Skip to main content

Terug naar Caribische bestemmingen

Nature’s little secret

Britse Maagdeneilanden vakantie

Een Britse Maagdeneilanden vakantie spreekt bij velen tot de verbeelding. Als belastingparadijs, maar voornamelijk als eilandparadijs. Wat maar weinig mensen weten is dat deze paradijselijke archipel te bereiken is op slechts drie kwartier vliegen van Sint Maarten.

Zeilliefhebbers van over de hele wereld komen graag naar de Britse Maagdeneilanden. De eilanden liggen allen dicht bij elkaar, wat het een zeer geliefde zeilbestemming maakt. Daarnaast kom je de mooiste vijfsterren resorts tegen.

Wist je dat sommige eilanden volledig in privé eigendom zijn en dat je zo’n eiland helemaal kunt afhuren voor jezelf? Necker Island van Richard Branson is daarvan een van de bekendste. Klaar voor een Britse Maagdeneilanden vakantie?

Voorbeeldreizen Britse MaagdeneilandenKom meer te weten
Britse Maagdeneilanden vlag

Vakantie Caribische eilanden

Bekijk onze reizen naar de Britse Maagdeneilanden

  • Geheel vrijblijvend
  • Exclusieve accommodaties
  • 18 jaar ervaring in de Caribbean
  • Persoonlijk reisvoorstel
Vakantie Britse Maagdeneilanden
Zeilvakantie Britse Maagdeneilanden Zeilvakantie in de Caribbean Britse Maagdeneilanden

Eilanden, zeilen, zon, zee, & strand

De Britse Maagdeneilanden overtreffen ieders verwachting

Ontdek de schoonheid van de Britse Maagdeneilanden, waar alles draait om het unieke karakter van elk eiland in deze ongerepte vulkanische archipel.

Ervaar de cultuur en geschiedenis van de vier grootste eilanden Tortola, Virgin Gorda, Jost van Dyke en Anegada tot de ongerepte natuurlijke pracht van meer dan 50 kleinere eilanden. Elke plek waar je voor anker gaat, biedt zijn eigen speciale magie.

Laat je meeslepen door de The Baths op Virgin Gorda. Ga op avontuur op Tortola. Voel je een echte eilandbewoner op Jost Van Dyke. Spot de Caraïbische flamingo op Anegada.

Waar je ook landt, je zult vriendelijke mensen, ongelooflijke stranden en recreatieve activiteiten vinden die alle verwachtingen overtreffen tijdens je vakantie Britse Maagdeneilanden. Wij verzorgen het voor je.

Ik wil reisvoorbeelden zien!Ontvang een reisvoorstel
Britse Maagdeneilanden
Britse Maagdeneilanden
Hoofdstad: Road Town
Eilanden: Tortola, Virgin Gorda, Jost van Dyke, Anegada, Norman Island, Peter Island, Salt Island, Cooper Island, Ginger Island, Guana Island, Great Camanoe en vele anderen.
Status: Overzees gebiedsdeel Verenigd Koninkrijk
Valuta: Amerikaanse dollar
Voltage: 110 Volt
Ze rijden er: links
Ze spreken er: Engels

Veelgestelde vragen

Meest gestelde vragen over de Britse Maagdeneilanden

Hoe kom je op de Britse Maagdeneilanden?

De Britse Maagdeneilanden zijn niet rechtstreeks te bereiken. Je kunt hoofdeiland Tortola bereiken via Sint Maarten of Saint Thomas. KLM voert driemaal per week rechtstreekse vluchten uit naar Sint Maarten vanuit Amsterdam Schiphol. Air France voert dagelijks vluchten uit naar Sint Maarten via Parijs Charles de Gaulle. Vanuit Sint Maarten is het nog drie kwartier vliegen naar Tortola.

Waar liggen de Britse Maagdeneilanden?

De Britse Maagdeneilanden liggen in de Caribbean en behoren tot de Bovenwindse eilanden van de Kleine Antillen. De Britse Maagdeneilanden liggen ten oosten van Puerto Rico en ten westen van Sint Maarten.

Wat is het weer op de Britse Maagdeneilanden?

De Britse Maagdeneilanden hebben een tropisch maritiem klimaat. In de zomermaanden valt er meer neerslag dan in de winter. Het eiland kent een orkaanseizoen met als hoogtepunt vaak de maand september. De gemiddelde temperatuur op de Britse Maagdeneilanden is in de winter 28 graden overdag en in de zomer 32 graden. 's Nachts koelt het gemiddeld af tot 22 graden.

Wat is de beste reistijd voor de Britse Maagdeneilanden?

