Amsterdam Manor Beach Resort

Ervaar op Aruba het unieke karakter van een bijzonder verblijf bij Amsterdam Manor Beach Resort, gelegen aan het ongerepte Eagle Beach, een van de mooiste stranden in het Caribisch gebied.

Amsterdam Manor Beach Resort Eagle Beach aerial
Video afspelen over Amsterdam Manor Beach Resort Eagle Beach aerial
Dutch charm

Amsterdam Manor Beach Resort

Ontdek het charmante Amsterdam Manor Beach Resort, gelegen aan de beroemde Eagle Beach in Aruba, een van de mooiste stranden in de Caribbean. Dit unieke boutique hotel combineert Nederlandse architectuur met Caribische flair en biedt een intieme en ontspannen sfeer.

Perfect voor koppels, gezinnen of vrienden die op zoek zijn naar een strandvakantie vol comfort, gastvrijheid en luxe.

Amsterdam Manor Beach Resort op Aruba beschikt over 72 ruime studio’s en suites, elk stijlvol ingericht en van alle gemakken voorzien, waaronder een kitchenette of volledige keuken, moderne badkamer, en een privéterras of balkon met uitzicht op de prachtige tuin, het zwembad, of de azuurblauwe Caribische zee.

Uniek op Aruba is Passions on the Beach, het restaurant van Amsterdam Manor Beach Resort. Hier zit je letterlijk met je voeten in het witte zandstrand aan de branding van Eagle Beach. Hier sluit je de dag af met een zonsondergang en start je de avond in een ultieme romantische setting.

Bij Amsterdam Manor Beach Resort draait het om meer dan alleen een verblijf; het gaat om het creëren van herinneringen die blijven. De enige die nog ontbreekt, ben jij. Kom naar Amsterdam Manor Beach Resort en maak van jouw Aruba vakantie een onvergetelijke ervaring.

Faciliteiten Amsterdam Manor Beach Resort

Faciliteiten
  • Een boutique resort op Aruba aan het strand van Eagle Beach met 72 studio’s en suites met zicht op de tropische tuin of Caribische Zee.
  • Amsterdam Manor Beach Resort heeft twee restaurants waar je kunt genieten van lokale en internationale gerechten. Start je dag met een heerlijk ontbijt of geniet van een romantisch diner tijdens zonsondergang bij Passions on the Beach, direct op het witte zand van Eagle Beach. Een rooftop experience met zicht over Eagle Beach en de beroemde fofoti bomen ervaar je bij Horizons Lounge.
  • Hotelgasten kunnen genieten van een verscheidenheid aan watersporten en activiteiten, zoals paddleboarden, surfen, jetskiën en kajakken, direct op Eagle Beach.
  • De beste strandbedjes voor de hotelgasten op Eagle Beach.
  • Het zwembad bij Amsterdam Manor Beach Resort is een prachtige en verfrissende oase omringd door tropische tuinen en palmbomen.

Bekijk onze reizen naar Amsterdam Manor Beach Resort

Reizen
Hieronder hebben we onze voorbeeldreizen naar Amsterdam Manor Beach Resort voor jou gesorteerd.
Bij het plannen en organiseren van een huwelijk komt ontzettend veel om de hoek kijken. Waarschijnlijk heb je amper tijd gehad om aan de huwelijksreis te denken. En wat is een huwelijk zonder huwelijksreis? Geen zorgen, Bay Travel neemt het organiseren van jullie droomreis graag en geheel uit handen! Wat dacht je van een onbezorgde huwelijksreis Aruba met alles erop en eraan? Jullie willen romantiek, Bay Travel regelt het.
€ 2.775 p.p.
Zonaanbidders en strandliefhebbers opgelet! Bay Travel neemt je mee naar twee Caribische eilanden in ons Koninkrijk waar de zon bijna altijd schijnt. Niet voor niets worden de meeste zonuren op jaarbasis toegeschreven aan deze twee eilanden. Deze reis brengt je naar Aruba met zijn kilometerslange witte zandstranden en naar Curaçao met zijn romantische baaien en idyllische strandjes. Ga je mee op strandvakantie Aruba & Curaçao?
€ 2.734 p.p.
Tijdens deze rondreis ABC eilanden verblijf jij bij de mooiste boutique hotels en maak jij op elegante wijze kennis met de drie Benedenwindse eilanden. Deze Caribische vakantie Nederlandse Antillen brengt jou naar Aruba, Bonaire en Curaçao.
€ 3.298 p.p.

