen om al dit moois zelf te gaan ontdekken. Of je nu op reis gaat voor strand of natuur, wij weten wat er nodig is om jouw reis perfect te maken. We bieden alle accommodaties aan die je je maar kunt voorstellen die passen bij het natuur & eco thema, van boomhut tot lodge en van waterbungalow tot je eigen bubbel.

Eco

Natuur op de Caribische eilanden

Bereid je voor op een natuur vakantie vol overweldigende flora en fauna, majestueuze watervallen en weelderige tropische regenwouden. De natuur op de Caribische eilanden is overweldigend.

De Bovenwindse eilanden bieden dit en nog veel meer. Want zou jij niet heel graag in een toffe boomhut willen verblijven middenin het regenwoud? Wat dacht je van een transparante bubbel waarin je ’s nachts vanuit je bed naar de sterrenhemel staart? Of je eigen watervilla in een van de mooiste baaien van de Caribbean? Wij maken het werkelijkheid!

Bekijk onze 'Natuur & Eco – Natuur vakantie in de Caribbean' reizen

Reizen
Hieronder hebben we onze ‘Natuur & Eco – Natuur vakantie in de Caribbean’ reizen voor jou gesorteerd.
Ervaar een onvergetelijke vakantie Dominica en Sint Maarten en beleef de ultieme combinatiereis naar twee paradijselijke Caribische eilanden. Deze unieke reis combineert de ongerepte natuur van Dominica met de levendige cultuur en de prachtige stranden van Sint Maarten.
€ 3.294 p.p.
Maak je op voor een onvergetelijk avontuur en ga mee op zeilvakantie naar Guadeloupe en Dominica. Verken de wateren rondom Guadeloupe en maak kennis met de weelderige natuur van Dominica. De archipel Guadeloupe heeft bijzonder veel te bieden, zoals de mooiste stranden, een weelderig tropisch regenwoud, het onderwaterreservaat van Jacques Cousteau, de beste rum van Marie-Galante en de idyllische eilandjes Les Saintes om zo maar wat op te noemen. En wat dacht van je van een bezoek aan het ongerepte Nature Island Dominica met beeldschone rivieren, watervallen, vulkanische stranden en weelderig tropisch regenwoud?
€ 2.541 p.p.
Laat je overrompelen door de overweldigende natuur tijdens deze rondreis door het Frans Caribische Guadeloupe. Maak kennis met de enorme veelzijdigheid die de vlindervormige archipel Guadeloupe te bieden heeft. Om de ervaring compleet te maken, verblijf je in accommodaties die één zijn met de natuur en recht doen aan de omgeving. Denk hierbij aan een eco-lodge, boomhut of waterbungalow. Bay Travel adviseert jou om deze natuur rondreis Guadeloupe per huurauto af te leggen, zodat jij de reis optimaal en in alle vrijheid kan ervaren.
€ 2.157 p.p.
Heb je er al eens aan gedacht om de Frans Caribische eilanden Martinique en Guadeloupe te combineren? Een unieke cocktail en gegarandeerd het recept voor een supervakantie! Ontdek de verschillen en overeenkomsten tussen Martinique en Guadeloupe: tropisch regenwoud, actieve vulkanen, pittoreske kustdorpjes, parelwitte zandstranden, historische bouwwerken, je komt het allemaal tegen. Eilandhoppen tussen deze twee Franse Antillen is een unieke beleving en een vakantie waar je geniet van het Franse goede leven.
€ 3.325 p.p.
Guadeloupe is een enorm veelzijdige Caribische bestemming. Het bestaat uit meerdere eilanden die allen ontzettend verschillend van elkaar zijn. Als je deze eilanden combineert krijg je een unieke cocktail en gegarandeerd het recept voor een geslaagde supervakantie! Dat maakt een complete reis Guadeloupe zo leuk, divers, afwisselend en avontuurlijk.
€ 3.325 p.p.

Ontvang een vrijblijvend persoonlijk reisvoorstel voor jouw vakantie in de Caribbean

Boek veilig en vertrouwd

Op dit moment is onze gemiddelde wachttijd:
We nemen na 27 juni 2024 contact op.
Boek veilig en vertrouwd 

Op dit moment is onze gemiddelde wachttijd:

We nemen na 27 juni ’24 contact op.

Persoonlijke informatie

Reisinformatie

Contactinformatie

Boek veilig en vertrouwd 

Op dit moment is onze gemiddelde wachttijd:

We nemen na 27 juni 2024 contact op.