De Britse Maagdeneilanden zijn bijna het hele jaar goed te bezoeken. Het hoogseizoen start in de kerstvakantie en duurt tot en met april, houd rekening met veel hogere tarieven, met name in de kerstvakantie. Vanaf mei start het laagseizoen. In de maanden augustus en september moet je rekening houden met het orkaanseizoen. De mooiste maanden zijn mei, juni, november en december.
zeilen van sint maarten naar de britse maagdeneilanden catamaran jost van dyke duurzaam reizen

Jouw persoonlijke wensen uitgewerkt

Ontvang een reisvoorstel voor jouw Britse Maagdeneilanden vakantie

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 3

Bay Travel is vanaf maandag 15 mei t/m dinsdag 6 juni 2023 op studiereis. Vanaf woensdag 7 juni zijn wij weer terug om jouw Caribische reisplannen te realiseren! We komen terug met nóg meer kennis over verborgen pareltjes die we graag met je delen.

Vraag je tussen maandag 8 mei en dinsdag 6 juni 2023 een reisvoorstel aan? Dan nemen we vanaf woensdag 7 juni weer contact met je op. Bedankt voor je geduld.
Selecteer één of meerdere Caribische eilanden.
Selecteer het aantal personen binnen het reisgezelschap inclusief de kinderen.
Selecteer het aantal kinderen jonger dan 12 jaar.
DD dash MM dash JJJJ
DD dash MM dash JJJJ
Selecteer de datum wanneer je uiterlijk weer terug thuis moet zijn.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 2

Bay Travel is vanaf maandag 15 mei t/m dinsdag 6 juni 2023 op studiereis. Vanaf woensdag 7 juni zijn wij weer terug om jouw Caribische reisplannen te realiseren! We komen terug met nóg meer kennis over verborgen pareltjes die we graag met je delen.

Vraag je tussen maandag 8 mei en dinsdag 6 juni 2023 een reisvoorstel aan? Dan nemen we vanaf woensdag 7 juni weer contact met je op. Bedankt voor je geduld.
Selecteer één of meerdere Caribische eilanden.
DD dash MM dash JJJJ
DD dash MM dash JJJJ
  • Geheel vrijblijvend
  • Exclusieve accommodaties
  • 18 jaar ervaring in de Caribbean
  • Persoonlijk reisvoorstel

Raak geïnspireerd

Blogs over de Britse Maagdeneilanden

mooiste stranden van de Caribbean Marie Galante Plage Feuillere

De 10 mooiste stranden van de Caribbean

Geschreven door Blog over de Caribbean, Anguilla, Aruba, Britse Maagdeneilanden, Guadeloupe, Martinique, Saint Barth, Saint Lucia, Saint Vincent & The Grenadines, StrandNo Comments

Een poederzacht parelwit zandstrand, wuivende palmbomen verstopt in een idyllische baai gelegen aan de kristalhelder turquoise gekleurde zee. Is dat ook jouw gedachte bij een droomstrand? Lees dan gauw verder en ontdek Bay Travel’s top 10 mooiste stranden van de Caribbean.

Read More

De route van jouw vakantie naar de Caribische eilanden

Zo nemen we je mee op reis naar de Caribbean

svg+xml;charset=utf

Stap 1

Dromen & inspiratie

We bieden de grootste selectie eilanden in de Caribbean, allemaal uitgekozen door onze Caribbean Travel Designer Mattijs en persoonlijk door hem bezocht. Laat je inspireren door onze voorbeeldreizen en droom lekker weg. Het zaadje is geplant en het zal niet lang duren voordat die palmboom gaat groeien. Jouw vakantie naar de Caribbean is in zicht!

svg+xml;charset=utf

Stap 2

Vakantie plannen

Persoonlijke aanpak, snelle service en op maat samengestelde vakanties naar het Caribisch gebied is wat we jou beloven. Tijdens de kennismaking wordt het logistieke plaatje van reis naar de Caribbean in kaart gebracht. Wanneer gaat de vakantie plaatsvinden? Hoe lang is de reisduur? Hoe kom je er? En zal de ervaring matchen aan de verwachting of zal deze worden overtroffen? Laat het maar aan Bay Travel over.

svg+xml;charset=utf

Stap 3

Reisplan op maat

Bij Bay Travel willen we dat het samenstellen van jouw vakantie naar de Caribbean voelt als een geluksmomentje, iets waar je blij van wordt en waar je helemaal naartoe leeft. We bieden alle accommodaties aan die je je maar kunt voorstellen, van luxe boutique hotel tot stoere boomhut en van waterbungalow tot privé villa.

svg+xml;charset=utf

Stap 4

Genieten!

Het moment is daar om te kunnen gaan genieten van de vakantie naar de Caribbean die Bay Travel voor jou tot in de puntjes heeft geregeld en verzorgd. Je hebt vakantie! Geniet van alle bezienswaardigheden onderweg, verzamel zoveel als mogelijk mooie herinneringen en unieke ervaringen, zodat je straks uitgerust en met een glimlach op je gezicht weer thuiskomt.