Strandvakantie in de Caribbean

Ben je toe aan een relaxte strandvakantie en wil je de mooiste stranden van het Caribisch gebied bezoeken? Ben je een zonaanbidder en hou je van het geluid van ritselende palmbladeren? Ook zo’n behoefte om lekker te luieren in een hangmat?

Thema

Bay & Beach

Wij brengen je naar Caribische eilanden waar je adembenemende, parelwitte zandstranden kunt verkennen in het altijd aangename tropische klimaat van de Caribbean. Leg je zwemspullen, zonnebril en zonnebrand maar vast klaar, want alle ingrediënten voor een strandvakantie zijn daar.

Beach

Stranden op de Caribische eilanden

Het Caribisch gebied staat bekend om de mooie, soms kilometerslange, witte zandstranden, intieme baaien en de fenomenale, verschillende kleuren blauw van de Caribische Zee. De meest ideale plek voor een heerlijke strandvakantie.

Wat minder mensen weten is dat de Caribische eilanden die vulkanisch zijn van oorsprong, imposante zwarte zandstranden bieden. Deze zwarte zandstranden steken prachtig af tegen het turquoise zeewater. Laat ons je meenemen naar tropische eiland paradijzen met hun heerlijke strand resorts en geniet mee van een onbezorgde strandvakantie.

Bekijk onze 'Bay & Beach' reizen

Reizen
Hieronder hebben we onze ‘Bay & Beach’ reizen voor jou gesorteerd.
Zonaanbidders en strandliefhebbers opgelet! Bay Travel neemt je mee naar twee Caribische eilanden in ons Koninkrijk waar de zon bijna altijd schijnt. Niet voor niets worden de meeste zonuren op jaarbasis toegeschreven aan deze twee eilanden. Deze reis brengt je naar Aruba met zijn kilometerslange witte zandstranden en naar Curaçao met zijn romantische baaien en idyllische strandjes. Ga je mee op strandvakantie Aruba & Curaçao?
€ 2.734 p.p.
Je hebt zojuist dé ideale strandvakantie gevonden, je hoeft niet meer verder te zoeken! Deze ultieme bay & beach reis brengt jou naar tropisch Sint Maarten. En weet je wat nu zo leuk is? Je beleeft niet één, maar twee strandvakanties. Hoe dat precies zit, lees je verderop.
€ 2.249 p.p.
Bereid je voor op de oogverblindende schoonheid van ’s werelds mooiste stranden op de eilanden Anguilla, Saint Barth en Sint Maarten. Vooral op Anguilla is het gebruik van een zonnebril geen overbodige luxe, de paradijselijke stranden zijn er verblindend mooi. Life is a beach, ga je mee op luxe strandvakantie Anguilla, Saint Barth & Sint Maarten?
€ 3.389 p.p.

Ontvang een vrijblijvend persoonlijk reisvoorstel voor jouw vakantie in de Caribbean

Boek veilig en vertrouwd

Op dit moment is onze gemiddelde wachttijd: 4 dagenBoek veilig en vertrouwd Op dit moment is onze gemiddelde wachttijd: 4 dagen