Onze meest gestelde vragen over Amsterdam Manor Beach Resort

FAQ
Amsterdam Manor Beach Resort ligt op het Caribische eiland Aruba. Aruba behoort tot de Benedenwindse eilanden van de Kleine Antillen. Aruba ligt ten westen van Curaçao en Bonaire. Aruba is dagelijks rechtstreeks te bereiken per KLM.
Amsterdam Manor Beach Resort ligt op slechts 15 minuten rijden van Queen Beatrix International Airport.
  • Manor Studio: De intieme Manor Studio in de zijvleugel is ontworpen voor twee gasten die op zoek zijn naar een comfortabele kamer. Kom tot rust in een comfortabel queensize bed en ontspan in de ruime badkamer met een handige inloopdouche. De studio is uitgerust met een kitchenette, handig voor als je een kleine maaltijd wilt bereiden. De kamers zijn zorgvuldig ontworpen met gezellige verlichting en lokaal geïnspireerde kunstwerken sieren de kamer.
  • Superior Studio: Ervaar de rust in de ruimere Superior Studio, perfect voor stellen die op zoek zijn naar comfort en gemak. Geniet van een nachtrust op een uitnodigend kingsize bed en geniet van de luxe inloopdouche in de ruime badkamer.
  • One Bedroom Suite: Geniet van ultiem comfort en gemak in de One-Bedroom Suite, ideaal voor maximaal drie personen. Met een luxe kingsize bed slaap je gegarandeerd heerlijk en de ruime badkamer met inloopdouche zorgt voor een frisse start van de dag. In de volledig ingerichte keuken kun je eenvoudig je eigen maaltijden bereiden, en de ruime woon- en eetgedeeltes zijn perfect om te ontspannen. Vanaf je privéterras heb je een prachtig uitzicht op de Caribische Zee, een ideale plek om te genieten van de omgeving. Deze suite op de begane grond kan worden verbonden met een Superior Studio, waardoor een ruime suite met twee slaapkamers ontstaat.
  • Two Bedroom Suite: De ruime Two-Bedroom Suite is de perfecte plek voor een ontspannen verblijf met maximaal vijf personen. De master bedroom heeft een luxe kingsize bed, terwijl de tweede slaapkamer voorzien is van twee comfortabele eenpersoonsbedden. Heb je liever een kingsize bed? Dat kan op aanvraag. Beide slaapkamers hebben een eigen badkamer met een fijne inloopdouche. De compleet ingerichte keuken biedt alles wat je nodig hebt om zelf te koken, en de ruime eet- en woonkamer nodigen uit om samen te genieten van gezellige momenten. Vanaf je privébalkon heb je een prachtig uitzicht op de Caribische Zee, perfect om even helemaal tot rust te komen. Deze suite ligt op de tweede verdieping en combineert comfort en gemak met moderne voorzieningen, voor een zorgeloos verblijf.
  • Honeymoon Suite: Ervaar romantiek en luxe in de exclusieve Honeymoon Suite, speciaal ontworpen voor koppels. Deze stijlvolle suite biedt een heerlijk kingsize bed voor een ontspannen nachtrust, en een ruime badkamer met een modern bad voor intieme momenten samen. De volledig ingerichte keuken is ideaal om je eigen maaltijden te bereiden, terwijl de royale eet- en woonkamer perfect zijn om samen te genieten van quality time. Stap vanuit je privéterras, gelegen op de begane grond, en laat het adembenemende uitzicht op de Caribische Zee je betoveren.
  • Penthouse: De Penthouse Suite biedt ultiem comfort met een master bedroom voorzien van een kingsize bed en een tweede slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Liever een kingsize bed? Dat kan op verzoek. Beide slaapkamers hebben een ruime badkamer met een verfrissende inloopdouche. In de volledig uitgeruste keuken bereid je eenvoudig heerlijke maaltijden, terwijl de royale eet- en woonkamer perfect zijn voor gezellige momenten samen. Stap je eigen, ruime balkon op en geniet van het adembenemende, panoramische uitzicht op Eagle Beach en de Caribische Zee. Werkelijk een onvergetelijke setting tijdens je verblijf op Aruba.
Jazeker, Amsterdam Manor Beach Resort beschikt over maar liefst twee restaurants: Horizons Lounge voor een rooftop experience en Passions on the Beach voor een stevig ontbijt als start van je dag of een romantisch diner bij zonsondergang op het strand van Eagle Beach.
Absoluut! Amsterdam Manor Beach Resort biedt ruime accommodaties met kitchenette of keuken, ideaal voor gezinnen. Daarnaast zijn er gezinsvriendelijke voorzieningen zoals een kinderzwembad en normaal zwembad. Kers op de taart is natuurlijk Eagle Beach waar de kinderen eindeloos zandkastelen kunnen bouwen.
Onze route

Zo nemen we je mee op reis naar de Caribische eilanden

01

Dromen & inspiratie

We bieden de grootste selectie eilanden in het Caribisch gebied, allemaal uitgekozen door Mattijs, onze Caribbean Travel Designer en persoonlijk door hem bezocht. Laat je inspireren door onze voorbeeldreizen en droom lekker weg. Het zaadje is geplant en het zal niet lang duren voordat die palmboom gaat groeien. Jouw vakantie naar de Caribbean is in zicht!

02

Vakantie Caribbean plannen

Persoonlijke aanpak, snelle service en op maat uitgewerkte vakanties naar het Caribisch gebied is wat we jou beloven. Tijdens de kennismaking wordt het logistieke plaatje van reis naar de Caribische eilanden in kaart gebracht. Wanneer gaat de vakantie plaatsvinden? Hoe lang is de reisduur? Hoe kom je op de eilanden? En zal de ervaring matchen aan de verwachting of zal deze worden overtroffen? Laat het maar aan Bay Travel over.

03

Caribisch reisplan op maat

Bij Bay Travel willen we dat het samenstellen van jouw vakantie naar de Caribbean voelt als een geluksmomentje, iets waar je blij van wordt en waar je helemaal naartoe leeft. We bieden alle accommodaties aan die je je maar kunt voorstellen, van luxe boutique hotel tot stoere boomhut en van waterbungalow tot privé villa.

04

Genieten op de Caribische eilanden!

Het moment is daar om te kunnen gaan genieten van de vakantie naar de Caribische eilanden die Bay Travel voor jou tot in de puntjes heeft geregeld en verzorgd. Je hebt vakantie! Geniet van alle bezienswaardigheden onderweg, verzamel zoveel als mogelijk mooie herinneringen en unieke ervaringen, zodat je straks uitgerust en met een glimlach op je gezicht weer thuiskomt.

Ontvang een vrijblijvend persoonlijk reisvoorstel voor jouw vakantie in de Caribbean

Boek veilig en vertrouwd

Op dit moment is onze gemiddelde wachttijd:
7 dagen




Boek veilig en vertrouwd 

Op dit moment is onze gemiddelde wachttijd:

7 dagen

Persoonlijke informatie

Reisinformatie

Contactinformatie

Boek veilig en vertrouwd 

Op dit moment is onze gemiddelde wachttijd:

4 werkdagen